Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Witcher, Tall Girl

The Witcher începe producția

  • Netflix lansează astăzi primele imagini cu Henry Cavill în rolul personajului Geralt din Rivia, înainte de producția pentruThe Witcher care va începe în Ungaria. Primele imagini cu Henry Cavill costumat în personajul iconic au fost distribuite de actor pe canalele sale de Social Media (link aici).

  • Noi personje din distribuția The Witcher au fost confirmate:  Eamon Farren (The ABC Murders, Twin Peaks) în rolul Cahir,Joey Batey (Knightfall, Strike) în rolul Jaskier, Lars Mikkelsen (House of Cards, Sherlock) îl va interpreta pe Stregobor,Royce Pierreson (Wanderlust, Judy) în rolul Istredd, Maciej Musiał (1983) în rolul Sir Lazlo, Wilson Radjou-Pujalte(Jamillah & Aladdin, Dickensian) în rolul Dara, și Anna Shaffer (Harry Potter) o va juca pe Triss.
  • Alte personaje din The Witcher sunt:

Rebecca Benson – Marilka

Shane Attwooll – Nohorn

Luke Neal – Vyr

Matthew Neal – Nimir

Tobi Bamtefa – Danek

Sonny Serkis – Martin

Roderick Hill – Fletcher

Inge Beckmann – Aridea

Charlotte O’Leary – Tiffania

Natasha Culzac – Toruviel

Amit Shah – Torque

Tom Canton – Filavandrel

  • Noile personaje i se vor alătura lui Henry Cavill (Mission Impossible – FalloutJustice League), cap de afiș în saga The Witcher, care va juca rolul lui Geralt din Rivia. Alte personaje anunțate anterior sunt: Ciri, interpretată de Freya Allan(The War of the Worlds, Into The Badlands), Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) în rolul lui Yennefer, Jodhi May (Game of Thrones, Genius) în rolul lui Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) în rolul Eist, Adam Levy(Knightfall, Snatch) îl va interpreta pe Mousesack, MyAnna Buring (Ripper Street, Kill List) care o va juca pe Tissaia, Mimi Ndiweni (Black Earth Rising) în rolul Fringilla, Therica Wilson-Read (Profile) în rolul Sabrina, și Millie Brady (The Last Kingdom, Teen Spirit) în rolul Renfri.

·       Bazat pe best-sellerul fantasy cu același nume, The Witcher este o poveste despre destin și familie. Geralt din Rivia, un vânător de monștri singuratic, se luptă pentru a-și găsi locul într-o lume în care oamenii se dovedesc uneori a fi mai răi decât fiarele. Acesta întâlnește o vrăjitoare puternică și o tânără prințesă cu un secret periculos și, împreună cu cele două, învață să formeze o echipă și să lupte împreună împotriva primejdiilor.


Netflix anunta un Casting Call la nivel global pentru rolul principal feminin din filmul Tall Girl

Să supraviețuiești liceului este destul de greu, dar încearcă să treci prin această experiență dacă ești o fată de 1.80 m, care nu își găsește locul și este întrebată în fiecare zi „Cum e vremea acolo sus?” Adolescența este despre descoperirea sinelui, iar comedia live action Netflix Tall Girl va surprinde această evoluție urmărind povestea unei fete de 16 ani care trebuie să accepte lucurile care o fac diferită, să fie mândră că este specială și că nu se încadrează într-un șablon. Inspirat de tonul filmelor clasice ale lui John Hughes, Tall Girlexplorează relațiile nuanțate și delicate care fac din liceu o perioadă frustrantă, memorabilă, plină de provocări dar și de entuziasm.

Tall Girl este regizat de Nzingha Stewart (Grey’s AnatomyA Million Little Things) și scris de Sam Wolfson (Andi MackFinding Carter). Este cea de-a patra colaborare Netflix cu regizorul McG de la Wonderland și Mary Viola (The Duff), care va produce alături de Corey Mash de la Wonderland. Directorul de casting al fimului este Barbara McCarthy (Mother’s DayThe Duff), care a coordonat și castingul filmului Netflix The Christmas Chronicles.

Netflix a anunțat astăzi că producătorii filmului se află în prezent în căutare de fete înalte din toată lumea care să dea audiție pentru rolul personajului feminin principal: adolescenta de 16 Jodi care – la o înălțime de peste 1.80 m – trebuie să facă eforturi pentru a supraviețui vieții la liceu, în timp ce se confruntă cu eticheta permanentă de „cea mai înaltă fată din școală”. Audițiile sunt deschise fetelor din toată lumea care au 1.78 m sau sunt mai înalte, cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani.

Tall Girl este despre momentele în care ne simțim penibili sau fragili și despre a învăța să acceptăm acele momente prin iubire necondiționată,” a spus Nzingha Stewart.

„Netflix și-a luat angajamentul de a fi o platformă unde adolescenții pot găsi filme care îi inspiră și îi fac mai puternici. Unul dintre multele motive pentru care suntem încântați să producem Tall Girl este modul în care se adresează audienței cu umor și sensibilitate, despre ce îi face diferiți și speciali, folosind înălțimea ca referință.” a adăugat Melissa Cobb,Vice President of Kids and Family la Netflix. „Abia așteptăm să ilustrăm lumea protagonistei noastre înalte, care se poate inspira din experiența ei unică pentru a prezenta în mod autentic provocările și lecțiile întâlnite în această etapă complicată a vieții.”

Cei care își doresc să facă parte din audiție pot vizita www.tallgirlcasting.com și se pot înscrie între 5 noiembrie 2018 și 21 noiembrie 2018. Tall Girl va începe filmările în ianuarie 2019.

DESPRE TALL GIRL

Tall Girl este o comedie originială Netflix din 2019 despre Jodi, cea mai înaltă fată din școala ei, care nu s-a simțit niciodată confortabil în pielea sa. Toate acestea se schimbă atunci când se îndrăgostește de elevul nou străin (și la fel de înalt) Stig, care este găzduit în casa lui Dunkleman, prietenul cel mai bun și ciudățel al lui Jodi. Prin urmare, Jodi ajunge în mijlocul unui triunghi amoros surprinzător, care o ajută să își dea seama că este mai mult decât nesiguranțele aduse de înălțimea ei.

Articole similare

Festivalul Internațional de Caricatură de la Haifa

Delia Marc

Luni a avut loc lansarea oficială a Campaniei Oamenii Timpului

Jovi Ene

GreenTech Film Festival aduce la Cluj-Napoca premiera documentarului „Blue Heart”, un film prezentat de Patagonia

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult