Stiri

Filmele săptămânii pe CINEPUB: Camelia ia Calea Dunării până la… The End!

Vizual CINEPUBSăptămâna asta, pe CINEPUB, ai parte nu de o premieră, ci de trei:

“The End”, primul horror românesc selecționat în secțiunea competitivă Shadows Shorts a Festivalului Internațional de Film Transilvania, “Calea Dunării”, un scurtmetraj care spune povestea unui băiat de 7 ani care trăiește fără părinți într-un sat uitat de lume și “Camelia”, despre un bărbat prins între soție și femeia pe care își dorește să o revadă, scurtmetraj proiectat la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

Nu le rata!

Premierele săptămânii: joi, 19 noiembrie, ora 20:30

Calea Dunării, r. Sabin Dorohoi

Ionuț, un băiat de 7 ani, trăieşte împreună cu bunicul lui într-un sat de lângă Dunăre. Părinţii lui lucrează în străinătate, la Viena, iar Ionuţ își dorește să îi revadă. Călătoria pe Dunăre pare singura variantă pentru el….

calea_dunarii

Camelia, r. Marian Crișan

Camelia e în Bucureşti doar pentru câteva zile. Florin speră să o întâlnească înainte de a zbura înapoi spre New York. Doar că soția lui, Alina, cu care Florin tocmai s-a mutat în casa visurilor lor, într-un complex rezidențial din București, nu crede că o zi a săptămânii, marți, e potrivită pentru petrecut alături de prieteni…

camelia

The End, r. Marius Roșu
THE END este o alegorie întunecată despre pedeapsa eternă. Plasat într-o locaţie angoasantă şi slab luminată ce aduce a hală industrială, filmul urmăreşte supliciul „Omului Gras” pe măsură ce acesta este forţat să să îşi hrănească lăcomia într-un cerc interminabil de repetări, timp în care el este marcat şi de alte chinuri.

the_end

Articole similare

Ediţia cu numărul 26 a Târgului de Carte LIBREX. Primăvara cărţilor la Iaşi

Jovi Ene

Editura Nemira la Bookfest 2017 cu multe noutăți și evenimente

Jovi Ene

PSIHOatelier: Cuplul de Tango. Despre arta conexiunii in relatie, cu Traian si Anca Ionescu, instructor de tango

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult