Stiri

Un Cadou te Paște!

banner_paste_02_640X289Alege cărţi de spiritualitate creştină, pentru un Paşte plin de lumină!

De Paşte, Herald oferă cititorilor 20% reducere la cărţile de spiritualitate creştină. Unele dintre cele mai preţioase texte ale tradiţiei creştine, al căror mesaj este suficient de puternic pentru a ajunge la miezul problemelor omului modern, se găsesc în această perioadă la cele mai bune preţuri din an.

Toate comenzile de peste 80 de lei, din perioada 22 aprile -12 mai, intră automat în extragerea pentru câştigarea unuia din cele 5 coşuri cadou de Paşte şi beneficiază de transport gratuit prin Poşta Română.

Herald şi Unda Mai – www.undamai.com oferă cititorilor 5 coşuri cadou de Paşte.

Promoţia este valabilă în perioada 22 aprilie – 12 mai.
Extragerea câştigătorilor pentru cele 5 coşuri cadou de Paşte va avea loc pe 13.05.2013.

Descoperă întreaga ofertă aici : http://www.edituraherald.ro/oferta_paste.asp

banner_paste_01_800X360

Articole similare

Concurs: Câștigă unul dintre cele trei pachete ”Larousse-Engleza distractivă”, oferite de Editura Meteor Press! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Editura Meteor Press prezintă lansările de toamnă la Gaudeamus 2018

Jovi Ene

MANK | Trailer oficial | Netflix

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult