Stiri

Lansare de carte Poate Estera – Katja Petrowskaja

Poate Estera.Una dintre cărțile recomandate de Filme-cărți.ro, apărută la Editura Humanitas Fiction, este Poate Estera”, de Katja Petrowskaja. Am scris despre această carte acum câteva săptămâni și vă anunț că este o lectură ce merită interesul vostru, ne dezvăluie o altă fațetă a trecutului, trist, dureros, peste care nu se poate trece cu ușurință.

În cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest 2016, volumul se va lansa duminică, 5 iunie, ora 13.00, la standul Editurii Humanitas. Vor discuta despre carte: Denisa Comănescu, Mihaela Dedeoglu și Ana-Maria Caia.

Vă așteptăm!

Poate Estera

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (30 octombrie – 5 noiembrie 2017)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (15 – 21 iunie 2015)

Jovi Ene

Filme de top în secțiunile Supernova și Fără Limită la TIFF 2012

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult