Stiri

Teatrul Nostru pe Lipscani: Ne daţi ori nu ne daţi? pe 11 martie

Afis bun micPe 11 martie, veniţi la Atelier Alternativ al Teatrului de pe Lipscani. La ora 19:00 călcaţi-ne pragul şi fiţi alături de noi la spectacolul-manifest “Ne daţi ori nu ne daţi?”. E comedie? E dramă? Să fie comedie neagră? Sau dura realitate? Veniţi şi veţi afla.

Trăim într-o lume a vitezei. Banul conduce societatea. Lumea din jur se ghidează după cantitate. Calitatea a dispărut. Suntem prizonieri ai propriilor noastre dorinţe şi nevoi. Fiecare din noi, însă, are o şansă de scăpare. Pentru că fiecare din noi este, de fapt, liber. Să găsim împreună fereastra din sufletul vostru şi să fugim. Să strigăm spre cei de sus: “Ne daţi ori nu ne daţi?” Bani, libertate, o viaţă mai bună!

“Ne daţi ori nu ne daţi?” – o nouă premieră a Teatrului Nostru, în colaborare cu Atelier Alternativ al Teatrului de pe Lipscani. Un spectacol-manifest. Un spectacol-eveniment. “Ne daţi ori nu ne daţi este mai mult decât teatru. Este o mişcare, o creaţie unică. Veţi râde, poate. Veţi lăcrima, mai mult ca sigur. Dar precis nu veţi rămâne de piatră. Pentru că vă veţi recunoaşte în luminile reflectoarelor!

Ne daţi ori nu ne daţi?

Un scenariu original de Tudor Sicomaş (după o idee de Clifford Odets şi alţi dramaturgi americani)

Un spectacol de Tadeus Mincă

Cu:

Oana Burcescu – Florence

Marcela Avram – Directoarea

Sebastian Ghiţă – Dr. Benjamin

Tadeus Mincă – John, un taximetrist

Laur Drăgan – Dr. Barnes

Corneliu Reu – Producătorul de teatru

Ştefan Opreanu – Actorul

Coloană sonoră & light design: Tudor Sicomaş

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (23 februarie – 1 martie 2015)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (1 – 7 februarie 2016)

Jovi Ene

Lansare de carte: „Copilăria. Reconstituiri literare după 1989”, de Ștefania Mihalache

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult