Stiri

Filme noi pe Netflix începând cu iunie 2021

Avem filme și seriale proaspete pe rafturile Netflix! | Iunie pe Netflix

Când calendarul arată data de întâi nu poate însemna decât un singur lucru: am refăcut stocurile de producții fresh, numai bune de un maraton! Luna aceasta, am umplut rafturile Netflix cu titluri originale și licențiate proaspete, ce te așteaptă cu povești pline de aventură, mister și umor. Pregătește-te de: Sweet Tooth, un serial bazat pe seria de reviste de benzi desenate de la DC semnată de Jeff Lemire, ce îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey Jr. și Susan Downey; Lupin: Partea 2, un nou sezon în care Assane (Omar Sy) trebuie să se gândească la un nou plan, chiar dacă asta înseamnă să se pună singur în pericol; Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie: Partea 1 / Partea 2, o aventură plină de nostalgie, ce te trimite din vârful canapelei direct în Tokyo, printre florile de cireș.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Elite: Sezonul 4, The A List: Sezonul 2, The Gift: Sezonul 3, Katla, Awake, Prime Time, Fatherhood, Good on paper, America: The Motion Picture, Breaking Boundaries: The Science of Our Planet, Human: The World Within, Unwind Your Mind, Eyes Wide Shut, Doctor Sleep, Five Feet Apart, Gran Torino și Mo. Mai rămâne doar să apeși butonul de play!

Titlurile lunii:

  SWEET TOOTH

Cu zece ani în urmă, „Marea Prăbușire” a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei. După zece ani petrecuți în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus, un băiat hibrid pe jumătate cerb, se împrietenește pe neașteptate cu un călător singuratic pe nume Jepperd. Cei doi pornesc împreună într-o aventură extraordinară prin ceea ce a mai rămas din America, în căutarea răspunsurilor legate de originile lui Gus, de trecutul lui Jepperd și de adevăratul sens al cuvântului „acasă”. În povestea lor apar aliați și dușmani neașteptați, iar Gus ajunge să afle curând că lumea atrăgătoare și periculoasă de dincolo de pădurea lui este mult mai complexă decât și-ar fi putut închipui vreodată.

| Bazat pe seria de reviste de benzi desenate de la DC semnată de: Jeff Lemire
| Producători executivi: Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey, Jr., Susan Downey, Amanda Burrell și Linda Moran
Cu: Nonso Anozie, Christian Convery, Stefania LaVie Owen

DIN 4 IUNIE

  LUPIN: PARTEA 2

Acesta nu mai este un joc. Încercând să se răzbune pe Hubert Pellegrini, Assane și-a distrus familia. Ajuns cu spatele la zid, trebuie să conceapă un nou plan, chiar dacă lucrul acesta îl va pune în pericol.

| Creat de: George Kay, în colaborare cu François Uzan
| Regizat de: Ludovic Bernard (episoadele 6 & 7), Hugo Gélin (episoadele 8, 9 & 10)
| Produs de: Gaumont Télévision (Isabelle Degeorges, Nathan Franck)
Cu: Omar Sy, Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella, Soufiane Guerrab

DIN 11 IUNIE

  PRETTY GUARDIAN SAILOR MOON ETERNAL THE MOVIE: PAREA 1 / PARTEA 2

Când puterea întunecată acoperă Pământul după o eclipsă solară totală, luptătorii Sailor, răspândiți peste tot, trebuie să se reunească pentru a readuce lumina în lume.

Aventurile care urmează au loc în aprilie, când înfloresc cireșii, iar în Tokyo domnește o atmosferă festivă, căci se sărbătorește cea mai mare eclipsă totală de soare a secolului. În timp ce luna nouă acoperă soarele și-i reduce treptat lumina, Usagi și Chibi-Usa îl întâlnesc pe Pegasus, care o caută pe Fecioara aleasă, căci aceasta poate rupe sigiliul Golden Crystal. Între timp, apare în oraș misterioasa trupă Dead Moon Circus, al cărei plan infam este să răspândească peste tot sinistrele încarnări cunoscute ca Lemures, să pună mâna pe „Legendarul Silver Crystal”, să stăpânească peste lună și pământ și, în cele din urmă, să domine întregul univers…

| Creat în original de: Naoko Takeuchi
| Regizat de: Chiaki Kon (The Way of the HousehusbandNodame Cantabile: Paris Edition & Finale
Muzică de: Yasuharu Takanashi (Pretty Guardian Sailor Moon CrystalPretty Guardian Sailor Moon Crystal Season III)
Design-ul personajelor de: Kazuko Tadano (Pretty Guardian Sailor MoonYu-Gi-Oh! Sevens
Producția animației: TOEI Animation / Studio DEEN 

DIN 3 IUNIE


Titluri originale Netflix:

DISPONIBIL ACUM

Close Enough: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Hai că merge și așa: Sezonul 2

Un nou sezon plin de alte probleme, în care vecinii fac față îmbătrâniri, crizelor de identitate și câtorva universuri paralele.

1 IUNIE 2021

Super Monsters: Once Upon a Rhyme – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Supermonstruleții: A fost odată ca-n povești

De la Bucle Aurii și cei trei urși, la Hansel și Gretel, Supermonstruleții creează versiuni magice ale basmelor clasice și ale celor mai apreciate poezii pentru copii!

2 IUNIE 2021

Carnaval – FILM NETFLIX

După o despărțire, o tânără care este influencer își duce gratuit prietenele la carnavalul din Bahia și află că viața nu se rezumă la like-urile de pe rețelele sociale.

3 IUNIE 2021

Alan Saldaña: Locked Up – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Alan Saldaña: Captiv

Comedianul mexican Alan Saldaña s-a întors, cu autoironia sa fină și sfaturile bine dozate despre cum să ai o căsnicie bună și cum să fii părinte.

Creator’s File: GOLD – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Spuma creatorilor japonezi

Cu umor sec și incisiv, comedianul Ryuji Akiyama îi satirizează pe „creativii” din Japonia, ajutat de surprinzătorii și celebrii săi invitați speciali.

Dancing Queens  – FILM NETFLIX

O tânără provincială (Molly Nutley) se visează mare dansatoare și se deghizează în bărbat pentru a urca pe scenă într-un club de travestiți amenințat de faliment.

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie: Part 1 / Part 2  – FILM NETFLIX – Frumoasa luptătoare Sailor Moon Eternal: Filmul: Partea 1 / Partea 2

Când o putere întunecată învăluie Pământul după o eclipsă solară, luptătoarele Sailor trebuie să se reunească pentru a readuce lumina în lume.

Summertime: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Trei metri deasupra cerului: Sezonul 2

Este din nou vară și, deși multe relații s-au schimbat în anul care a trecut, prietenii își dau seama că există atracții cărora nu li se poate rezista.

4 IUNIE 2021

Breaking Boundaries: The Science of Our Planet – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Depășirea limitelor: Baza științifică a documentarului Planeta noastră

David Attenborough și omul de știință Johan Rockström analizează felul în care este distrusă biodiversitatea, dar vorbesc și despre soluțiile pentru evitarea acestei crize.

Feel Good: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Vreau să mă simt bine: Sezonul 2

După recidivă, Mae încearcă să se regăsească și să reia legătura cu George, dar începe să înțeleagă că, pentru a merge mai departe, va trebui să-și înfrunte trecutul.

Human: The World Within – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Omul, o mașinărie uimitoare

Cele mai noi descoperiri științifice și povești personale captivante alcătuiesc acest serial documentar revelator despre mecanismele corpului uman.

Sweet & Sour  – FILM NETFLIX – Dulce-acrișor

Confruntându-se cu oportunități reale și cu provocări, un cuplu are parte de suișurile și coborâșurile specifice încercării de a face să meargă o relație la distanță.

Sweet Tooth – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe

Pornit într-o aventură primejdioasă prin lumea postapocaliptică, un băiat adorabil, jumătate cerb, jumătate om, caută un nou început alături de morocănosul său protector.

Trippin’ with the Kandasamys  – FILM NETFLIX – Călătorie cu familia Kandasamy

Pentru a reaprinde flacăra în căsniciile lor, Shanthi și Jennifer, prietene devenite cuscre, vor o escapadă alături de soți. Însă surprizele se țin lanț.

Xtreme – FILM NETFLIX

În acest thriller captivant, un asasin pensionat, ajutat de sora lui și de un adolescent cu probleme, își pune în aplicare planul de răzbunare contra fratelui vitreg.

5 IUNIE 2021

Kitty Love: An Homage to Cats – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Pisicește: Odă adusă pisicilor

Cineaști specializați în documentare surprind viața de zi cu zi, obiceiurile și aventurile unor pisici din Olanda, care mai de care mai simpatice și mai curioase.

9 IUNIE 2021

Awake  – FILM NETFLIX – Coșmarul realității

După un eveniment global care distruge capacitatea oamenilor de a dormi, o tânără vrea să-și salveze familia în timp ce societatea și propria ei minte se cufundă în haos.

Fresh, Fried & Crispy – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Fraged, fript și crocant

Pasionat de mâncare și dornic de distracție, criticul Daym Drops vizitează cele mai tari localuri din America și prezintă cele mai proaspete evaluări despre prăjeli.

Tragic Jungle – FILM NETFLIX – Jungla tragică

Pentru a scăpa de o căsătorie aranjată, o femeie fuge în jungla maya, unde natura sălbatică unește umanul cu supranaturalul.

10 IUNIE 2021

Locombianos – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Comedieni columbieni trăsniți

Patru dintre cei mai amuzanți comedieni columbieni, adepți ai limbajului fără perdea, apar în fața unui public proaspăt ieșit din carantină, avid după poveștile lor.

11 IUNIE 2021

Lupin: Part 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Lupin: Partea 2

Urmărit de Hubert și de acoliții lui, Assane îl caută pe Raoul și găsește un nou aliat neașteptat în timp ce ticluiește un plan măreț ca să dezvăluie crimele lui Hubert.

Skater Girl – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Skaterița

O adolescentă dintr-o zonă rurală din India își descoperă pasiunea pentru skateboarding și își schimbă viața în timp ce-și urmărește visul de a participa la o competiție.

Trese – ANIME NETFLIX

În centrul acțiunii desfășurate la Manila, acolo unde creaturile mitice din folclorul filipinez trăiesc ascunse printre oameni, Alexandra Trese înfruntă lumea interlopă.

Wish Dragon – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Dragonul magic

Dorindu-și să reia legătura cu cea mai bună prietenă din copilărie, adolescentul Din întâlnește un dragon care îndeplinește dorințe și care îi prezintă universul magiei.

14 IUNIE 2021

Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Elita – Scurte povestiri: Guzmán, Caye și Rebe

Unul dintre cele trei miniseriale este plasat în vara de dinaintea reluării cursurilor de la școala Las Encinas.

15 IUNIE 2021

Elite Short Stories: Nadia Guzmán – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Elita – Scurte povestiri: Nadia și Guzmán

Unul dintre cele trei miniseriale este plasat în vara de dinaintea reluării cursurilor de la școala Las Encinas.

Rhyme Time Town: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Orășelul Rimelor: Sezonul 2

Cei doi prieteni, Daisy și Cole, și amicii lor revin cu noi aventuri muzicale amuzante și se folosesc de creativitate și de lucrul în echipă pentru a rezolva probleme.

Unwind Your Mind – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Relaxează-ți mintea

Alege-ți tipul de meditație, exercițiul de relaxare și povestea pentru adormit prin intermediul acestui portal interactiv, prezentat în colaborare cu Headspace Studios.

Workin’ Moms: Season 5 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Mami merge și la muncă: Sezonul 5

Patru proaspete mămici își cresc copiii și se confruntă cu despărțiri, întâlniri și probleme de serviciu, în al cincilea sezon al acestei comedii emoționante.

16 IUNIE 2021

Elite Short Stories: Omar Ander Alexis – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Elita – Scurte povestiri: Omar, Ander și Alexis

Aflat acum în remisie, Ander e hotărât să își petreacă vara ajutându-l pe Alexis, colegul lui de chimioterapie, să facă față tratamentului.

Penguin Town – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Plaja cu pinguini

Într-un oraș pitoresc din Africa de Sud, niște pinguini aflați în pericol se adună ca să-și găsească perechea, să se ocupe de familie și să interacționeze cu localnicii.

Silver Skates – FILM NETFLIX – Pasiune în orașul înghețat

Pe râurile și canalele înghețate din Sankt Petersburg, un hoț pe patine câștigă inima fiicei unui nobil, dar diferite forțe încearcă să-i țină departe unul de celălalt.

17 IUNIE 2021

Black Summer: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Vara întunecată: Sezonul 2

Iarna aduce noi confruntări înfiorătoare în timpul apocalipsei zombilor, cu prădători frenetici și trupe armate violente care se luptă cu morții disperați.

Elite Short Stories: Carla Samuel – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Elita – Scurte povestiri: Carla și Samuel

Unul dintre cele trei miniseriale este plasat în vara de dinaintea reluării cursurilor de la școala Las Encinas.

Katla – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

La un an de la erupția unui vulcan, de sub gheața care se topește apar entități misterioase din timpuri preistorice, producând consecințe neprevăzute.

The Gift: Season 3 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Atiye: Sezonul 3

În timp ce forțe întunecate vor să distrugă totul și să se folosească de puterile fiicei ei, Aden, Atiye se confruntă cu o dilemă sfâșietoare și încearcă să ajungă la ea.

18 IUNIE 2021

A Family – FILM NETFLIX – Familia mea

Luat ostatic de yakuza la o vârstă fragedă, Kenji îi jură credință șefului său de modă veche, legându-se să respecte codul familiei în vremuri tulburi.

Elite: Season 4 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Un director sever și patru noi studenți sosesc la Las Encinas, marcând începutul unei serii de încurcături romantice și zvonuri periculoase, dar și al unui nou mister.

Fatherhood – FILM NETFLIX – Viață de tată

După decesul brusc al soției, un proaspăt tată (Kevin Hart) preia cel mai dificil rol din lume: cel de părinte. Bazat pe o poveste adevărată despre dragoste și durere.

Jagame Thandhiram – FILM NETFLIX – O lume complicată

Un gangster isteț și lipsit de griji recrutat pentru a sprijini un interlop din străinătate să învingă un rival este luat prin surprindere de dilemele care urmează.

Rurouni Kenshin: The Final – FILM NETFLIX – Kenshin Rătăcitorul: Sfârșitul (Partea 4)

Un inamic teribil atacă orașul Tokyo, pregătind astfel scena pentru o luptă cu miză mare, care amenință să dezvăluie unele dintre cele mai mari secrete ale lui Kenshin.

The Rational Life – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – O viață rațională

Deși pune întotdeauna rațiunea înaintea sentimentelor, o femeie nedreptățită la serviciu se luptă cu atracția pe care o simte față de doi bărbați foarte diferiți.

The World’s Most Amazing Vacation Rentals – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Proprietăți spectaculoase de închiriat

Trei călători vizitează proprietăți de închiriat din toată lumea și oferă sfaturi pentru un sejur de vis celor cu bugete mai mici și mai mari sau dornici de o schimbare.

19 IUNIE 2021

Nevertheless – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Cu toate acestea

Ea nu crede în dragoste, dar își dorește o relație. El crede că relațiile nu fac decât să încurce, dar îi place să flirteze. Oare pot amândoi să obțină ceea ce-și doresc?

22 IUNIE 2021

This Is Pop – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Momente legendare în muzica pop

De la ABBA la T-Pain, creatorii de hituri explorează aspecte ale muzicii pop până acum necunoscute, poveștile lor neobișnuite aflându-se în centrul atenției.

23 IUNIE 2021

Good on Paper – FILM NETFLIX – În teorie

O actriță aspirantă și comediană de stand-up cunoaște un absolvent de universitate de elită care lucrează în sfera financiară și care pare prea bun ca să fie adevărat.

Murder by the Coast – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Crimă pe Costa del Sol

Adolescenta Rocío Wanninkhof este ucisă în 1999. Suspectă: fosta parteneră a mamei, Dolores Vázquez. Să fi fost ea autoarea? O a doua victimă dezvăluie adevărul.

The House of Flowers: The Movie – FILM NETFLIX – Casa florilor: Filmul

Frații De La Mora pun la cale un plan diabolic de a pătrunde în vechea casă a familiei pentru a pune mâna pe o comoară ascunsă și de mare importanță.

Too Hot to Handle: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Atenție, frige!: Sezonul 2

Noul sezon reunește alți oameni singuri și atrăgători pentru a stabili care dintre ei poate renunța la sex pentru a câștiga premiul de 100.000 de dolari.

24 IUNIE 2021

Godzilla Singular Point – ANIME NETFLIX – Godzilla: Punct singular

Uniți de un cântec misterios, o absolventă proaspăt ieșită de pe băncile facultății și un inginer conduc lupta contra unei forțe teribile care ar putea distruge lumea.

Sisters on Track – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Viața e o cursă

Trei surori fără adăpost din Brooklyn luptă împotriva destinului și împotriva situației în care se află pentru a găsi speranță, apropiere și un viitor mai luminos.

The Naked Director: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Regizorul dezbrăcat: Sezonul 2

Cunoscut acum drept „împăratul pornografiei”, Toru Muranishi vrea să ajungă pe culmi și mai înalte, însă ambiția și orgoliul tot mai mare îi pot aduce căderea.

25 IUNIE 2021

Sex/Life – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

SEX/LIFE urmărește o femeie aflată într-un triunghi amoros împreună cu soțul și cu trecutul ei, oferind o perspectivă incitantă asupra identității și dorințelor feminine.

The A List: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Matca: Sezonul 2

Pe o insulă misterioasă unde morții nu sunt niciodată morți cu adevărat, mai mulți adolescenți își văd curajul și prieteniile puse la încercare.

26 IUNIE 2021

Wonder Boy – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Wonder Boy: Olivier Rousteing

Documentarul surprinde felul în care designerul de modă Olivier Rousteing face saltul remarcabil la poziția de director de creație al brandului Balmain.

28 IUNIE 2021

The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgement – ANIME NETFLIX – The Seven Deadly Sins: Judecata dragonului

Meliodas absoarbe Cele Zece Porunci pentru a deveni Regele Demon și a o salva pe Elizabeth, iar Ban cutreieră purgatoriul pentru a-i salva sufletul căpitanului.

29 IUNIE 2021

Black Lightning: Season 4 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Fulgerul Negru: Sezonul 4

Măcinat de vinovăție, Jefferson jură că va lăsa în urmă viața de erou. Noile pericole care amenință Freeland și metaoamenii aduc întreaga familie Pierce înapoi în luptă.

30 IUNIE 2021

America: The Motion Picture – FILM NETFLIX – America: Un film artistic

George Washington pune mâna pe drujbă și face echipă cu Sam Adams, amator de bere, pentru a-i învinge pe britanici într-o reprezentare absurdă a revoluției americane.

Prime Time – FILM NETFLIX – Maximă audiență

De Anul Nou, un bărbat înarmat intră într-un studio TV în timpul unei emisiuni și o ia ostatică pe gazda emisiunii. El are o dorință: să transmită un mesaj în direct.

Sophie: A Murder in West Cork – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Sophie: Crimă în Cork: Miniserial

Acest serial polițist este bazat pe povestea adevărată a uciderii lui Sophie Toscan du Plantier, franțuzoaica găsită fără viață lângă casa ei de vacanță din West Cork.

ÎN CURÂND

Ali & Ratu Ratu Queens – FILM NETFLIX – Ali în Queens

După moartea tatălui, un adolescent pleacă la New York în căutarea mamei înstrăinate. În scurt timp, descoperă iubirea și prietenia în cele mai neașteptate locuri.

Jiva! – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

O dansatoare stradală prinsă între slujba fără viitor, îndatoririle de familie și viața amoroasă agitată realizează că, dansând, poate evada din modestul cartier Durban.

Ray – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Universul lui Satyajit Ray

De la satiră la thriller psihologic, serialul prezintă patru povestiri ale apreciatului autor și scriitor Satyajit Ray adaptate pentru micile ecrane.

Record of Ragnarok – ANIME NETFLIX – Profeția Ragnarok

În timp ce zeii cântăresc soarta omenirii, o valkirie singuratică propune o bătălie decisivă între 13 zei și 13 muritori. Bazat pe o serie manga.

So Not Worth It – SERIAL ORIGINAL NETFLIX – Chiar nu merită

După ce revin în Coreea din diverse motive, studenți din întreaga lume trăiesc și învață împreună, locuind cu toții în același cămin internațional.


Titluri licențiate Netflix

01 IUNIE 2021

A Man Apart

ALVINNN!!! And the Chipmunks: Sezonul 2

Apollo 11

Black Holes | The Edge of All We Know

Blade Runner: The Final Cut

Brahms: The Boy II

Bram Stoker’s Dracula

Eyes Wide Shut

Kin

Married to Medicine: Sezonul 2

Men on a Mission: 2021 – episodul 10

Miss Congeniality

Mo

Princess Cursed in Time

Seven Souls in the Skull Castle: Season Moon Jogen

Seven Souls in the Skull Castle: Season Moon Kagen

Suicide Squad

The Informer

The Real Housewives of Atlanta: Sezonul 3

The Real Housewives of Atlanta: Sezonul 4

02 IUNIE 2021

An Ideal Adventure

Body of My Enemy

Détective

Elle l’adore

Fabulous India

Hold-Up

In Her Name

It’s A Woman’s War

Janis et John

Johnny Colt

Max et les ferrailleurs

Midnight Of Love

My Father’s Private Secretary

Neapolitan Boy In New York

Nour

Partners in Crime

Stop Playing With The Stars

The Suspicious Death Of A Minor

The Things of Life

The Tree of Wooden Clogs

The Yellow Panther

Vivere

03 IUNIE 2021

Get Smart

Gran Torino

Kim’s Convenience: Sezonul 5

The Girl and the Gun

This Is Where I Leave You

04 IUNIE 2021

Love Naggers: 2021 – episodul 17

The Walking Dead: Sezonul 10 – episoadele 17-22

05 IUNIE 2021

The Blacklist: Sezonul 8 – episodul 20

06 IUNIE 2021

Don’t be the First one: 2021 – episodul 44

08 IUNIE 2021

Men on a Mission: 2021 – episodul 11

Welcome to Marwen

09 IUNIE 2021

18 Years Later

Alan Partridge

All in Good Time

An Ordinary Execution

Billy & Buddy

Bruc, the Manhunt

Camping à la ferme

Change of Plans

Chaos

Chouchou

Colonel Chabert

Dans tes rêves

Day Off

DC’s Legends of Tomorrow: Sezonul 6 – episodul 5

Deep in the Woods

Down by Love

Du jour au lendemain

El Niño

Fear and Trembling

Flic Story

Girls with Guns

In Fear

Insoupçonnable

La Tour Montparnasse Infernale

Laisse tes mains sur mes hanches

Le Jour Se Lève

Les acteurs

Les mythos

Lies and Deception

Lucky Star

Michael Strogoff

Nickel and Dime

Nine Months

Pédale douce

Place Vendôme

Private Fears in Public Places

Queen to Play

R.I.F.

Requiem for a Killer

Restons groupés

Rosalie Goes Shopping

Taking Off

Tales of the Night

The Demons of Jesus

The Joint Brothers

The Man Who Cried

The Rookie Robbers

Tomorrow’s Another Day

Un air de famille

Voir la mer

Western

You Ain’t Seen Nothin’ Yet

10 IUNIE 2021

Camellia Sisters

Doctor Sleep

11 IUNIE 2021

Gemini Man

Love Naggers: 2021 – episodul 18

12 IUNIE 2021

The Blacklist: Sezonul 8 – episodul 21

13 IUNIE 2021

Don’t be the First one: 2021 – episodul 45

Picture a Scientist

15 IUNIE 2021

Five Feet Apart

Men on a Mission: 2021 – episodul 12

The Mustang

Yardie

16 IUNIE 2021

A Self-Made Hero

Coco

Dialogue avec mon jardinier

Goodbye Berlin

It’s My Turn

L’etudiante et Monsieur Henri

La vie est un miracle

Le nouveau protocole

Le Prix à payer

Le vilain

Let’s Eat

Lou! Journal infime

Love Me No More

Madame Irma

Me and My Sister

Podium

Raining Cats and Frogs

Relationship Status: It’s Complicated

Stardust

Sunny and the Elephant

The Adversary

The Best Job in the World

Three Strikes and You’re Out

17 IUNIE 2021

A Very Long Engagement

Gremlins

Happy Feet Two

18 IUNIE 2021

Love Naggers: 2021 – episodul 19

Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno

Rurouni Kenshin: Origins

Rurouni Kenshin: The Legend Ends

20 IUNIE 2021

Don’t be the First one: 2021 – episodul 46

22 IUNIE 2021

Men on a Mission: 2021 – episodul 13

23 IUNIE 2021

The Lookout

24 IUNIE 2021

Book Club

25 IUNIE 2021

Love Naggers: 2021 – episodul 20

26 IUNIE 2021

The Blacklist: Sezonul 8 – episodul 22

27 IUNIE 2021

Don’t be the First one: 2021 – episodul 47

28 IUNIE 2021

The Expendables

29 IUNIE 2021

Men on a Mission: 2021 – episodul 14

30 IUNIE 2021

And Soon the Darkness

Are You Being Served?: The Movie

Ballad in Blue

Blood from the Mummy’s Tomb

Cesar and Rosalie

Circus of Horrors

Clockwise

Demons of the Mind

Diary of a Country Priest

Dr. Jekyll and Sister Hyde

Forbidden Games

La Bete Humaine

Le Corbeau

Red Riding Trilogy: Part 1: 1974

Red Riding Trilogy: Part 2: 1980

Red Riding Trilogy: Part 3: 1983

Rory O’Shea Was Here

September 11

The Blue Lamp

The BRD Trilogy: Veronika Voss

The Fallen Idol

The Tales of Hoffmann

Tous Les Matins Du Monde

Articole similare

Noutati editoriale Curtea Veche Publishing (II)

Jovi Ene

Aparitie Editura Omonia: Konstantinos P. Kavafis, Alfabetul poetic

Jovi Ene

Echipa „Roxanne” vine la KINObservator-ul de la Union

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult