Impresii de calatorie

Impresii turistice israeliene – 4 – Dinosaurus Park

Dinosaurus Park la Cinema City in Rishon Lezion Israel

Cultura complexelor comerciale/cinematografice imense este in continua expansiune in Israel. Te si intrebi daca au musterii pe masura aparitiilor lor. Si raspunsul este DA! Pentru ca aceste centre se intrec in rezolvari arhitectonice si decorative care de care mai atractive, in oferte comerciale impresionante si cu discounturi irezistibile, in amenajari inteligente pentru relaxarea si educarea copiilor. Si nu in ultimul rand, conceptul de Cinema City pune la dispozitia publicului optiuni  diverse si super tehnicizate.

Noul centru pe care l-am vizitat in orasul Rishon LeZion m-a delectat cu vizitarea Parcului cu Dinozauri, populat cu machete reusite ale acestor animale care trait in ecosistemele terestre peste 160 milioane de ani. Printre acestea, pentru prezentarea animalelor care populeaza pamantul in timpurile noastre, apar ursuleti Panda, camile, lei, capre, cai, broaste testoase, etc, care incanta ochii copiilor dar si ai adultilor :).

Noul Cinema City din Rishon LeZion este cel mai mare din Israel (pana in acest moment J) Cu 26 de ecrane multiplex si 4000 de locuri, se desfasoara pe 45.000 mp. Cele 26 cinematografe se bazeaza pe concepte varariate, inclusiv full high-definition si tehnologie blue-ray, toate proiectoarele fiind digitale.

Inovatia unica – pana in prezent a acestui Cinema Center – este reprezetata de o sala cu pardoseala de sticla  si cu un ecran sub picioarele spectatorilor – o prelungire a ecranului principal – rezolvare care ofera efectul de introducere in spatiul si atmosfera  filmului.

Si aici am fost intovarasita de aparatul de fotografiat, care a imortalizat cateva imagini prezentate intr-un montaj PowerPoint.

Totodata, va indrum si catre un link care prezinta cateva imagini reusite ale obiectivului vizitat.

Articole similare

Impresii irlandeze (3): Muzee, catedrale şi parcuri din Dublin (II)

Codrut

Wish I Was Here (2014)

Delia Marc

In prezent, totul e legat de trecut! – ”A treia voce”, de Cilla & Rolf Börjlind

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult