Stiri

Filme noi pe Netflix începând cu mai 2021

Ready, set, binge! Luna asta vine cu noi producții intense și bogate în acțiune | Mai pe Netflix

Se strigă „acțiune” pe platoul de binging Netflix! În luna mai te poți bucura de numeroase noutăți în materie de filme și seriale originale bogate în acțiune, cu povești intense ce te poartă în călătorii pline de suspans. Poți începe cu: Army of the Dead, cea mai nouă producție venită de la regizorul Zack Snyder, despre jaful suprem într-un Vegas contaminat de zombi; Jupiter’s Legacy, o dramă extraordinară cu supereroi, bazată pe romanele grafice de Mark Millar și Frank Quitely; The Woman in The Window, un thriller captivant bazat pe cartea cu același nume semnată de A. J. Finn, cu Amy Adams în rolurile principale.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Love, Death & Robots: Volumul 2, Lucifer: Sezonul 5: Partea 2, Ragnarok: Sezonul 2, The Kominsky Method: Sezonul 3, Selena: The Series: Partea 2, Who Killed Sara?: Sezonul 2, Oxygen, I Am All Girls, Money, Explained, Castlevania: Sezonul 4, seria The Hangover, The Goldfinch, 8 Mile, Ex Machina, Aferim!, La Gomera și încă multe altele. Mai rămâne doar să apeși butonul de play!

Titlurile lunii

JUPITER’S LEGACY

După aproape un secol în care au avut grijă ca omenirea să fie în siguranță, supereroii din prima generație sunt nevoiți să privească spre copiii lor care trebuie să continue tradiția. Tensiunile cresc atunci când tinerii supereroi, dornici să-și demonstreze valoarea, luptă pentru a se ridica la înălțimea legendarei reputații a părinților lor, dar și la înălțimea propriilor standarde. Bazată pe romanele grafice semnate de Mark Millar și Frank Quitely, Moștenirea lui Jupiter este o dramă extraordinară cu supereroi, a cărei acțiune acoperă mai multe decenii și abordează complexitatea dinamicii create de relațiile de familie, putere și loialitate. 

| Bazat pe seria de romane grafice de: Mark Millar și Frank Quitely
| Producători executivi: Mark Millar, Frank Quitely, Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton și Sang Kyu Kim
Cu: Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade, Matt Lanter și Ian Quinlan

DIN 7 MAI

  THE WOMAN IN THE WINDOW

Anna Fox locuiește la New York, este psiholog de copii și suferă de agorafobie. Privind pe fereastră, începe să urmărească o familie perfectă, care locuiește peste drum. Viața ei este dată peste cap în momentul în care, fără să vrea, devine martora unei crime îngrozitoare. Filmul este bazat pe captivantul roman de succes, adaptat de Tracy Letts și dezvăluie secrete șocante dintr-o lume în care nimeni nu este ceea ce pare. 

| Regizat de: Joe Wright
| Bazat pe un roman de: A. J. Fynn
| Adaptat de: Tracy Letts
Cu: Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, Fred Hechinger, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Tracy Letts, Jennifer Jason Leigh și Julianne Moore

DIN 14 MAI

  ARMY OF THE DEAD

De la regizorul Zack Snyder (300Zack Snyder’s Justice League), ARMY OF THE DEAD are loc în urma unui focar de zombi care a lăsat Las Vegas în ruine și separat de restul lumii. Scott Ward, fost erou de război contra zombi care acum întoarce burgeri la marginea orașului, este abordat de șeful cazinoului din oraș, Bly Tanaka, care îi face o propunere de nerefuzat: să pătrundă în zona de carantină infestată de zombi pentru a recupera 200 de milioane de dolari, ce se află într-un seif sub ruine, înainte ca orașul să fie distrus de guvern în 32 de ore. 

Condus de speranța că recompensa l-ar putea ajuta să deschidă calea spre o reconciliere cu fiica sa înstrăinată, Kate, Ward își asumă provocarea, adunând o echipă de experți pentru jaf. Cu secundele numărate pe ceas, un seif celebru și impenetrabil și o hoardă mai inteligentă și mai rapidă de zombi Alpha care se apropie, doar un lucru este sigur în cel mai mare jaf încercat vreodată: supraviețuitorii iau totul.

| Regizat de: Zack Snyder
| Poveste de: Zack Snyder
Scris de: Zack Snyder, Shay Hatten, Joby Harold
Produs de: Deborah Snyder, Wesley Coller, Zack Snyder
Cu: Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, and Garret Dillahunt, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma S. Qureshi, Samantha Win, Richard Cetrone, Michael Cassidy

DIN 21 MAI

Titluri originale Netflix:

4 MAI 2021

Navillera – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Ca un fluture

Un septuagenar pasionat și un tânăr talentat de 23 de ani se ajută unul pe altul să înfrunte realitatea crudă și se dedică provocării de a deveni balerini.

Selena: The Series: Part 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Selena: Serialul: Partea 2

Pe măsură ce cariera Selenei capătă avânt, cântăreața se luptă să își respecte principiile, să petreacă timp de calitate cu familia și să își extindă afacerea.

Trash Truck: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Hank și camionul de gunoi: Sezonul 2

Hank, Camionul și animăluțele Walter, Donny și domnișoara Mona se lasă purtați de imaginație în tot felul de aventuri emoționante, care pornesc din curtea lor!

5 MAI 2021

The Sons of Sam: A Descent into Darkness – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Fiii lui Sam: O descindere în întuneric: Miniserial

Cazul Fiilor lui Sam capătă proporții obsesive pentru jurnalistul Maury Terry, convins că asasinii aveau legătură cu un cult satanic.

6 MAI 2021

And Tomorrow the Entire World – FILM NETFLIX – Iar mâine, lumea întreagă

O studentă la drept se alătură unei grupări antifasciste și se trezește prinsă în situații tot mai periculoase, fiind atrasă din ce în ce mai mult de violență.

7 MAI 2021

Girl from Nowhere: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Fata de nicăieri: Sezonul 2

Nanno se întoarce într-un nou sezon al acestei antologii cu și mai multă răzbunare karmică pentru și mai mulți studenți și profesori, iar de data aceasta, nu e singură.

Jupiter’s Legacy – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Moștenirea lui Jupiter: Volumul 1

Sunt prima generație de supereroi. Dar, pe măsură ce predau ștacheta copiilor lor, tensiunile cresc, iar regulile vechi nu se mai aplică.

Milestone – FILM NETFLIX – Cotitura

După 500.000 de kilometri la volan, un camionagiu îndoliat riscă să-și piardă slujba care îl definește în favoarea unui stagiar nou-venit.

Monster – FILM NETFLIX – Monstrul

Un adolescent talentat implicat într-un jaf cu victime luptă pentru a-și demonstra inocența și a-și apăra integritatea în fața justiției penale care l-a condamnat deja.

9 MAI 2021

Super Me – FILM NETFLIX – Superviața

Un scenarist fără succes își descoperă un talent profitabil: poate transfera în lumea reală obiecte de valoare care îi apar în vis. Dar, curând, totul o ia razna.

Vincenzo – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

În timpul unei vizite în țara sa natală, un avocat italian de origine coreeană angajat de mafie răspunde unui mare conglomerat cu aceeași monedă, restabilind dreptatea.

11 MAI 2021

Money, Explained – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Banii, pe înțelesul tuturor: Miniserial

Îi cheltuim, îi împrumutăm, îi economisim. Să vorbim despre bani și multele lor capcane, de la carduri de credit la cazinouri, înșelătorii și împrumuturi pentru studii.

12 MAI 2021

Dance of the Forty One – FILM NETFLIX – Dansul celor 41

Un congresman gay se însoară cu fiica președintelui mexican, dar o înșală cu un tânăr într-un club secret, declanșând un scandal. Bazat pe o poveste adevărată.

Oxygen – FILM NETFLIX

O femeie se trezește într-o capsulă criogenică, iar memoria n-o ajută deloc. Oxigenul este limitat, iar ea poate supraviețui numai dacă își aduce aminte cine este.

The Upshaws – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Ce mai face familia Upshaw

Un serial de comedie în care o familie de culoare din Indiana luptă pentru o viață mai bună și fericită, în ciuda problemelor de zi cu zi.

13 MAI 2021

Castlevania: Season 4 – ANIME NETFLIX

Influența lui Dracula încă face ravagii, iar Belmont și Sypha investighează tentativele de reînviere a temutului vampir. Alucard încearcă să-și accepte umanitatea.

14 MAI 2021

Ferry – FILM NETFLIX

Înainte de a ridica un imperiu al drogurilor, Ferry Bouman revine în orașul natal pentru a se răzbuna. Aici, loialitatea îi e pusă la îndoială și iubirea-i schimbă viața.

Haunted: Season 3 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – La limita realității: Sezonul 3

O vilă amenințătoare, o melodie care te bântuie, o pisică din iad. Și mulți alți oameni reali, cu povești înfricoșătoare din trecut. Adevărul e terifiant.

I Am All Girls – FILM NETFLIX – Eu sunt toate fetele 

Un detectiv ambițios are interese comune cu un criminal care îi are în permanență în vizor pe capii unei rețele puternice de trafic de copii.

Love, Death & Robots: Volume 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Dragoste, moarte & roboți: Volumul 2

De la aventuri nebune pe planete îndepărtate la întâlniri tulburătoare aproape de casă, această antologie premiată cu Emmy revine cu noi povești incitante.

Move to Heaven – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Mutarea în rai

Un tânăr cu Asperger și unchiul său găsesc viață în rămășițele morții. Această echipă de curățenie post-mortem dezvăluie poveștile nerostite ale răposaților.

The Strange House – FILM NETFLIX

The Woman in the Window – FILM NETFLIX – Femeia de la fereastră

Izolată din cauza agorafobiei, o psiholoagă devine obsedată de noii vecini și rezolvă crima îngrozitoare pe care o surprinde în plină desfășurare de la fereastră.

18 MAI 2021

Sardar Ka Grandson – FILM NETFLIX – Încă o dorință

Misiunea unui nepot devotat de a îndeplini ultima dorință a bunicii sale bolnave se transformă într-o situație complicată și amuzantă.

19 MAI 2021

Who Killed Sara?: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Cine a ucis-o pe Sara?: Sezonul 2

Pentru a se răzbuna, Álex va trebui să scoată la lumină partea mai întunecată a surorii lui și să se împace cu ideea că nu a cunoscut-o niciodată cu adevărat pe Sara.

20 MAI 2021

Special: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Sunt special: Sezonul 2

Acum parțial înstrăinat de mama sa, Ryan continuă să exploreze lumea pe cont propriu, cu toate suișurile și coborâșurile pe care viața și dragostea i le pot oferi.

21 MAI 2021

Army of the Dead – FILM NETFLIX – Armata celor morți

După apariția zombilor în Las Vegas, un grup de mercenari își asumă riscul suprem aventurându-se în zona aflată în carantină pentru a realiza un jaf fără egal.

Jurassic World Camp Cretaceous: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Jurassic World: Tabăra cretacică: Sezonul 3

Un nou sezon în care adolescenții de pe insula Nublar fac echipă pentru a reuși să scape din haosul provocat de dinozaurii care străbat insula în voie.

The Neighbor: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Supervecinul: Sezonul 2

Exact când Javi credea că a învins și a devenit supereroul Pământului, provocările vin din partea unui concurent neașteptat… și a unor vizitatori extratereștri.

26 MAI 2021

Baggio: The Divine Ponytail – FILM NETFLIX – Baggio: Il Divin Codino

O cronică a carierei de 22 de ani a celebrului fotbalist Roberto Baggio, ce include debutul său dificil în sport și neînțelegerile profunde cu unii dintre antrenorii lui.

High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX Din Africa în America: O călătorie culinară: Miniserial

De la orez și bame la macaroane cu brânză, bucătăria afro-americană a marcat profund universul gastronomic din SUA. Stephen Satterfield îi analizează impactul.

Nail Bomber: Manhunt – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – David Copeland: Teroare la Londra

Un documentar care prezintă povestea bombardamentelor împotriva minorităților din Londra anului 1999 și cursa contracronometru de a-l prinde pe vinovat.

27 MAI 2021

Black Space – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Un detectiv independent cu apucături neortodoxe conduce investigația unui masacru comis într-un liceu israelian de niște asasini care purtau măști cu unicorni.

Blue Miracle – FILM NETFLIX – Miracolul albastru

Pentru a salva un orfelinat în prag de colaps, un bărbat și tinerii aflați în grija lui fac echipă cu un ursuz căpitan de vas pentru a câștiga un campionat de pescuit.

Eden – ANIME NETFLIX

Masacrul comis de un justițiar mascat provoacă haos într-un oraș, iar singurii care pot pune capăt terorii sunt un detectiv rebel și partenerul său începător.

Ragnarok: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Magne are nevoie de ajutor în fața unor inamici teribili, a unui haos mitic și a dezastrelor ecologice, iar fratele său cumplit de frustrant îi face viața și mai grea.

Soy Rada: Serendipity – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Rada sunt: Coincidență norocoasă

Savurosul comedian argentinian Agustín Aristarán (cunoscut și ca Soy Rada) s-a întors, iar accentul cade acum pe familie și parenting, pe magie și muzică.

28 MAI 2021

Lucifer: Season 5 Part 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Lucifer revine cu fast pe tărâmul celor vii, sperând să repare relația dintre el și Chloe. Chiar credeați că diavolul are parte de odihnă?

The Kominsky Method: Season 3 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Metoda Kominsky: Sezonul 3

Sandy are parte de un nou capitol marcat de o pierdere grea, o obligație financiară apăsătoare, o reuniune importantă și un pas înainte în carieră.

31 MAI 2021

The Parisian Agency: Exclusive Properties – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

ÎN CURÂND

AlRawabi School for Girls – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Școala de fete AlRawabi: Miniserial

Batjocorite și marginalizate, câteva eleve de la un liceu de fete pun la cale răzbunarea perfectă împotriva celor care le persecută. Creat de Tima Shomali.

HALSTON – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Ewan McGregor joacă în acest miniserial care urmărește ascensiunea meteorică și declinul primului designer de modă american celebru. De la Ryan Murphy.

Mad for Each Other – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Nebuni unul după celălalt

Nemulțumiți să afle că sunt vecini și că au același psihiatru, un bărbat și o femeie pur și simplu nu reușesc să nu își stea în cale.

Master of None: Season 3 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Racket Boys – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titluri licențiate Netflix:

01 MAI 2021

Apt Pupil

Below Deck: Season 3

Below Deck: Season 4

Into the Storm

San Andreas

The Guilt Trip

The Hangover

The Hangover: Part II

The Hangover: Part III

The Last Days

The Legend of Tarzan

The Whistlers

Total Drama Island

TOTAL Drama: Action

Total Drama: All Stars

Total Drama: Pahkitew Island

Total Drama: Revenge of the Island

Total Drama: The Ridonculous Race

Total Drama: World Tour

04 MAI 2021

Miss Bala

06 MAI 2021

7 Emotions

Anatomia zła

August Sky – 63 Days of Glory

Bad Luck Good Love

Beyond the Hills

Black Mercedes

Black Thursday

Blindness

Damaged

Exterminator: Ready to Roll

Father

Holy Business

Joy in the World

Little Jacob

Mister T.

Na Układy Nie Ma Rady

Piąta pora roku

Porady Na Zdrady

Prosta historia o morderstwie

Servants of War

Smoleńsk

Sniadanie do lózka

Sophie Seeks 7

The Fighter

The Legions

The Lure

The Messenger

The Top Floor

Totem

Unfinished Time — Poems by Father Jan Twardowski

Viva Belarus!

Żyć nie umierać

08 MAI 2021

Boy Erased

10 MAI 2021

Aferim!

11 MAI 2021

Men on a Mission: 2021

12 MAI 2021

Duel of the Titans

Fellini – I Am A Clown

Hit Squad

It’ll Happen To You Too (Zum Zum Zum 2)

Little

Perdono

S Is for Stanley

The Goldfinch

Treasure of San Gennaro

15 MAI 2021

Kuroko’s Basketball: Season 2

The Real Housewives of New York City: Season 3

The Real Housewives of New York City: Season 4

16 MAI 2021

40 Days and 40 Nights

8 Mile

American Wedding

Boyhood

Brokeback Mountain

Couples Retreat

Dead Silence

Definitely, Maybe

Devil

Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood

Doomsday

Endless Love

Ex Machina

Fifty Shades of Grey

Gladiator

Home

Johnny English Reborn

Mr Bean’s Holiday

Nanny McPhee and the Big Bang

Neighbors

October Sky

Penguins of Madagascar: The Movie

Pitch Perfect

R.I.P.D.

Safe House

The Interpreter

The Kingdom

The Purge: Anarchy

The Road to El Dorado

United 93

Wanted

20 MAI 2021

Hating Peter Tatchell

24 MAI 2021

Blinded by the Light

26 MAI 2021

Blue with You

Carlos

Cash Truck

Hercule & Sherlock

Hollywoo

Jean-Philippe

L’ Amour C’est Mieux a Deux

Let It Rain

Mahler on the Couch

My Piece of the Pie

Outside the Law

Paris

Quelque Chose à Te Dire

The Awakening

The Prey

The Stroller Strategy

Together Is Too Much

30 MAI 2021

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir: Season 3: Part 1

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir: Season 3: Part 2

31 MAI 2021

Summoned

Articole similare

Petreceți timpul liber învățând ceva nou. Cursurile din Noiembrie la Fundația Calea Victoriei

Jovi Ene

Târgul de Carte Librex – Ediția a XXV-a

Jovi Ene

Film laureat la César – Gainsbourg: vie héroique, vineri, în premieră la Festivalul Filmului Evreiesc Bucureşti

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult