Stiri

Cel mai mare concurs de desen din România revine la East European Comic Con

bannere-300-02După succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza încă o dată cel mai mare concurs de desen din România. Astfel, în perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii își vor putea exersa și etala talentul, viziunea și creativitatea pe tema „Supereroi și mediul înconjurator”. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 și se va încheia duminică, 11 mai, ora 12:00. Așadar, concurenții trebuie să realizeze un personaj original pe tema menționată pe parcursul a 2 zile, în spațiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participanții vor putea folosi ustensilele profesionale de artă oferite de standul Faber-Castell, dar și materiale proprii în cazul în care doresc să le aducă.

Concursul se adresează tuturor pasionaților de desen, fie că practică arta ca o profesie sau ca un hobby. Aceștia trebuie să aibă peste 14 ani care și trebuie să dețină un bilet de acces general la Comic Con.

În plus, cele mai bune desene vor fi recompensate cu premii în valoare de 500 de euro. Astfel, respectând tradiția de anul trecut, concursul se anunță a fi cel mai mare de acest gen din România în ceea ce privește numărul de participanți, precum și valoarea premiilor oferite.

Mai multe detalii privind regulamentul concursului sunt disponibile pe pagina de Facebook a Faber-Castell România.

East European Comic Con este cea mai mare convenție a pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego. În 2014, între 9-11 mai la Romexpo și Pullman Hotel, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Mark Sheppard (Supernatural, Dr.Who), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar și cu reprezentanți de seamă ai cosplay-ylui precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (12 – 18 iunie 2017)

Jovi Ene

Urmează-ți pasiunea: fotografie, comunicare, istoria religiilor, astronomie sau istoria parfumului

Jovi Ene

Editura Litera la Bookfest 2014

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult