Stiri

The Hand of God, regizat si scris de castigatorul premiului Oscar, Paolo Sorrentino | Trailer Oficial si Key Art

The Hand of God

Regizat și scris de Paolo Sorrentino, scenarist și regizor distins cu Oscar

Trailerul oficial al The Hand of God, noul film regizat și scris Paolo Sorrentino, scenarist și regizor distins cu premiul Oscar, prezentat în competiție la cea de-a 78-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția și câștigător al Marelui Premiu al Juriului, este lansat astăzi împreună cu patru postere key art.

The Hand of God va fi lansat în cinematografe selectate (pe 24 noiembrie în Italia, iar în restul lumii din decembrie), iar pe Netflix pe 15 decembrie 2021.

SINOPSIS

De la scenaristul și regizorul distins cu Oscar, Paolo Sorrentino (La Grande Bellezza) vine povestea sfâșierii și eliberării unui tânăr în Napoli, Italia, în anii ‘80. The Hand of God îl urmărește pe Fabietto Schisa, un adolescent italian ciudat a cărui viață și familie excentrică sunt brusc răsturnate – mai întâi de sosirea electrizantă a legendarului fotbalist, Diego Maradona, și apoi de un accident șocant din care Maradona îl salvează fără să vrea pe Fabietto, punându-i viitorul în mişcare. Sorrentino revine în orașul natal pentru a spune o poveste extrem de personală, care vorbește despre destin și familie, filme și sport, dragoste și pierderi. 

Distribuție și echipă

Filippo Scotti                                      Fabietto Schisa

Toni Servillo                                       Saverio Schisa

Teresa Saponangelo                            Maria Schisa

Marlon Joubert                                  Marchino Schisa

Luisa Ranieri                                      Patrizia

Renato Carpentieri                             Alfredo

Massimiliano Gallo                             Franco

Betti Pedrazzi                                    Baronessa Focale

Biagio Manna                                     Armando

Ciro Capano                                       Capuano

Enzo Decaro                                       San Gennaro

Lino Musella                                      Mariettiello

Sofya Gershevich                                Yulia

Scris și regizat de Paolo Sorrentino

Director de imagine                            Daria D’Antonio

Asistent de regie                                  Jacopo Bonvicini

Editor                                                 Cristiano Travaglioli

Sunet                                                 Emanuele Cecere, Silvia Moraes, Mirko Perri

Designer de costume                           Mariano Tufano

Designer de producție                         Carmine Guarino

Producători executivi                          Elena Recchia, Gennaro Formisano, Riccardo Neri

Produs de: Lorenzo Mieli și Paolo Sorrentino

O producție The Apartment și A Fremantle Company

Despre Paolo Sorrentino:

Paolo Sorrentino, regizor și scenarist, s-a născut la Napoli în 1970. Primul său lungmetraj, One Man Up, din 2001, a fost selectat pentru Festivalul de Film de la Veneția. În 2004, a regizat The Consequences of Love și în 2006, The Family Friend, ambele în competiție la Festivalul de Film de la Cannes. În 2008, cu Il Divo, s-a întors la Cannes câștigând Premiul Juriului. A revenit în competiție la Festivalul de la Cannes în 2011, cu This Must be the Place și doi ani mai târziu cu La Grande Bellezza, care a câștigat Premiul Oscar®, Globul de Aur și Premiul BAFTA pentru cel mai bun film în limbă străină, precum și trei premii EFA. A fost selectat din nou în competiție la Cannes în 2016, cu Youth, obținând trei premii EFA, o nominalizare la Oscar® și două nominalizări la Globul de Aur. În 2016, a creat și a regizat serialul TV The Young Pope, nominalizat la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor și la Premiile Emmy pentru design de producție și cinematografie remarcabile. În 2018, a regizat filmul Loro, cu Toni Servillo, iar în 2019, Sorrentino a regizat cea de-a doua serie din lumea papalității moderne, The New Pope, cu Jude Law și John Malkovich.

Despre The Apartment:

The Apartment este o companie fondată în 2020 de Lorenzo Mieli în cadrul grupului Fremantle, unul dintre cei mai mari și mai de succes creatori, producători și distribuitori de conținut cu și fără script din lume.

Compania se concentrează pe crearea și dezvoltarea de serii TV la scară globală și de filme de lungmetraj prin investiții în achiziția de drepturi de autor, oferte exclusive cu artiști și scriitori la nivel internațional. The Apartament se poziționează pe piață ca un incubator de proiecte majore care sunt dezvoltate și finanțate și apoi produse fizic de o rețea de companii de producție partenere. The Apartment a coprodus cu The New Pope al lui Paolo Sorrentino, alături de Wildside, My Brilliant Friend – The Story of a New Name, de Saverio Costanzo și We Are Who We Are de Luca Guadagnino și va dezvolta, de asemenea, orice urmare a acestora. Lorenzo Mieli este CEO-ul The Apartment.

Articole similare

O lume Super9. Se apropie Festivalul Internațional de Artă făcută de Adolescenți!

Jovi Ene

SUPER, Ediția a 9-a: Devino Ambasadorul festivalului de artă făcută de adolescenți la tine în oraș!

Jovi Ene

Azi începe Película #6 – O vacanță all inclusive în spațiul ibero-american

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult