Stiri Trailer azi, in cinema maine

Trailerul zilei “Killing Them Softly”

”Killing Them Softly” (2012)
Regia: Andrew Dominik
Distributie: Brad Pitt, Ray Liotta, Richard Jenkins, James Gandolfini
Gen: thriller
Lansare oficiala SUA: 30 noiembrie 2012
Lansare oficiala Romania: ?

Astazi a fost lansat trailerul filmului, unde il putem vedea din nou pe Brad Pitt, intr-un rol aparent magnific. Sa ne asteptam la ce este mai bun, nu?

Action movie, impuscaturi, un Brad Pitt incruntat, jocuri de poker, muzica lui Johhny Cash in fundal. Incitant…

Articole similare

Trailerul zilei “”The Host 2”

Jovi Ene

Trailerul zilei “The Heat”

Jovi Ene

Trailer “The Next Three Days”

Jovi Ene

2 comments

Ionut 24 octombrie 2012 at 00:34

L-am vazut in cadrul proiectiei filmelor de la Cannes, la Studio. Este un film in care domina vizualul, povestea fiind relativ simpla, cu unele scene de dialog poate putin plictisitoare, dar nu lipsite de un umor fin si ironie. Ce impresioneaza nu este violenta in sine, cat modul in care este redata dpdv vizual (si imi vine in minte aici scena uciderii lui Trattman).
Un alt lucru interesant este momentul in care se desfasoara actiunea, mai exact pe durata campaniei electorale din SUA de acum 4 ani, cu discursuri ale lui Obama in fundal, care contrastau puternic cu realitatea filmului. Si aici e de mentionat partea finala, in care, cu Obama in fundal vorbind de unitatea natiunii, ucigasul platit interpretat de Brad Pitt isi cere banii argumentand foarte sec: “America nu este o tara, este o afacere!”.
Recomand filmul.

Reply
Jovi 24 octombrie 2012 at 09:52

Sună foarte interesant filmul după descrierea ta, Ionut. De altfel, si distributia, si regia, dar şi trailerul îl recomandă.
Noi nu am ajuns la filmele de la Cannes proiectate la Bucureşti, dar abia aşteptăm să ajungă şi în cinematografe…

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult