Editorial Recomandat

Cele mai bune 3 filme de animație

toystory_3_2Atunci când vorbim de un infografic realizat de o terță parte, se poate spune că totul este subiectiv, cu precădere când este vorba despre topuri. În mod similar putem discuta și despre infograficul acestei săptămâni cu titlul de ”Top 3 cele mai bune filme de animație ale tuturor timpurilor”.

Realizat de Meadows Farm Studios, este cu siguranță subiectiv, pentru că fiecare dintre fanii animațiilor pot pune întrebări de genul ”Unde sunt filmele clasice Disney?”, ”Unde sunt Shrek, Ratatouille sau Ice Age?”, ”Unde sunt filmele europene sau japoneze ale genului?”. Nu-i nimic, trebuie să luăm în considerație că fiecare dintre noi își poate face propriul top și le putem privi pe celălalte cu detașare sau măcar cu critică pozitivă.

În topul de astăzi, avem trei filme, toate faine, fără să fie puse într-o ordine a importanței. E vorba despre ”Finding Nemo”, ”Toy Story 3” și ”Frozen”. Cu informații interesante, precum premiile primite, încasările de la box-office, care sunt personajele pozitive și care sunt cele negative, dar și o replică preferată din fiecare.

Care sunt favoritele voastre însă?

top-3-animated-movies-of-all-time-thumbnail_53b3eb137b4a8

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Teatru: Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare

Delia Marc

Pledoarie pentru refugii: Lansare Cartografia lumii de dincolo, de Laura T. Ilea

Carmen Florea

Top 10 cele mai vizualizate articole despre cărți – 4 ani de Filme-carti.ro

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult