Editorial Recomandat

In labirint sunt umbre…dar si lumini?

De ceva timp am terminat redactarea si corectarea ( partiala introducere a catorva mii de diacritice, o munca titanica) volumului „In labirint sunt umbre si lumini„. Cateva fragmente au fost publicate si pe acest blog. Am trimis manuscrisul mai multor edituri si deocamdata am primit un raspuns favorabil doar de la Editura Vremea. Problema editurii dar si a noastra, a tuturor oamenilor normali este cea legata de partea financiara. Asa ca am demarat procesul de fund-raising, unul atat de american si de banal care insa in Romania nu are mare traditie din multe motive. Poate pentru ca cei care detin multi bani au alte prioritati. Imi dau seama ca a scoate acum o carte tine de o pura nebunie personala insa incercarea moarte nu are.

Rugamintea ar fi ca daca stiti de existenta unor posibilitati de sponsorizare in astfel de vremuri tulburi sa-mi dati de stire la adresa de email c.constantinesko@gmail.com pentru a trimite o mapa de prezentare.

Articole similare

Top 5 cărți despre femei celebre

Carmen Florea

Ireland in the Twentieth Century, de Tim Pat Coogan (I)

Codrut

Top 5 cărți citite în 2019 (de Tudor-Costin Sicomas)

Tudor-Costin Sicomas

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult