Filme Filme romanesti Recomandat

Contra timp (2008)

Contra timp (2008)
Regia: Jesus del Cerro
Actori: Dragos Bucur, Victor Rebenciug, Andi Vasluianu

Pacat de Dragos Bucur, este un actor foarte bun in contextul de azi al cinematografiei romanesti, insa, probabil, din cauza contractelor sale cu MediaPro, trebuie sa accepte sa joace si in filme fara perspectiva, fara ambitii. La fel si Victor Rebenciug, care ramane principalul pion al filmului, chiar daca e vorba de un rol secundar. El Joaca, in vreme ce ceilalti se afla intr-un con de umbra, intr-o avalansa a actiunii pentru care nu mai e necesar sa se chinuie sa incerce a face un rol bun sau exceptional.

Dragos Bucur este Calin Boboc, un inspector de politie care se afla pe urmele unei retele de infractori din Bucuresti, cu filiere in Republica Moldova. Procurorul Iacob, interpretat de Victor Rebenciug, conduce toata afacerea din umbra, orice decizie neputand fi luata decat cu acordul sau.

Lori, colega lui Calin si presupusa lui iubita, este rapita de clanul urmarit si tot filmul nu este apoi decat o cursa de urmarire tipica unui film politist de duzina, fara scene memorabile, fara discutii interesante, doar adrenalina.

Filmul are o imagine foarte buna, incercand cateva formule din filmele de actiune americane (miscare inceata-gen Matrix, cadre multiple, flashback-uri), insa acestea nu il fac decat o productie de linia B, asa cum sunt multe in zilele noastre si pe ecranele de la noi. MediaPro nu a facut decat sa realizeze un astfel de film, poate asta a si dorit. Nota mea este pentru muzica simpatica, Victor Rebenciug. Si fetele sunt o prezenta draguta, dar cam atat.

Nota: 4/10

Articole similare

Momente, de I.L. Caragiale

Jovi Ene

The Rewrite (2014)

Mihaela

Un roman ”erotic” despre satul românesc: ”8”, de Tudor Ganea

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult