Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Sex Education, Don’t Look Up, Love 101

Sex Education revine pe Netflix pentru al treilea sezon pe 17 septembrie 2021, cu 8 episoade noi

În acest nou an școlar, Otis are parte de experiențe sexuale ocazionale, Eric și Adam au, oficial, o relație, iar Jean așteaptă un copil. Hope, noua directoare a școlii (interpretată de Jemima Kirke), încearcă să readucă spiritul excelenței la Moordale, Aimee descoperă feminismul, Jackson se îndrăgostește și încă mai plutește în aer amenințarea unui mesaj vocal rătăcit. Pregătește-te pentru angajamente, fenomene bizare, prăjituri care amintesc de organele sexuale și pentru mult mai multe momente cu doamna Groff.

Printre noii actori ai acestui sezon se numără Jason Isaacs care îl interpretează pe Peter Groff, fratele mai mare al domnului Groff, mai de succes, dar nu foarte modest; artistul și compozitorul, Dua Saleh, care se alătură distribuției în rolul de debut, interpretând personajul Cal, primul/prima student/a nonbinar/ă de la Moordale; și Indra Ové, care o interpretează pe Anna, mama adoptivă a lui Elsie.

Serialul îi are în distribuție pe Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar și Jim Howick.

Seria este creată și scrisă de Laurie Nunn și produsă de Eleven. Echipa de scenariști îi include de asemenea și pe Sophie Goodhart, Selina Lim, Mawaan Rizwan, Temi Wilkey și Alice Seabright, cu material suplimentar de la Jodie Mitchell. Sezonul 3 este regizat de Ben Taylor și Runyararo Mapfumo. Laurie Nunn, Ben Taylor și Jamie Campbell sunt, de asemenea, producători executivi.


Leonardo DiCaprio & Jennifer Lawrence incearca sa salveze pamantul in DON’T LOOK UP | Teaser Oficial si Primele Imagini

Pe Netflix: 24 decembrie 2021

Regizat de: Adam McKay

Scenariu de: Adam McKay

Poveste de: Adam Mckay & David Sirota

Produs de: Adam McKay, p.g.a. & Kevin Messick, p.g.a.

Director de imagine: Linus Sandgren, ASC, FSF

Designer de producție: Clayton Hartley

Editat de: Hank Corwin, ACE

Designer de costume: Susan Matheson

Muzică de: Nicholas Britell

Cu: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Sisley, cu Cate Blanchett și Meryl Streep

Synopsis:

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), o proaspătă absolventă a facultății de Astronomie, și profesorul ei, dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar. Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una greu de digerat. Cu ajutorul doctorului Oglethorpe (Rob Morgan), Kate și Randall pornesc într-un turneu mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei doamnă președinte Orlean (Meryl Streep) și al fiului ei lingușitor și angajat în funcția de șef de personal, Jason (Jonah Hill), până în studiourile The Daily Rip, un matinal plin de viață, găzduit de Brie (Cate Blanchett) și Jack (Tyler Perry). La doar șase luni distanță de impactul cu cometa, gestionarea unui flux de știri de 24 de ore și atragerea atenției publicului obsedat de rețelele de socializare înainte de a fi prea târziu se dovedește a fi o sarcină surprinzător de comică. De ce este nevoie să faci pur și simplu omenirea să privească în sus?!

Don’t Look Up este scris și regizat de laureatul cu Oscar, Adam McKay (The Big Short), iar din distribuție mai fac parte Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (alias Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis și Tomer Sisley.


Netflix lanseaza trailerul oficial pentru cel de-al doilea si ultimul sezon din Love 101

Ai puterea de a schimba lumea…

Un grup de adolescenți – pe cale să pășească în maturitate, cu dragostea pe de o parte și cu condițiile sistemului pe de cealaltă parte. Vor alege să lupte pentru a fi ei înșiși sau vor ceda în fața sistemului?

Netflix lansează trailerul oficial pentru Love 101 Sezonul 2, produs de Ay Yapim și scris de Meric Acemi. 

Love 101 se reîntoarce pe Netflix cu cel de-al doilea și ultimul sezon pe 30 septembrie 2021!

Despre Love 101 Sezonul 2:

Produs de Ay Yapim, scris de Meric Acemi, serialul îi are în rolurile principale pe Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Pașalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz și Kaan Urgancıoğlu. Acest sezon este regizat de Umut Aral și Gonenc Uyanik.,

Cu acțiunea desfășurându-se inițial în 1998, cu imagini din prezent ce conturează fiecare episod, Love 101 urmărește un grup de tineri inadaptați care se pregătesc să pășească în lumea adulților în timp ce rezistă sistemului impus. Osman se îndrăgostește pentru prima dată. Eda și Kerem sunt prinși între ei înșiși și relația lor. Ișık trebuie să-l readucă la viață pe Sinan. Uneori trebuie să schimbi întreaga lume. Când eurile lor de adulți se reunesc, vor trebui să răspundă pentru acest lucru.

Articole similare

O carte tulburatoare despre viata celebrului compozitor si pianist Bela Bartok

Jovi Ene

Cele mai vândute cărți la Gaudeamus 2018

Jovi Ene

Hai, citește! – o campanie Nemira și Next Advertising de Ziua Internațională a Cărții

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult