Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: La Casa De Papel, Anna K

La Casa De Papel | Sfarsitul jafului se apropie | Netflix

Partea 5 a seriei iconice va fi lansată în două volume, pe 3 septembrie și pe 3 decembrie 2021

Netflix anunță astăzi data lansării pentru sezonul final al seriei La Casa de Papel. Potrivit anunțului, cel mai faimos jaf din istorie se va încheia în două părți a câte cinci episoade: volumul 1 va fi lansat pe 3 septembrie și volumul 2 va fi lansat pe 3 decembrie 2021.

Când am început să scriem partea 5 a serialului, în mijlocul pandemiei, am simțit că trebuie să schimbăm ceea ce era așteptat de la sezonul de zece episoade și am folosit toate instrumentele pe care le-am avut pentru a crea senzația unui final de serie în primul volum în sine. Am decis să lucrăm într-un gen extrem de agresiv, punând banda în pericol. În volumul 2, ne concentrăm mai mult pe situația emoțională a personajelor. Este o călătorie prin harta lor sentimentală care ne leagă direct de plecarea lor”, a spus Álex Pina, creatorul serialului.

Sinopsis oficial:

Banda este închisă în Banca Spaniei de mai bine de 100 de ore. Au reușit să o salveze Lisbon, dar unul dintre cele mai întunecate momente s-a așternut asupra lor după ce au pierdut pe unul de-ai lor. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când se pare că nimic altceva nu ar putea merge prost, apare un inamic mult mai puternic decât oricare dintre cei cu care s-au confruntat: armata. Sfârșitul celui mai mare jaf din istorie se apropie și ceea ce a început ca un jaf se va transforma într-un război.


Netflix anunță prima serie de dramă rusească, „ANNA K”

Puternica serie contemporană este scrisă de Roman Kantor 

·        Netflix anunță primul său serial de dramă rusesc, ANNA K (WT). Seria este o repovestire fastuoasă și contemporană a romanului clasic scris de Lev Tolstoi, „Anna Karenina.”

·        Svetlana Khodchenkova (Tinker Tailor Soldier Spy) o va interpreta pe Anna Karenina.

·        Michael Azzolino, Director Original Series, Netflix – „Suntem incredibil de mândri să anunțăm prima noastră serie rusească realizată cu 1-2-3 Production. Echipa talentată de scriitori, regizori și producători a creat o serie imaginativă și captivantă. Suntem încântați să le aducem viziunea pentru această poveste atât de admirată abonaților noștri din Rusia și din întreaga lume”.  

·        Valeriy Fedorovich și Evgeniy Nikishov, 1-2-3 Production: „Suntem extrem de onorați că echipei noastre i s-a încredințat crearea primului serial de televiziune rusesc comandat pentru serviciul de divertisment la nivel mondial, cu peste 200 de milioane de abonați. Acest efort este mai mult decât emoționant și provocator, dar întrucât elementul de bază al viitoarei serii se concentrază pe una dintre operele literare fundamentale ale lumii dedicate iubirii, sperăm că vom putea atinge inimile oamenilor din Australia și până în Brazilia. Suntem înarmați cu o super adaptare a scenariului realizată de către Roman Kantor și Maria Mikulina și cu talente de vârf atât în ​​fața, cât și în spatele camerei, inclusiv co-regizorii Natasha Merkulova și Aleksey Chupov. Avem încredere deplină în echipa noastră și suntem încrezători că rezultatul va depăși așteptările. Este prima noastră experiență de lucru mână în mână cu echipa Netflix și suntem foarte inspirați de sinergia pe care am stabilit-o deja și de ceea ce va ieși din ea”.

·        Roman Kantor: „A aduce „Anna Karenina” în Rusia secolului XXI și a introduce această poveste simultan în întreaga lume în propria ei limbă (și multe altele) prin miracolul Netflix este un vis devenit realitate pentru mine. Literalmente, așa cum ideea pentru acest serial TV mi-a venit în vis și îmi doresc să o pun în practică de atunci”.

·        Sergey Kornikhin (Droog Drooga): „Suntem cu adevărat mândri că facem parte din unul dintre primele proiecte Netflix în Rusia – este o mare onoare și o responsabilitate imensă. Pentru a reformula faimosul citat, este un mic pas pentru compania noastră, dar un pas imens pentru întreaga industrie”.

·        Despre serial: ANNA K este o repovestire fastuoasă și contemporană a romanului clasic al lui Lev Tolstoi „Anna Karenina”, unul dintre cele mai cunoscute romane din întreaga lume. Seria este plasată în Rusia modernă, unde socialista Anna Karenina, soția viitorului guvernator al Sankt-Petersburgului, intră într-o relație amoroasă care îi schimbă viața cu Vronsky, elegantul moștenitorul al unui imperiu din aluminiu. Aventura lor scapă rapid de sub control, amenințând echilibrul delicat al legăturilor lor familiale și al relațiilor sociale. Cu acțiunea ce are loc între Moscova cosmopolită, Sankt Petersburgul plin de istorie și zona rurală accidentată a Rusiei, drama explorează teme ale pasiunii, loialității și adevărul de necontestat că nici o cantitate de bogății nu ne poate salva de capacitatea iubirii de a ne elibera sau de a ne aduce la moarte.

·        Regizori: Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Natasha Merkulova , Aleksey Chupov și Roman Kantor

·        Producători: Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Sergey Kornikhin, Roman Kantor

·        Locații de filmare: Moscova și St. Petersburg, Rusia

·        Seria va fi lansată pe Netflix la nivel mondial. Data premierei va fi anunțată.

Despre studioul de producție 1-2-3 PRODUCTION: este o companie de producție cu sediul la Moscova, concentrată atât pe filmele de gen comercial, cât și pe cele de regie și pe seriile dramatice premium de concept înalt. Portofoliul lor include hituri internaționale precum „To The Lake” (Epidemiya), filmul de acțiune SF „The Blackout” și recentul finalist de la Berlinale Series Market, „Dreams of Alice”. De la înființarea companiei, în 2018, managementul strategic a a fost executat de producătorii Valeriy Fedorovich și Evgeniy Nikishov.

Despre Droog Drooga (Plan K): este o companie independentă de producție rusă înființată de Sergey Kornikhin, în 2013. De atunci, compania a produs conținut original într-o varietate de genuri, inclusiv producții mainstream, cum ar fi hit-ul „I Am Losing It!”, care a doborât recorduri la box-office în istoria comediei rusești, precum și drama feminină „Fidelity” care a avut premiera la Festivalul de Film de la Rotterdam. În ceea ce privește serialul, Droog Drooga se concentrează pe seriale cu concept înalt, incluzând hit-ul local de comedie „Nastya”, „Get It Together!” și colaborări cu 1-2-3 Production, cum ar fi dramedia „Tolya-Robot” și al doilea sezon din „To the Lake”.

Articole similare

„Profesorul de vioară” în presa internațională: un film cu conștiință, pentru publicul larg

Jovi Ene

Mircea Diaconu citeste din romanul La noi, cind vine iarna la Libraria „Mihail Sadoveanu”

Jovi Ene

Halloween Movie Night: Noapte alba de filme!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult