Editorial Recomandat

Istoria Star Trek

ultimate_star_trekÎn data de 8 septembrie 1966, o adevărată legendă internațională se năștea: ”Star Trek”. Primul serial de televiziune nu a durat decât trei sezoane, dar legenda a continuat să nască alte serii, apariții la televiziune sau filme de lung-metraj. Chiar și un serial de animație.

Nu știu cum sunt alții, dar pentru mine rămâne memorabilă seria ”Star Trek: The Next Generation”, pornită la 28 septembrie 1987, avându-l în rolul principal pe Patrick Stewart și care a fost prezentată pe ecranele televiziunilor românești după 1990. Probabil este cea mai cunoscută de publicul din România, deși sunt sigur că fanii cunosc toate seriile și le apreciază în mod diferit.

Istoria primilor 45 de ani din Star Trek este prezentată în infograficul următor: perioada ante-1966 cu realizările spațiale și primele seriale de gen; momentul 8 septembrie 1966, când apare filmul avându-i în rolurile principale pe William Shatner și Leonard Nimoy; primul film de lung-metraj din 1979; viitorul reprezentat de filmul lui J.J. Abrams ce se va lansa anul acesta, pe 17 mai.

Pentru fani, o splendoare:

the-evolution-of-star-trek_5113e1172c0b6

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în ianuarie 2018

Jovi Ene

Avanpremieră editorială: ”Istoria lui Corto Maltese, pirat, anarhist şi visător”, de Mircea Mihăieş

Jovi Ene

Octombrie în muzica

Delia Marc

2 comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult