Stiri

Poveşti livreşti cu Mihaela Apetrei şi Camelia Cavadia

O altfel de întâlnire literară, joi, 21 iunie, de la ora 18:00, în Librarium TNB, cu Mihaela Apetrei şi Camelia Cavadia. 

Autoarea romanului “Cină cu ficat şi inimă”, publicat la Editura Trei, Mihaela Apetrei a absolvit, în 1994, Facultatea de Litere a Universității București. A fost jurnalist timp de zece ani, apoi trainer de Public Speaking mai bine de 15 ani, perioadă în care a pregătit peste 1500 de profesioniști din peste 350 de companii. În 2012 a publicat cartea “Mai bun, mai încrezător, mai puternic, ca prezentator”, dedicată tuturor celor care vor să-și îmbunătățească abilitățile de prezentare. Este trainer certificat internațional, traducător și redactor pentru editurile Trei și Publica. 

Camelia Cavadia a lansat anul acesta cel de-al treilea roman, la Editura Trei, “Purgatoriul îngerilor”. La editura Trei a mai publicat romanele “Vina” (2015) şi “Măştile fricii” (2016). Camelia este născută pe 10 mai 1969, în Bucureşti. Este licenţiată în filosofie şi jurnalism, a lucrat ca PR pentru Pro TV şi Antena 1. Din 2017 a pornit pe cont propriu şi a înfiinţat Fabrica de PR.

Evenimentul va fi moderat de Nona Rapotan (coordonator bookhub.ro)

*Intrarea liberă

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/383756025469028/

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (7 – 13 mai 2018)

Jovi Ene

Între 1-5 noiembrie are loc ediția a patra a UrbanEye Film Festival 2017

Jovi Ene

Cel mai mare concurs de desen din România revine la East European Comic Con

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult