Stiri

Final campanie “Te asteptam in librarie”

Cu ocazia Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus 2012, Editura Herald are deosebita plăcere să vă invite la evenimentul de închidere a campaniei “Te aşteptăm în librărie” şi extragerea premiilor Tombolei.

Campania “Te aşteptăm în librărie!” se apropie de final. În ediţia din acest an am lansat îndemnul “Citeşte şi călătoreşte cu o carte de la Editura Herald!”

  • Invitaţia pe care am adresat-o vizitatorilor din librărie este de a reconsidera modul în care plănuiesc un voiaj. Cunoaşterea din punct de vedere istoric, cultural şi religios a destinaţiei turistice este o premisă care poate transforma vacanţa într-o călătorie. Cărţile publicate de Editura Herald deschid ferestre în timp spre creştinism, budism, islamism, iudaism, hinduism, daoism, zen. Titlurile sunt structurate pe colecţii bine delimitate tematic şi pe niveluri de abordare.Întotdeauna cărţile au fost cele mai la îndemână bilete de călătorie virtuală în timp şi spaţiu. De această dată ele oferă şi şansa unei vacanţe în sine, în următoarele 6 luni.

Am încheiat înregistrarea taloanelor şi introducerea lor în urnă. Pe site-ul campaniei se regăsesc codurile taloanelor care vor participa la extragere.
Pe durata evenimentului ne vom bucura şi de un scurt moment artistic-muzical susţinut de energica şi tânăra trupă de muzică Anda Dimtriu & Friends. Cu acest prilej deja sădim intenţii pentru o posibilă tematică a campaniei de anul viitor care să pună laolaltă lectura şi muzica.

Vă aşteptăm Duminică, 25 Noiembrie, începând cu ora 14:00, la Standul Editurii Herald pentru a lua parte alături de noi la această festivitate. Amintim din nou premiile:

  • Sejur de două persoane pentru 7 nopţi în Thailanda (Bangkok şi Tao Garden Chiang Mai); cazare, mic dejun, asigurare medicală de călătorie PREMIUM inclusă
  • Sejur de două persoane pentru 5 nopţi în Seychelles; cazare, mic dejun, asigurare medicală de călătorie PREMIUM inclusă
  • Sejur de două persoane pentru 5 nopţi în Maldive; cazare, mic dejun, asigurare medicală de călătorie PREMIUM inclusă
  • 4 weekend-uri în hotelurile CONTINENTAL din Sibiu, Suceava şi Oradea (2 persoane, 2 nopţi cazare + mic dejun inclus)
  • 6 burse – ateliere culturale oferite de Fundaţia Calea Victoriei

Câştigătorii vor primi vouchere din partea sponsorilor care să ateste premiul nominal câştigat. Voucherele sunt valabile în următoarele 6 luni.

Ca de fiecare dată, Editura Herald răsplăteşte fidelitatea cititorilor săi. După centralizarea taloanelor, vom afla numele celor mai activi concurenţi. Acestora le vor fi oferite încă 10 premii; numărul de taloane înscrise la tombolă se vor transforma pentru ei în tot atâtea cărţi. Topul câştigătorilor premiilor de fidelitate va fi afişat pe http://www.teasteptaminlibrarie.ro. Aceştia sunt aşteptaţi la standul editurii din cadrul Târgului Gaudeamus sau la sediul Editurii Herald pentru a alege titlurile.

Tuturor acestora, cât şi vizitatorilor norocoşi care vor pleca în vacanţă, le adresăm felicitări şi aşteptăm desigur poze şi impresii!

Pentru primirea premiilor – câştigătorii trebuie să prezinte catalogul/pliantul cu talonul de înregistrare ştampilat de librar împreună cu bonul fiscal. Se va verifica identitatea codului de participare cu a celui de înregistrare. Mai multe detalii despre regulament vă invităm să recitiţi pe site: http://www.teasteptaminlibrarie.ro/regulament.

Dorim să mulţumim pe această cale sponsorilor noştri şi partenerilor media, pentru angajamentul şi contribuţia lor deosebită din timpul campaniei, care au făcut posibilă această acțiune dedicată conceptului de CĂLĂTORII CULTURALE. Succesul ediţiei din acest an este dovada că am format o echipă, reţeta sigură pentru o nouă colaborare pe viitor.

Sponsori: Amazing Thailand, Maldives, Coral Strand, Continental Hotels, Tao Garden, Anantara, Euroins, Fundaţia Calea Victoriei.

Parteneri media: Radio România Cultural, Academia Caţavencu, Radio Romania Tg. Mureş, România Liberă, Art Act Magazine, Agenţia de Carte, Calendar Evenimente, PRWave.ro, Modista.ro, SR -The Club of Serial Readers, Filme-Cărţi.ro, AstroGlob, Studenţie.ro, Infoturism.ro, Club Mistic, Despre Suflet.

!!! Festivitatea de închidere a ediţiei 2012 a Campaniei “Te aşteptăm în librărie!” va fi transmisă LIVE pe site-urile: www.edituraherald.ro, www.teasteptaminlibrarie.ro, www.libraruliscusit.ro şi www.privesc.eu.

Articole similare

Manualul unic va distruge învățământul românesc – rezumatul întâlnirii dintre breasla editorilor, societatea civilă și media – de joi, 31 august, din capitală

Jovi Ene

Bookfest Junior 2017: un adevărat salon de carte, cu program doar pentru copii și adolescenți

Jovi Ene

Kellan Lutz este Hercule, din 31 ianuarie, pe marile ecrane

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult