Stiri

Tendințele toamnei la Fundația Calea Victoriei: creativitate, relaxare și eleganță

Flyer septembrieSeptembrie înseamnă noi începuturi: proiecte curajoase, cunoștințe inedite, minte deschisă și entuziasm maxim după o vacanță intensă!

La Fundația Calea Victoriei ne-am gândit să îți pregătim cursuri care să îți seducă mintea, să îți bucure sufletul și să îți îmbunătățească relațiile cu cei din jur – familie, prieteni sau colegi. Lectorii noștri îți vor transmite energia și cunoștințele lor extraordinare, pentru că uneori poți afla mai multe de la un specialist prin dialog (cu acesta și un grup de oameni simpatici), decât dintr-o carte sau un articol.

Iată câteva dintre propunerile noastre – care gravitează în jurul frumuseții, artelor, abilităților de comunicare, istoriei din culise, înțelepciunii necesare, a stelelor strălucitoare sau a simbolurilor misterioase – prin care să îți umpli cu folos serile de toamnă, când miroase a frunze, a fructe coapte, iar soarele este încă prietenos și tandru:

Dacă vrei să vezi ce alte subiecte captivante și utile poți descoperi în universul nostru din Popa Soare 40, la etajul unei casei boierești, plasată într-o zonă cochetă, merită să intri aici și să alegi pe îndelete ce-ți place și te ajută să trăiești mai frumos: http://bit.ly/2bUasXU

Articole similare

Concurs: Castiga 3 cărţi “Peripeţiile lui Juha năzdrăvanul”, oferite de Editura Polirom

Jovi Ene

Ultima aparitie la Herald: Originile alchimiei de Marcellin Berthelot

Jovi Ene

Lecturi publice și dezbateri și un eveniment dedicat literaturii SF&F, în cea de a III-a seară a FILB 7

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult