Editorial Recomandat

Cele mai bune 50 de cărți pentru profesori

The First-Year Teacher’s Survival GuideCei care erau nemulțumiți că nu punem topuri de mare amploare 😀 , pot cădea acum în extrema cealaltă: Cele mai bune 50 de cărți pentru profesori.

Să scriu totuși o precizare, cu litere mare: nu este un instrument obligatoriu, nici măcar recomandat. Este INFOGRAFICUL SĂPTĂMÂNII (asta pentru că am primit odată reproșuri că titlurile acestor articole invită la o lectură atentă și au fost înșelați (fără să vadă cum pe o mulțime de bloguri literare tronează zilnic/săptămânal articole fără sens despre, de exemplu, ”10 motive ca să citești”).

Așadar, un infografic construit în SUA despre cele mai bune 50 de cărți care merită să fie citite dacă ești profesor. Nu sunt în această situație și, citind cu atenție titlurile, am constatat că nu am citit nicio carte din listă. Oare câte dintre ele sunt și traduse în limba română? Iată primele trei în top:

Voi câte ați citit? Sunt chiar așa folositoare precum sunt lăudate?

Best-books-for-teachers-infographicSursa: Ebookfriendly.com.

Articole similare

Fragment din ”Cexina Catapuxina”, de Matei Florian

Jovi Ene

30 de ani de la primul Terminator [infografic]

Jovi Ene

50 de lucruri interesante despre ”Prințul din Bel Air”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult