Stiri

Mărțișoare culturale la Fundația Calea Victoriei: Stil și Modă. Make-up. Design. Pictură

resized_ScoliPrimavaraMartisorA4În luna Martie, Fundația Calea Victoriei vă oferă mărțișoare culturale spre răsfățul doamnelor și domnișoarelor. Vă invităm să alegeți dintre cursurile de Stil vestimentar feminin, Machiaj, Pictură, Poveștile cuplurilor celebre și Ateliere de dezvoltare personală.

Pentru a fi cochete și dichisite la venirea primăverii, am pregătit pentru dumneavoastră Atelierul de Stil vestimentar feminin, din 4 Martie. La acest curs veți afla cum să vă alegeți hainele așa încât să vă puneţi în evidență calitățile, dar şi cum să combinați nuanțe și tonuri de culoare. Iar Cursul practic de machiaj, din 14 Martie vă oferă instrumentele şi tehnicile de bază pentru crearea machiajului perfect atât pentru zi cât și pentru seară, precum și sfaturi personalizate. În plus, fiecare cursantă va primi o trusă profesională de machiaj.

Atelierul Creșterea încrederii în sine și dezvoltarea charismei, din 2 Martie vă ajută să fiți o prezență publică plăcută și admirată. Prin exercițiile de stăpânire a tracului și gestionarea emoțiilor, veţi afla cum să socializaţi mai ușor cu cei din jur și să comunicați cu lejeritate.

Aduceți eleganța şi inovaţia în casa dumneavoastră, explorând diverse stiluri ale designului interior la cursul de Introducere în Design interior și Arhitectură, din 12 Martie . Învățați cum să aplicați în propria locuință câteva reguli simple şi eficiente pentru a vă transforma casa în cuibul confortabil pe care vi-l doriți.

Atelierul de pictură și creativitate din 6 Martie vă permite să vă jucați cu propria imaginație și, în același timp, să exploraţi patru mari curente artistice: Art nouveau, Pointilismul, Cubismul și Expresionismul. Picturile se vor realiza pe patru suporturi diferite și vor combina texturi și tehnici aparte pentru fiecare dintre ele.

O lună a feminității și a optimismului nu putea fi completă fără poveștile de dragoste ce au rămas în istorie. Vă așteptăm să pătrundeți în lumea pasională a îndrăgostiţilor la cursul Cupluri celebre dincolo de mit, unde îi vom cunoaște pe Antoniu şi Cleopatra, Paris și Elena, dar și cupluri apropiate vremurilor noastre, precum Scott şi Zelda Fitzgerald sau Simone de Beauvoir şi Jean-Paul Sartre.

Înscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro

Mai multe detalii la www.victoriei.ro

În luna martie puteți încerca din programul Fundației Calea Victoriei:

Creșterea încrederii în sine și dezvoltarea charismei, din 2 Martie

Emil Cioran: cărțile, prietenii, iubirile, din 2 Martie

Atelier de fotografie urbană: de la „poze” la fotografii, din 4 Martie

Atelier de Stil vestimentar feminin, din 4 Martie

Tehnici și strategii de Vânzare, din 6 Martie

Atelier de dicție și de vorbire, din 9 Martie

Curs de Branding personal, din 11 Martie

Atelier de Nutriție: „Suntem ceea ce mâncăm”, din 12 Martie

Atelier de astronomie – teorie și observații astronomice, din 12 Martie

Introducere în Design interior și Arhitectură, din 12 Martie

Curs practic de machiaj, din 14 Martie

Introducere în arta actorului, din 16 Martie

Curs de Istoria Artei, din 19 Martie

Cabala prin povești, din 23 Martie

Jurnalism narativ – atelier practic, din 25 Martie

Articole similare

Noutățile săptămânii de la Netflix (februarie 2018, II)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (14 – 20 ianuarie 2019)

Jovi Ene

”Copilul-problemă”, copilul-minune al cinematografiei europene

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult