Stiri

Scrie literatură pentru copii şi tineret şi poţi fi publicat la Editura Arthur!

Editura Arthur lansează concursul „Trofeul Arthurpentru literatură pentru copii şi tineret, care li se adresează atât scriitorilor consacraţi, cât şi debutanţilor. Înscrierea la concurs se face trimiţând, până la data de 1 octombrie, la adresa concurs@editura-art.ro, creaţiile pentru una sau mai multe din următoarele secţiuni:

– proză scurtă;

– poezie;

– roman.

Un concurent se poate înscrie la fiecare dintre secţiuni cu un singur text, condiţia fiind ca respectiva creaţie să nu mai fi fost publicată în volum sau să nu se afle sub incidenţa unui contract de publicare aflat în desfăşurare.

Premiile oferite de Editura Arthur sunt:

– secţiunea Proză scurtă (volum): 500 de euro;

– secţiunea Poezie (volum): 500 de euro;

– secţiunea Roman: 500 de euro.

Marele premiu: 2 000 de euro şi publicarea la Editura Arthur!

Cei interesaţi să participe la acest concurs pot găsi regulamentul şi formularele de înscriere pe blogul Editurii Art, la adresa http://www.editura-art.ro/blog/archives/792.

Articole similare

GreenTech Film Festival 4: acces la evenimente şi proiecţii de film exclusiv online timp de şapte zile

Jovi Ene

Eveniment editorial în Israel: Cartea Şoaptelor în limba ebraică

Delia Marc

Apariţie la Polirom: Incertitudini literare

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult