Stiri

InDArt lanseaza un nou proiect cultural „Alege-ti povestea”

Alege povestea1 decembrie 2013, ora 19:00, Club Hangoever, str. Selimbar, nr. 1

Ne-am născut online cu puţină vreme în urmă, am făcut ochişori, am gângurit puţin pe facebook şi am crescut.

Ne suim în cărucioare, ne îmbrăcăm frumos, ne punem pampoane şi ne vedem pe 1 DECEMBRIE să sărbătorim naşterea noastră, un proiect plin de entuziasm şi pregătit de viaţă.

„Alege-ţi povestea – SOCIAL NIGHT” este ocazia să ne cunoaştem, să ne îmbrăţişăm ca orice familie frumoasă şi să le spunem şi celorlalţi:
„Susţineţi tinerii artişti! Noi o facem!”

Sărbătorim pe 1 decembrie naşterea unei naţiuni, la baza căreia a stat poporul, omul simplu.
„Alege-ţi povestea” este naşterea generaţiei de mâine susţinută de oamenii care iubesc arta şi vă invităm să fiţi alături de noi, să ne bucurăm că există tineri care nu vor lăsa cultura să moară, care respectă cultura şi care îşi sacrifică sufletul pentru cultură.
„Alege-ţi povestea” este un proiect iniţiat de Teatrul InDArt

Fiecare dintre noi are o poveste.
Povestea noastră e ARTA

Despre Proiect:
„Alege-ţi povestea” este un proiect cultural având ca scop umplerea golului între scenă şi public, cunoaşterea omului din spatele artei, susţinerea artistului la început de drum şi promovarea artei omului-artist. Indiferent că vorbim de teatru, muzică, dans, pictură, literatură sau design, scenografie, culinar, vorbim de arta frumosului care se regăseşte în orice formă de manifestare. Este povestea fiecărui artist care îşi dăruieşte sufletul iubitorilor de frumos.

Cine ai fi tu fără povestea ta?
„Alege-ţi povestea” este şansa ta să te implici în promovarea artei, să cunoaşti modul de lucru al unui artist, să fii alături de el în momentele de creaţie, să îi asculţi povestea la el acasă sau dincolo de scenă, unde artistul e doar un om.

Alege povestea unui artist, cunoaşte omul din spatele artei şi stai aproape de el, ajută-l cu o încurajare, cu un sfat, cu o oportunitate, dă-i o şansă.

Arta este a oamenilor şi trebuie să se întoarcă la oameni, la tine, la cel care dai valoare unui artist.

Iar acum concret despre noi.
Exista multe proiecte care sustin artistii. Ce aducem noi nou?

1. Cunoasterea artistului in spatiul lui intim de creatie, unde ii vom cunoastea povestea si vom afla de cand si de ce creeaza. Toate le vom aduna intr-un filmulet si le vom impartasi cu toti membrii #alegetipovestea

2. Vom adopta artistul si il vom sustine in proiectele sale prin implicarea activa de la idee pana la realizare, fie ca vorbim de o piesa de teatru, de un vernisaj de pictura sau fotografie, de o carte sau un concert. Si noi vom fi primii care vor cumpara arta artistului. Noi sau lucrurile noastre personale pot deveni parte din actul creator, de exemplu, o esarfa intr-o piesa de teatru, o pereche de pantofi la un concert, model intr-o sedinta foto pentru vernisaj, sau ideile, sfaturile, parerile pot prinde viata in actul creator. Depinde de noi ce personaj alegem sa fim in povestea artistului.

3. Membrii #alegetipovestea asigura artistului promovarea prin toate mijloacele care le sunt la indemana, astfel, #alegetipovestea devine un spatiu virtual de promovare si recomandare a artistilor.

4. Membrii #alegetipovestea vor avea ocazia sa cunoasca omul de dupa cortina, asa cum e el cand nu e artist, cu bune, cu rele, intr-un spatiu neutru, la o petrecere sau la o plimbare prin parc.

5. Membrii #alegetipovestea vor beneficia de evenimente speciale unde implicarea lor va fi rasplatita. Partenerii si sponsorii care se vor alatura campaniei vor face ca petrecerile sa fie memorabile.

Acestea sunt cele mai importante directii ale proiectului #alegetipovestea.

Alege povestea

Articole similare

Premieră: Călătorie pe verticală. Ascensiune pe vârful Ama Dablam din Himalaya | cu Teo Vlad și Marius Gane

Jovi Ene

Noutăţile Polirom şi Cartea Românească la Gaudeamus 2015

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele cinci cărți „Engleza distractivă – metoda Larousse pentru 13 – 14 ani”!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult