Stiri

Conferințele EBS Radio

Născute din nevoia imperioasă a dialogului, seria de evenimente culturale intitulate Conferințele EBS Radio își propune să aducă în fața publicului clujean temele necesare ale lumii actuale și să creeze un spațiu neutru al dialogului, unde schimbul de idei liber și autentic devine posibil.

Susținute de personalități relevante ale societății civile și acoperind o arie tematică foarte largă, Conferințele EBS Radio au drept deziderat dialogul deschis către societate, promovarea valorilor și ideilor europene, multiculturalismul, plurivalența paradigmelor culturale, inovațiile și creativitatea.

Conferințele EBS Radio își propun să trezească în conștiința publică interesul clujenilor pentru dialog, dezbatere, informare și cunoaștere, prin subiecte incitante și teme care dau de gândit.

Prima conferință va avea loc în data de 14 septembrie, ora 17:00, în sala Amfiteatru din clădirea NTT Data de pe strada Constanța nr. 19-21, invitat fiind realizatorul TV, Dragoș Pătraru.

Intrarea este liberă. 

Cei interesați se pot înregistra cu un simplu click accesând site-ul www.ebsradio.ro, secțiunea Conferințe.

Articole similare

Semnal TV filme: weekend 18-20 martie 2011

Delia Marc

Semnal TV filme: weekend 10 – 12 decembrie 2010

Delia Marc

Din dragoste pentru seriale

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult