Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Devil All The Time, Ratched

THE DEVIL ALL THE TIME: PRIMELE IMAGINI

Regizat de Antonio Campos

Distribuție: Tom Holland, Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Harry Melling, Eliza Scanlen, cu Mia Wasikowska și Robert Pattinson

Scris de Antonio Campos și Paulo Campos

Bazat pe romanul de Donald Ray Pollock

Produs de Randall Poster, Jake Gyllenhaal, Riva Marker, Max Born

În Knockemstiff, Ohio, și în pădurile din împrejurimi, personaje sinistre – un predicator infam (Robert Pattinson), un cuplu neobișnuit (Jason Clarke și Riley Keough) și un șerif corupt (Sebastian Stan) – converg în jurul tânărului Arvin Russell (Tom Holland) în timp ce se luptă forțele malefice care îl amenință pe el și pe familia sa. Cu acțiunea cuprinsă între cel de-al Doilea Război Mondial și războiul din Vietnam, „THE DEVIL ALL THE TIME”/ ÎNTOTDEAUNA DIAVOLUL” regizat de Antonio Campos oferă un peisaj seducător și îngrozitor, care îi determină pe cei drepți să lupte împotriva celor corupți. Din distribuție fac parte și Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett și Pokey Lafarge, iar această poveste densă și plină de suspans este bazată pe romanul premiat scris de Donald Ray Pollock.

THE DEVIL ALL THE TIME se lansează la nivel global pe Netflix pe 16 septembrie


Ratched | Lansare Trailer Oficial Netflix

Acesta este un mesajul de la Spitalul St. Lucia: 

Nu uitați să vă programați pe 18 septembrie.

Punctualitatea este esențială, iar întârzierile nu vor fi tolerate. 

Vă mulțumim pentru cooperare și vă aștepăm să ne vizitați.

Vă invităm să asistați la apariția unuia dintre cele mai iconice personaje ale lumii, adus la viață de creatorul American Horror Story, Ryan Murphy. Seria de 8 episoade are premiera pe Netflix vineri, 18 septembrie.

Despre RATCHED

Realizat de Ryan Murphy și Ian Brennan, RATCHED este un serial dramatic plin de suspans, care spune povestea originii lui Mildred Ratched, o asistentă medicală de psihiatrie. În 1947, Mildred sosește în nordul Californiei pentru a se angaja la un spital psihiatric de prestigiu, unde se desfășoară experimente noi și tulburătoare asupra minții umane. Aflată într-o misiune clandestină, Mildred se prezintă drept imaginea perfectă a asistentei medicale dedicate, dar roata se învârte mereu și, pe măsură ce se infiltrează în sistemul de îngrijire a bolnavilor psihic și printre cei care lucrează sau sunt îngrijiți acolo, vedem că imaginea elegantă de fațadă a lui Mildred ascunde un caracter tenebros, care mocnea în interior, demonstrând că adevărații monștri sunt creați, nu născuți.

RATCHED a fost inspirat de personajul emblematic și de neuitat al asistentei medicale Ratched din Zbor deasupra unui cuib de cuci și a fost creat de Evan Romansky. Serialul îi are în distribuție pe Sarah Paulson în rolul lui Mildred Ratched, Cynthia Nixon în rolul lui Gwendolyn Briggs, Judy Davis în rolul asistentei medicale Betsy Bucket, Sharon Stone în rolul lui Lenore Osgood, Jon Jon Briones în rolul dr. Richard Hanover, Finn Wittrock în rolul lui Edmund Tolleson, Charlie Carver în rolul lui Huck, Alice Englert în rolul lui Dolly, Amanda Plummer în rolul lui Louise, Corey Stoll în rolul lui Charles Wainwright, Sophie Okonedo în rolul lui  Charlotte și Vincent D’Onofrio în rolul guvernatorului George Wilburn. Serialul îi are drept producători executivi pe Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas și Tim Minear. 

Articole similare

MediaPro: Filmele anului 2011 (I)

Delia Marc

Editura Polirom: Ofertă bogată de literatură română la Bookfest 2017

Jovi Ene

Participarea artistului Caius Rotaru la Simpozionul Internațional de Sculptură de la Karmiel

Delia Marc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult