Stiri

Un nou proiect Curtea Veche: SUFRAGERIA

Curtea Veche, împreună cu McCann Erickson şi creative shop-ul Griffon and Swans, vă prezintă SUFRAGERIA

Sufrageria este 3 lucruri deodată:

1)    Bibliotecă

Aflată în continuă creştere, deschisă angajaţilor, clienţilor şi partenerilor McCann. Adică adunăm într-un singur loc toate cărţile pe care le avem deja, toate revistele la care suntem abonaţi şi le punem la dispoziţie pe baza unui principiu simplu: devii membru după ce ai donat 3 cărţi de-ale tale. De aici încolo, lucrurile merg la fel ca în orice bibliotecă, cu excepţia unei FLAGRANTE încălcări a regulilor:  poţi să comentezi, să laşi semne de carte, să scrii o referinţă sau să laşi un bileţel în carte fără niciun fel de problemă; ba chiar ne suparam dacă nu faci asta!

2) Pop-up shop

Curtea Veche este prima editura care oferă o selecţie largă din cele mai bune titluri aflate în portofoliu la un pret special; cei de la Anthony Frost English Bookshop vin şi ei cu o ofertă specială de carte; în plus, veţi mai putea achiziţiona şi o mică armată de jucării Sando… iar în săptămânile ce vor veni aşteptaţi-vă la mai multe surprize şi evenimente.

3) Loc de confluenţă, o adevarată “sufragerie” pentru angajaţii McCann

Punctul de plecare a fost un spaţiu gol şi nefolosit din spatele recepţiei; am vrut sa îl transformăm într-un loc în care oamenii să se adune, să schimbe idei sau pur şi simplu să se relaxeze departe de birouri şi săli de meeting. “Un spaţiu pentru cei dornici să inveţe, nu pentru învăţaţi.”

Deschiderea a avut loc joi, 30 septembrie, de la orele 19.00 în cadrul unui tea party cu listă de invitaţi închisă. Hai să vorbim despre cartile pe care le iubim şi despre ideile care le dau naştere. Poţi să răsfoieşti colecţia de cărţi aflate la vanzare, să donezi şi să începi să împrumuţi cărţi (asta dacă te hotărăşti să devi membru).

Sufrageria va fi deschisa şi publicului – zona de librărie- pe toata durata lunii octombrie, de miercuri până vineri, de la 17:00 la 20:00.

Povestea se deapană, iar pe masura ce se intampla, te ţinem la curent cu multe poze si update-uri zilnice, pe blogul Sufrageriei.

Ne gasiţi pe Jules Michelet nr.18, lângă Ambasada Marii Britanii.

Articole similare

4 titluri de citit în această toamnă de la Editura Meteor Press

Jovi Ene

Ciclul de Film Contemporan Mexican, la Cinemateca Union

Jovi Ene

O noua zi de film documentar la One World Romania

Jovi Ene

1 comment

Delia Marc 3 octombrie 2010 at 23:43

🙂 Miercuri ma si prezint cu 3 carti la ei, mai ales ca suntem vecini pe aceeasi strada 🙂 Pare o oferta interesanta!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult