Stiri

Încoronarea junelor condeie, în 19 noiembrie

Juriul a ales! Juriul a decis!

AdLittera Project organizează pe 19 Nov. 2011, festivitatea de premiere a ediției a II-a a Concursului literar național „Incubatorul de condeie” în magazinul DIVERTA, din incinta SUN PLAZA, în zona Piața Sudului, București. Magazinul este amplasat in zona food-court de la etajul 1 al centrului comercial.

Accesul la „încoronarea” condeielor de-abia ieșite din cuibar este liber. Avem plăcerea de a vă invita alături de premianți, alături de organizatori și de juriu. Laureații celei de-a doua ediții a Concursului IDC sunt:

Secțiunea POEZIE

Miruna-Ştefana Belea (n.1992, Ulmeni, Jud. Dâmbovița)
Bianca Dobrescu (n. 1992, Mioveni, Jud. Argeș)
Diana Frumosu (n.1993, Criuleni, Republica Moldova)
Elena Gabriela Lazăra (n. 1992, Balș, Jud. Olt)
Ana-Maria Lupaşcu (n.1993, Vama, Jud. Suceava)
Iulia Matei (n. 1991, Cluj-Napoca, Jud. Cluj)
Radu Niţescu (n.1992, București)
Andreea Teliban (n. 1991, Broșteni, Jud. Suceava)
Vlad Văidean (n. 1992, Baia Mare, Jud. Maramureș)
Ana-Maria Vîjdea ( n. 1991, Buzău, Jud. Buzău)

Secțiunea PROZĂ SCURTĂ 

Mircea Adrian (n. 1980, Cugir, Jud. Alba)
Diana Roman (n. 1965, București)
Loredana Elena Nicu (n. 1985, Zărnești, Jud. Brașov)
Andreea Rău (n.1982, Bacău, Jud. Bacău)

Juriul a avut următoarea componență: Ioana Stanciu și Andrei Zbîrnea (premiați la ediția precedentă) – secțiunea de poezie, condusă de poeta Ofelia Prodan; Oana Uță și Ancuța Iosif (premiate la ediția precedentă) – secțiunea de proză scurtă, prezidată de publicistul Marius Ghilezan.

Premiile sunt oferite de Magazinul DIVERTA. La decernarea premiilor se va alătura scriitoarea Monica Ramirez, lectorul Atelierelor de Creative writing pe care le-a condus în perioada desfășurării Concursului IDC.

Sincere mulțumiri prietenilor, activiștilor și partenerilor care ne-au susținut cauza:

Parteneri strategici: Editura Ramirez Books, Diverta, ZeList Monitor, Toti pentru unu.

Parteneri media: Revista SemneBune, Studentie.ro, Business Woman, 121.ro, 4 Arte, Reteaua literara, Revista Noi, NU!, Serial Readers, Armonii Culturale, Am doar 18 ani.ro, ICR, Michael Haulica, Romania pozitiva, Revista Galileo, Filme | Carti, PR Wave, CSR Romania, Lume Buna, Bookiseala, Carti de citit, Agentia de carte, Bookblog, Observator cultural, Buy books.

Partenerilor care ne-au găzduit Atelierele IDC: Ceainăria Serendipity, Restaurantul RedAngus, Ceainăria Cărturești, Cafeneaua Carada, Cafeneaua Van Gogh și Restaurantul Villa Rodizio.

Articole similare

Concurs: Câștigă 2 cărți ”Share!”, de Lucian Mîndruță, oferite de Editura Herg Benet! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

9.7 RICHTER în deschidere la Judas Priest

Ionut Banuta

Romanul L’Anomalie, marele câștigător GONCOURT 2020, în pregătire în colecția ANANSI. World Fiction

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult