Editorial Recomandat

”Fiindcă îți dorești să strălucești” – FOTOVIVA

ttd_c&c_17Știm că vrei să arăți fabulos în ziua nunții tale. Căci altfel, de ce ai cheltui atât pe rochie, costum, coafuri, machiaj sau bijuterii? De ce te-ai mai speti să aranjezi magnific locul recepției? Iar tu, cu siguranță, știi că ar fi păcat să irosești toate aceste eforturi, fără ca cineva inspirat să le imortalizeze așa cum se cuvine.

Pentru o zi, voi doi veți fi centrul universului, iar întreaga lume va gravita în jurul vostru și va fi preocupată, parcă, doar de felul în care vă celebrați dragostea.

Prin urmare, vă prezentăm câteva imagini din portofoliul Monicăi și al lui Iulian Arion fiindcă, deși mirii lor nu sunt fotomodele, toți arată de parcă ar fi staruri în paginile unei reviste glossy. Și până la urmă chiar asta trebuie să fii: vedeta propriei tale nunți. Și e vital, spunem noi, ca fotografii să fie talentați și să aibă  experiență, altfel și photoshop-ul e tardiv.

ttd_c&c_19

”Fiecare nuntă este unică și, deși desfășurătorul ei poate părea același, poveștile din spatele acestora vor fi de fiecare dată diferite. Iar noi am făcut o  pasiune pentru oportunitățile ce ne sunt oferite, de a surprinde în fotografii istoria începutului unei noi familii.

Aici, la FOTOVIVA, credem în menire și destin, în suflete pereche și dragoste adevărată. Credem în puterea fotografiei, dar mai ales în magia ei. Și știm să prețuim amintirile surprinse în imagini, fiindcă știm că sunt de neprețuit.

Abordarea noastră a zilei celei mari, ne permite să creăm o suită perfect echilibrată de imagini, să imortalizăm  momentele la care ați visat ani de zile, asigurându-ne că viziunea voastră a nunții devine realitate. Implicându-ne cu pasiune, ne străduim să producem imagini care să nu fie doar artistice și pline de emoție, ci de asemenea, să reprezinte momente adevărate și amintiri speciale până la ultimul detaliu. Pe tot parcursul succesiunii evenimentelor accentul fotografiilor se va schimba continuu de la surprinderea întâmplărilor la «crearea» unor momente.

Așadar, misiunea noastră este de a crea imagini unice cu un stil aparte, realizând o perfectă armonie între portrete și fotojurnalism pentru albumul nunții voastre.”

ttd_c&c_08

Iulian Arion este membru al prestigioaselor asociații: “Wedding Photojournalist Association” (www.wpja.com) și “Artistic Guild of the Wedding Photojournalist Association” (www.agwpja.com) și împreună cu Monica, soția sa, creează poveștile semnate FOTOVIVA.

www.fotoviva.ro | www.facebook.com/fotoviva.ro

e-mail: info@fotoviva.ro

tel: 07FOTOVIVA (0736-86.84.82)

ttd_c&c_09

ttd_c&c_06

ttd_c&c_07

ttd_c&c_12

ttd_c&c_25

Articole similare

Simetria dorințelor, de Eshkol Nevo (fragment)

Jovi Ene

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în septembrie 2020

Jovi Ene

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în februarie 2018

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult