Stiri

Lansarea cărții Disconfort Residence, de Radu Negoiţă

Astăzi, în schimbul promisiunii plății unei rate care vine o dată pe lună, lumea primește un plan și un zâmbet. Cartea „Disconfort Residence” este o primă tentativă de a evalua o parte dintre greşelile de arhitectură cu care viitorii proprietari se pot întâlni zilnic.

Dr. arh. Radu Negoiţă atrage atenția asupra încălcărilor unor chestiuni de bun-simț care țin de teoria arhitecturii, dar și asupra nerespectării legii de către firmele private care investesc în construcția de apartamente. Autorul analizează, franc, planuri reale primite de-a lungul timpului de la comunitatea Case strȃmbe pe radar.

Lansarea cărții va avea loc joi, 19 aprilie, la Seneca Anticafe (str. Arhitect Ion Mincu, nr.1), începând cu ora 18:30. Mai multe detalii pe PAGINA EVENIMENTULUI.

Alături de Radu, vor participa la o discuție despre carte:
– Mihai Popescu, senior editor Vice România
– conf. univ. dr. Cezar Tită, avocat
– Mario Kuibuș, arhitect 
– Iuliu Oană, locatar de bloc nou, președinte asociație de proprietari

„Disconfort Residence” explică pe înțelesul tuturor lucrurile la care trebuie să fim atenți înainte să ne alegem casa sau apartamentul în care vom petrece o parte din viețile noastre.

Cireașa de pe tort? Citind cartea ai impresia că te afli în primul rând la spectacolul unui comedian pasionat de arhitectură.

RADU NEGOIŢĂ a absolvit Facultatea de Arhitectură a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu în 2006 și, în 2013 a fost confirmat doctor în arhitectură, în urma susținerii unei teze despre avatarurile conceptului de confort. Experiența din practica profesională şi cea universitară l-au ajutat să pună bazele portalului Case Strâmbe pe Radar, momentan singurul loc din internetul românesc care identifică problemele de calitate din zona rezidențială.

Cartea va putea fi achiziționată la fața locului.

Vă așteptăm cu drag!

Articole similare

Semnal TV filme: weekend 5 – 7 octombrie 2012

Delia Marc

Câteva știri din lumea culturală românească (22 – 28 octombrie 2018)

Jovi Ene

Grupul Editorial Corint lansează colecția CORINT FICTION. Primul titlu: „Orfani in Brooklyn” de Jonathan Lethem

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult