Stiri

Cătălina Mustață și Cosmin Șofron pe scena independentă: Qui est Mahomed? – un spectacol al actualității

Qui est Mohamed bun micTeatrul În Culise în colaborare cu Teatrul ARCA readuc în mansarda din La Scena (Calea Călărașilor nr. 55) o comedie îndrăzneață care vorbește despre realitatea socială în care trăiește un cuplu al zilelor noastre: Qui est Mahomed?. Regizat de Theo Herghelegiu, spectacolul care îi are în distribuție pe actorii Cătălina Mustață și Cosmin Șofron, se va juca pentru prima dată în această formulă duminică, 10 ianuarie, de la ora 15:00.

Paris, cu zece ani în urmă. Sau cu cinci. Sau acum. Arabi versus sârbi, cu alte cuvinte musulmani versus ortodocși. Dar ce fac francezii? EA și EL sunt francezi normali. Un cuplu cu oarece vechime. Se întâlnesc seară de seară acasă, în oaza de pace și afecțiune care ar trebui să fie căminul lor. Dar nu e. Războiul de pe frontul casnic e cel puțin la fel de feroce ca și cel de afară. Să fie vreo legătură între ele?

Qui est Mahomed? este o comedie pe muchie de lacrimă despre aparență și esență, scrisă de autor în vogă: Rémi de Vos. Un spectacol despre singurătate si disperare. O parabolă usturătoare a degradării Europei, strivită de răsturnările sociale din ultimii 10 ani. O „excursie” în intimitatea cuplului modern, acaparat de cotidian și erodat de manipularea politică.

Două partituri actoricești susținute cu brio de Cătălina Mustață și Cosmin Șofron.

Info:

QUI EST MAHOMED?

de Rémi de Vos, traducerea: Anca Rotescu

Cu: Cătălina Mustață, Cosmin Șofron

Regia: Theo Herghelegiu

Mișcarea scenică: Andreea Duță

Coloana sonoră: Călin Grigoriu

Mulțumiri scenografului Daniel Tița

Articole similare

Magic Library la Noaptea Cărților Deschise!

Jovi Ene

Concurs: Câștigă unul dintre cele trei pachete ”Larousse-Engleza distractivă”, oferite de Editura Meteor Press! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Librex.ro sărbătorește 12 ani cu reduceri, promoții, cadouri și un super concurs cu 120 de cărți!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult