Stiri

Vindem Pixeli: povești despre fotografie și cățărat în India | cu Cris Voinea și Andrei Mosloc

Marți, 7 februarie 2017, orele 19.30 la Journey Pub ( str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

FB: https://www.facebook.com/events/278871155864923/?active_tab=about

* Eveniment cu intrare liberă în limita a 100 de locuri. Rezervări: 0752 285 286

Vindem Pixeli împreună

Suntem Cris și Andrei (icsPhoto) și împreună am pus bazele proiectului Vindem Pixeli. Suntem pasionați de fotografie și de cățărat… și de 4 ani ne întoarcem în INDIA pentru aceste două experiențe! Pe 7 februarie 2017 vă așteptăm la Journey Pub să vă povestim despre India și să vă răspundem la curiozități despre cum se poate descoperi și altfel acest loc cu totul special.

* Vindem Pixeli pleacă înapoi acolo la mjlocul lunii februarie, pentru 45 de zile, iar evenimentul de la Journey Pub este întâlnirea la care puteți să le dați teme de fotografiat, să cumpărați pixeli ghidându-le astfel călătoria și să primiți la întoarcerea lor din India cadrele personalizate pe care le-ați cerut la acest eveniment.

Vindem Pixeli: https://www.facebook.com/notes/icsphoto/vindem-pixeli/922633484539505

in.Dia: începutul

in.Dia este un proiect care a pornit din dorința de a merge în una dintre cele mai mari zone de bouldering din lume (Hampi) și s-a transformat rapid într-un proiect fotografic. În scurt timp ne-am dat seama că este un loc pe care nu poți să îl explorezi doar în câteva luni! Așa am început să investim din ce în ce mai mult timp și energie în aceste călătorii în India, atașându-ne iremediabil de oamenii și locurile de aici.

În ultimii 5 ani am călătorit de 3 ori în India,  însumând peste 7 luni petrecute acolo, mai mult de 7000 km străbătuți și depășind 10.000 de fotografii ralizate. Am ales să simțim viața de zi cu zi a Indiei fără a folosi taxiuri, mersul cu trenul la clasa I sau hoteluri costisitoare care să ne redea din confortul de acasă. A fost mai bine așa, nu doar financiar, ci și pentru că am cunoscut oameni obișnuiți și am trăit în ritmul atât de controversat al țării.

in.Dia4: experiența 2017

in.Dia4 începe în mai puțin de o lună și ne-ar plăcea tare mult să împărțim din experiențele noastre cu voi și să ne personalizăm imaginile în funcție de ideile și curiozitățile voastre. Pentru a cumpăra o imagine printată a călătoriei noastre de 45 de zile, ne dați o temă, iar noi vă răspundem dintr-o perspectivă foarte personală, în cadrul unei expoziții, la întoarcere.

Pe 7 februarie vă vom povesti atât despre locurile pe care le-am văzut până acum, cât și despre ce vrem să facem anul acesta. Venim cu o mulțime de imagini și povești, dar și cu informații utile care sperăm că ar putea ajuta un călător în India.

* Participarea la eveniment se face în baza unei rezervări telefonice la numărul 0752 285 286. Intrarea este liberă în limita a 100 de locuri disponibile.

Organizator: icsPhoto, Vindem Pixeli si Journey Pub

Parteneri media: Radio Guerrila, Radio Romania Cultural – Orasul Vorbeste, RomaniaPozitiva.ro, Bookblog.ro, Filme-carti.ro, Gratuitor.ro

Articole similare

Curtea Veche Publishing după Bookfest 2014

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (29 august – 4 septembrie 2016)

Jovi Ene

Facem cu ochiul filmelor bune! Înscriere filme în competiția pentru Festivalul de Film UrbanEye 2015

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult