Stiri

Povestea unui personaj

Eroi iubiți sau detestați, plini de patos sau indiferenți, puternici sau slabi – viața unui personaj capătă diferite valențe în funcție de scriitorul care o creionează, dar și de cititorul care o judecă.

În fiecare miercuri de la ora 19:00, îndreptăm reflectoarele către cele mai cunoscute personaje din literatură, împreună cu Doina Ruști și invitații săi, într-un proiect special, la Librarium TNB!

Vom împărtăși idei și vom redescoperi viețile eroilor preferați, iar, la sfârșit, ne vom delecta cu elixirul scrisului, o licoare specială făcută după o veche rețetă românescă.

Așa că te invităm miercuri, 19 iunie, ora 19:00, la Librarium TNB, unde, împreună cu Doina Ruști și actorul Ion Caramitru, ne dăm întâlnire cu personajul Shylock, din comedia „Neguțătorul din Veneția” de William Shakespeare.

Ne vedem acolo! În caz că nu ajungi la eveniment, ne găsești și live pe facebook.

Partenerii noștri sunt Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” Bucureşti și filme-carti.ro.

Articole similare

Listele scurte la nominalizări la Premiul Cartea de poezie a anului 2020

Jovi Ene

Cinemascop revine – Grădina de vară din Eforie Sud găzduieşte din nou proiecţii de film

Jovi Ene

Speranța rezistă prin oameni. „Fetița și nazistul”, de Franco Forte și Scilla Bonfiglio

Corina Moisei-Dabija

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult