Stiri

Spectacole–premiera ale piesei de teatru „Aniversarea”

ANIVERSAREA
de Bill Macllwraith

Regia: Mirela Stoian
Muzica: Adrian Daminescu

Interpreteaza:
Mirela Stoian – mama, Iulian Ilinca – Henry, Cristina Pascalin Patrascu- Karen,
Traian Maicanescu – Terry, Irina Draganescu – Shirley,
Vlad Udrescu – Tom, Iulia Diana Samson

In zilele de 11 si 19 decembrie la ora 19 in Sala JCC (Centrul Comunitar Evreiesc) din Bucuresti, str. Popa Soare nr. 18, vor avea loc doua spectacole–premiera ale piesei de teatru pe care am vazut-o in avanpremiera in luna octombrie si despre care v-am scris pe larg.

Puteti retine bilete la datele de contact http://new.jcc.ro/contact-jcc-bucuresti, sau direct, inainte de inceperea spectacolului.

Va mai spunem inca o data, nu pregetati, este un spectacol bun pentru iubitorii de teatru si un contact interesant cu o noua generatie talentata de actori.

Articole similare

Interpretări ale realității #3

Jovi Ene

Lansarea cărții ,,Kurt” de Teodor Bordeianu la București

Jovi Ene

Caravana Metropolis ajunge în Piața Sfatului din Brașov, între 30 iulie și 4 august

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult