Stiri

Funcția „Redă ceva” de pe Netflix face treaba în locul tău

De Cameron Johnson, Director, Inovația produsului

Știm cu toții cum este când n-ai chef să iei o hotărâre: într-o vineri seară, după o săptămână de lucru interminabilă, când frigiderul e plin, dar nu ai habar ce ai chef să mănânci sau într-o seară în care ți-ai propus să vizionezi un film cu familia, dar nu puteți cădea de acord asupra titlului.

Câteodată, vrei doar să deschizi Netflix și să te cufunzi imediat într-o poveste nouă. Pentru asta am creat funcția „Redă ceva”, un nou mod de a te relaxa și de a te bucura de un titlu.

Când apeși butonul „Redă ceva”, Netflix îți sugerează imediat un serial sau un film pe care știm că-l vei îndrăgi datorită preferințelor tale anterioare. Sau, cu încă un clic, poți „Reda alt titlu”, iar noi îți vom sugera:

  • un serial sau film nou,
  • un serial sau film pe care îl vizionezi deja,
  • un serial sau film din Lista ta sau
  • un serial sau film pe care l-ai început și poate dorești să-l reiei.

Pentru a simplifica lucrurile și mai mult, funcția „Redă ceva” apare în mai multe locuri pe ecranul televizorului:

  • sub numele profilului,
  • în al zecelea rând de pe pagina principală Netflix,
  • în meniul de navigare din stânga ecranului.

Pentru abonații care folosesc cititoarele de ecran, funcția „Redă ceva” este compatibilă cu redarea textului prin voce (TTS). Pentru a descoperi un nou film sau serial preferat cu funcția „Redă ceva” folosind TTS,  accesează secțiunea Accesibilitate de pe pagina de asistență și află detalii despre cum să activezi această funcție din setările televizorului.

Când cauți o poveste nouă, lasă povestea să vină la tine. Indiferent dacă preferi un titlu nou sau unul deja cunoscut, „Redă ceva” și Netflix se va ocupa de tot.

Articole similare

Concurs: Castiga doua carti oferite de Editura Herald

Jovi Ene

Program octombrie 2017 – Teatrul Arte dell’Anima

Jovi Ene

Târg suprarealist de cărți, găzduit de Editura Seneca

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult