Editorial Recomandat

Care este genul de carte preferat?

inima-de-carte-adulter-cu-smochine-editura-curtea-vecheTot căutând infografice despre filme şi cărţi, am descoperit că acestea sunt din ce în ce mai căutate pe blogurile româneşti şi graficienii noştri au început să le creeze, fie şi numai pentru a-şi face reclamă propriilor branduri. Iar când acestea fac reclamă editurilor şi cărţilor româneşti, sunt cu atât mai interesante şi le voi aduce cu plăcere în această pagină.

Astăzi, o iniţiativă interesantă a Editurii Curtea Veche, intitulată “Găseşte-ţi cartea-pereche la Curtea Veche Publishing!”

Într-un infografic frumos alcătuit, care ne prezintă principalele cărţi ale editurii, ni se pune prima întrebare: “Ce citeşti de obicei? Ficţiune sau non-ficţiune?”.  Dacă alegem Ficţiune, suntem purtaţi, de exemplu, prin poveşti de dragoste mediteraneană (Adulter cu smochine şi pescăruşi“, de Adrian Cioroianu) sau prin poveşti de dragoste rusească (“Scrisorar”, de Mihail Şişkin)

Dacă alegem Non-ficţiune, suntem întrebaţi rapid ce hobby-uri avem şi dacă ne place să gătim, ajungând în faţa Cărţii regale de bucate, concepută de Principesa Margareta a României. Dacă ne plac maşinile, cartea “Maşinile Regelui” este o descoperire extraordinară. Şi tot aşa, veţi descoperi o lume a cărţilor de la Curtea Veche frumos prezentată şi ingenioasă. Mai vrem!

Click pe imagine pentru a o vedea în amănunt:

Infografic_CVP_1200px

 

Sursa: Blogul Editurii Curtea Veche.

Articole similare

Să facem cunoștință… cu minunata echipă de la Serial Readers!

Delia Marc

Filme, cărţi şi câteodată fotbal: 17 iunie 2014

Jovi Ene

Rugă pentru Kateřina Horovitzová, de Arnošt Lustig

Andreea Andrusca

2 comments

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult