Stiri

Cărţile digitale ale editurilor Polirom şi Cartea Românească disponibile şi în format compatibil cu tabletele Kindle

eBook-uri PoliromO veste bună pentru posesorii de tablete Kindle: începînd din această săptămînă, eBook-urile editate de Polirom şi Cartea Românească pot fi descărcate şi într-un format compatibil cu acest tip de dispozitive de lectură. Cărţile pot fi achiziţionate de pe platformele Amazon din Europa şi Statele Unite, care oferă în acelaşi timp şi toate facilităţile uzuale (răsfoire, descărcare eşantioane, descărcare wireless etc.). Pentru tabletele compatibile cu formatul ePub, cărţile pot fi descărcate, ca şi pînă acum, de pe www.elefant.ro, dar şi de pe cele mai importante platforme internaţionale cum sînt Barnes & Nobles, Reader Store, Kobo sau iBookstore (pentru posesorii de iPad-uri).

Cărţile disponibile pe platformele Amazon sînt marcate cu specificaţia “Romanian edition” şi pot fi localizate cu ajutorul motorului de căutare al platformei introducînd cuvîntul “Polirom” sau direct numele autorului ori titlul cărţii dorite. Ele pot fi descărcate din orice ţară europeană.

Oferta de cărţi digitale a editurilor Polirom şi Cartea Românească cuprinde la această oră peste 650 de titluri. Circa 75% dintre noile apariţii editoriale sînt editate atît pe hîrtie, cît şi în format digital, dintre care un sfert au fost descărcate de pe platformele internaţionale. Prin noua ofertă de carte digitală în format Kindle, este de aşteptat ca numărul de descărcări să crească semnificativ, dat fiind faptul că sînt numeroşi posesori de tablete Kindle care, pînă acum, nu au avut acces la cărţi electronice editate în limba română.

Topul celor mai vîndute eBook-uri POLIROM în 2013

  1. Parinoush Saniee, Cel care mă aşteaptă
  2. Dan Lungu, Sînt o babă comunistă!
  3. Sophie Kinsella, Am numărul tău
  4. Lev Tolstoi, Anna Karenina
  5. F.S. Fitzgerald, Marele Gatsby
  6. F.M. Dostoievski, Idiotul
  7. Siri Hustvedt, O vară fără bărbaţi
  8. N. Steinhardt, Jurnalul fericirii
  9. Ian McEwann, Solar
  10. John Fowles, Magicianul

Cele mai noi titluri editate în format digital:

Thomas Mann, Iosif şi fraţii săi (vol. I, vol. II, vol. III)

Victor Suvurov, Numele ei era Tatiana

Aurora Liiceanu, Legături de sînge. Povestea Ioanei

Regina Maria a României, Însemnări zilnice. Volumul al VIII-lea (1 ianuarie-31 decembrie 1926)

Carson McCullers, Inima-i un vînător singuratic

Magda Cârneci, Artele plastice în România 1945-1989. Cu o addenda 1990-2010

eBook-uri Polirom

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (13 – 19 martie 2017)

Jovi Ene

Scriitori din Brazilia, Palestina, Malta, Ucraina, Marea Britanie, Italia, Ungaria, Elveția și Republica Moldova vin la București, la FILB 7

Jovi Ene

Să înceapă jocurile: O nouă modalitate de a te bucura de divertisment pe mobil

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult