Stiri

Cartea Lunii Ianuarie – Carti de citit, iubit si daruit, de la Serial Readers

afis-carti-de-daruitSambata, 18 ianuarie, la ora 15:00, Serial Readers organizeaza la ceainaria Joie de Vivre, Salon du The, un eveniment special dedicat Cartii Lunii Ianuarie 2014

Acesta este primul eveniment pe anul 2014, iar tema este una de suflet – „Carti de citit, iubit si daruit„.

Nu vrem sa alegeti o singura carte pe care sa o recomandati, chiar daca poate exista una deosebita care v-a marcat, pentru ca suntem convinsi ca sunt muuuulte, dar am vrea sa ne intalnim sa povestim cum ne-au facut sa ne simtim cele mai iubite carti si de ce le-am darui si altora.
Noi vom veni la intalnire cu cateva carti pe care le-am ales pe spranceana si pe care vi le recomandam chiar noi, Serial Reader-itele Andreea, Oana si Erika:)

Asadar, vrem sa ne spuneti si sa vorbim despre… cele mai indragite carti pe care le-am da mai departe!

Participarea se face pe baza de rezervare, iar voi veti primi carti cadou oferite de Serial Readers si libraria online Libris.ro. De data aceasta cu o rugaminte speciala: sa le dati si voi la randul vostru mai departe.

Pentru rezervari va rugam sa trimiteti un mail cu numele complet si numarul de persoane pentru care doriti sa faceti rezervarea la adresa de mail erika.ciuica@serialreaders.com pana pe data de 16 ianuarie 2014.

*In cazul in care nu mai puteti ajunge va rugam sa anuntati la numarul de telefon 0757 09 09 37 cu 24 de ore inainte de eveniment.

Echipa Serial Readers

afis-carti-de-daruit

Articole similare

„Profesorul de vioară” în presa internațională: un film cu conștiință, pentru publicul larg

Jovi Ene

Dan Chisu, publicat in colectia Strada Fictiunii

Jovi Ene

Trends: ce filme și seriale se poartă primăvara asta | Aprilie pe Netflix

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult