Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Tudum, Sex Education

TUDUM: Lansarea trailerului oficial și dezvăluirea numelor vedetelor care vor participa pe 25 septembrie la primul nostru eveniment internațional pentru fani

Astăzi, am lansat trailerul oficial și am dezvăluit numele vedetelor care ni se vor alătura cu ocazia proiectului „TUDUM: Un eveniment Netflix internațional pentru fani.” 

Pe data de 25 septembrie, peste 145 dintre cele mai cunoscute vedete ale noastre și cei mai de succes creatori de conținut din întreaga lume, reprezentând mai mult de 70 de seriale, filme și programe speciale, ni se vor alătura pe scena virtuală pentru o zi captivantă, plină de clipuri și dezvăluiri în exclusivitate.

Inspirat de primul sunet pe care îl auzi atunci când vizionezi un serial sau film pe Netflix, TUDUM este primul eveniment internațional pentru fani. Obiectivul nostru e unul foarte simplu: să distrăm și să omagiem fanii Netflix din toată lumea.

Cum poți viziona
Evenimentul virtual începe la ora 9.00 PST / 12.00 EST / 16.00 GMT / 18.00 Ora României / 01.00 JST/KST. Acesta va fi transmis pe toate canalele de Youtube ale companiei Netflix din întreaga lume, pe lângă Twitter, Twitch și Facebook.

Vor avea loc show-uri speciale înaintea evenimentului, care vor aduce în prim-plan seriale și filme coreene și indiene, precum și conținut anime palpitant. Acestea vor începe la ora 12.00 GMT / 14.00 Ora României / 21.00 JST și KST, pe anumite canale.

La ce să te aștepți

Peste 145 de vedete și 70 de filme și seriale își vor face apariția la acest eveniment care va dura trei ore, inclusiv câteva dintre cele mai așteptate sezoane din seriale precum Stranger Things, Bridgerton și The Witcher, Fabrica de bani și Cobra Kai, dar și blockbustere de tipul Red Notice, Nu priviți în sus, Operațiunea de recuperare, Așa se întoarce roata, Vechea Gardă și multe altele. (Poți consulta mai în attachment lista completă.)

Cum poți difuza simultan evenimentul (co-stream)

Fanii sunt încurajați să difuzeze simultan evenimentul TUDUM și să reacționeze în timp real la acesta. Iată aici un ghid pentru difuzare simultană pe Twitch. Pentru a difuza simultan, înregistrează-te pe TUDUM.com.

Accesează TUDUM.com pentru ultimele noutăți și informații.


Sex Education a revenit pe Netflix pentru al treilea sezon de pe 17 septembrie 2021

În acest nou an școlar, Otis are parte de experiențe sexuale ocazionale, Eric și Adam au, oficial, o relație, iar Jean așteaptă un copil. Hope, noua directoare a școlii (interpretată de Jemima Kirke), încearcă să readucă spiritul excelenței la Moordale, Aimee descoperă feminismul, Jackson se îndrăgostește și încă mai plutește în aer amenințarea unui mesaj vocal rătăcit. Pregătește-te pentru angajamente, fenomene bizare, prăjituri care amintesc de organele sexuale și pentru mult mai multe momente cu doamna Groff.

Printre noii actori ai acestui sezon se numără Jason Isaacs care îl interpretează pe Peter Groff, fratele mai mare al domnului Groff, mai de succes, dar nu foarte modest; artistul și compozitorul, Dua Saleh, care se alătură distribuției în rolul de debut, interpretând personajul Cal, prima persoană nonbinară de la Moordale; și Indra Ové, care o interpretează pe Anna, mama adoptivă a lui Elsie.

Serialul îi are în distribuție pe Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar și Jim Howick.

Seria este creată și scrisă de Laurie Nunn și produsă de Eleven. Echipa de scenariști îi include de asemenea și pe Sophie Goodhart, Selina Lim, Mawaan Rizwan, Temi Wilkey și Alice Seabright, cu material suplimentar de la Jodie Mitchell. Sezonul 3 este regizat de Ben Taylor și Runyararo Mapfumo. Laurie Nunn, Ben Taylor și Jamie Campbell sunt, de asemenea, producători executivi.

Articole similare

Jurnalele lui George Orwell

Jovi Ene

India – între tradiție și modernitate. Pe urmele lui Mahatma Gandhi

Jovi Ene

Lansări TRITONIC BOOKS la Gaudeamus 2015

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult