Editorial Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă două cărți oferite de Târgul de carte cu discount Kilipirim! – ÎNCHEIAT!

scrisori_catre_mihai_cop_1De azi până vineri, în fiecare zi, puteți câștiga două cărți oferite de Târgul de carte cu discount Kilipirim!

Nu uitați că, în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015, va avea loc o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România: KILIPIRIM. Evenimentul va avea loc din nou la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi, zilnic între 10.00 şi 21.30, intrarea fiind liberă.

Cărțile oferite la concursul de azi sunt Scrisori catre Mihai”, de Razvan Petrescu și ”Aproape de inima vijelioasa a lumii”, de Clarice Lispector.

Despre cărți:

”Scrisori catre Mihai”, de Razvan Petrescu, Editura Curtea Veche: În literatura română există puține scrisori între prieteni aşa pline de dragoste. Le-am citit ca pe nişte obiecte literare stranii, ca pe nişte relicve în care erau încrustate fapte stilistice din viitor. Pentru că mi-a fost destul de limpede, încă de la primele rînduri, că toată literatura lui Răzvan Petrescu a ieşit din aceste plicuri trimise peste hotare pe cînd era încă student. Are dreptate să spună, în Nota autorului, că „tînărul acela de 23 de ani nu mai există“, dar trăsăturile aceluia au rămas imprimate în scrisul său aşa cum se regăsesc pe propriul chip.
Marius Chivu

aproape-de-inima-vijelioasă-a-lumii”Aproape de inima vijelioasa a lumii”, de Clarice Lispector, Editura Univers. Aproape de inima vijelioasă a lumii este povestea unei vieţi trăite cu o intensitate şi o luciditate extreme. Joana, o tânără de familie bună, se străduieşte să împace lumea strălucitoare din mintea ei cu realitatea exterioară, pe care o studiază cu inteligenţa stranie a unei vipere, cum o consideră o mătuşă în copilărie, înainte de a trimite fetiţa orfană la un internat, ca să scape de ea. Viperă o va numi mai târziu şi soţul ei, şocat de miracolele care țâșnesc în cascade din vorbele Joanei.

Întrebare concurs:

Ce carte ați dori să găsiți la reducere la Târgul de carte cu discount Kilipirim 2015?

Condiţii de participare:

  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.), pe platforma de comentarii de pe site sau pe cea via Facebook;
  • dați Like la pagina de Facebook Filme-carti.ro, dacă nu ai făcut-o deja, și share la acest concurs;
  • caştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana la sfârșitul zilei de 28 octombrie 2015, iar castigatorul va fi anunțat pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail. Premiul se va ridica de la Târgul de carte Kilipirim pentru cei din București și va fi expediat prin poștă pentru cei din provincie.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (29 octombrie 2015): Tragerea la sorți a avut loc astăzi:

12Câștigător: glodeanu-carata catalina.

Felicitări!

Articole similare

Editura Meteor Press prezintă lansările de toamnă la Gaudeamus 2015

Jovi Ene

Sincretismul artelor – succesul Galei Art Out 2015

Jovi Ene

Copiii, cititori privilegiați în programul Marii Britanii de la Bookfest 2019

Jovi Ene

11 comments

Ursu Vasile-George 28 octombrie 2015 at 11:06

Povestiri Din Kolima de Varlam Salamov

Gabriela Verșan 28 octombrie 2015 at 11:49

Charlotte de David Foenkinos

Raluca 28 octombrie 2015 at 11:55

Exercitiu de echilibru- Tudor Chirila

Mihai Tanasie 28 octombrie 2015 at 12:28

Anii romantici, Gabriela Adamesteanu

Mihaela 28 octombrie 2015 at 13:58

Sticletele de Donna Tartt

glodeanu-carata catalina 28 octombrie 2015 at 15:59

orice carte de GEORGE.R.R.MARTIN

Anton Sava 28 octombrie 2015 at 16:34

Ian McEwan-Ispasire (Atonement).

Costea Adrian-Mihai 28 octombrie 2015 at 17:19

As vrea sa găsesc Sa ucizi o.pasare cântătoare de Harper leee

Lazar Adrian 28 octombrie 2015 at 17:41

Diplomația semnat Henry Kissinger!

Iordana Ferent 28 octombrie 2015 at 21:01

De rasa de Fenella Smith & The Brothers McLeod (desi nu am cum sa ajung la acest minunat targ)

Anca Iuliana Lazar 28 octombrie 2015 at 22:11

Supleantul; autor: Petru Popescu

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult