Stiri

Filme noi pe Netflix în ianuarie 2023

Povești noir în lumea subterană a Copenhagăi, un mister istoric ce-l aduce în prim plan pe Edgar Allan Poe și aventuri eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor. Cu alte cuvinte, cele mai așteptate titluri ale lunii ianuarie sunt: The Pale Blue Eye, un film cu Christian Bale în rolul principal, în care Edgard Allan Poe este recrutat pentru a ajuta la rezolvarea unui caz de crimă de la Academia Militară SUA; Copenhagen Cowboy, un captivant serial în care acțiunea se petrece sub lumina neoanelor și care spune povestea unei tinere cu abilități supranaturale, vândută pe post de talisman uman; Vikings: Valhalla: Sezonul 2, unde Freydis, Leif și Harald se împrăștie în colțurile îndepărtate ale globului în căutarea puterii și a unor noi lumi de cucerit.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Fauda: Sezonul 4, Ginny & Georgia: Sezonul 2, JUNG_E, Kaleidoscope, Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Sezonul 2, Lockwood & Co., Noise, Pamela, a love story, Sexify: Sezonul 2, Sky Rojo: Sezonul 3, That ’90s Show, The Lying Life of Adults, You People, Archive, Whiplash, Words on Bathroom Walls și multe altele.

Titlurile lunii: 

 COPENHAGEN COWBOY

Copenhagen Cowboy este un captivant serial noir, în care acțiunea se petrece sub lumina neoanelor, de-a lungul a șase episoade care spun povestea tinerei și enigmaticei eroine Miu. Aflată în pragul unui nou început după o viață de servitute, Miu străbate periculoasa lume subterană din Copenhaga. În căutarea dreptății și dornică de răzbunare, ea își întâlnește adversara în persoana lui Rakel, alături de care pornește într-o călătorie care le poartă pe amândouă dincolo de granița dintre natural și supranatural. În cele din urmă, trecutul se transformă și le definește viitorul, iar cele două femei descoperă că nu sunt singure.

Regizat de: Nicolas Winding Refn
Scris de: Kristina Elsborg Holck, Nicolas Winding Refn, Johanne Algren, Mona Masri, Sara Isabella Jønsson Vedde
| Produs de: Nicolas Winding Refn, Lene Børglum, Christina Erritzøe
| Cu: Angela Bundalovic, Andreas Lykke Jørgensen, Li Ii Zhang, Zlatko Buric, Hok Kit Cheng, Shang Preben Madsen, Emilie Xin Tong Han, Maria Erwolter, Valentina Dejanovic
| Trailer: aici

DIN 5 IANUARIE

 THE PALE BLUE EYE

West Point, 1830. În primele ore ale unei dimineți cenușii de iarnă, un cadet este găsit mort. Dar, după ce trupul său ajunge la morgă și se descoperă că inima i-a fost îndepărtată de o mână de expert, această tragedie se dovedește a fi urmarea unei fapte săvârșite cu cruzime. Temându-se de deteriorarea ireparabilă a reputației noii academii militare, conducătorii acesteia se adresează unui detectiv local pe nume Augustus Landor (Christian Bale) pentru rezolvarea cazului. Încurcat de codul tăcerii respectat de cadeți, Landor caută ajutorul unui dintre ei, un tânăr excentric pe nume Edgar Allan Poe (Harry Melling), care disprețuiește rigorile militare și care este înclinat către poezie. Bazat pe un roman de Louis Bayard, The Pale Blue Eye este regizat de Scott Cooper și are o distribuție de vedete, printre care se mai numără și Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Hadley Robinson, Timothy Spall și Robert Duvall.

| Regizat de: Scott Cooper
| Scris de: Scott Cooper
| Bazat pe un roman de: Louis Bayard
| Produs de: Christian Bale, Scott Cooper, John Lesher, Tyler Thompson
| Producător executiv: Louis Bayard, Tracey Landon, Buddy Patrick, Emily Hunter Salveson, Ryan Donnell Smith, Dylan Weathered
Cu: Christian Bale, Harry Melling, Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Hadley Robinson, Timothy Spall și Robert Duvall
Trailer: aici

DIN 6 IANUARIE

 VIKINGS: VALHALLA: SEZONUL 2

Având acțiunea plasată cu peste o mie de ani în urmă, la începutul secolului al XI-lea, VIKINGS: VALHALLA este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor: legendarul explorator Leif Eriksson (Sam Corlett), pătimașa și încăpățânata sa soră, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) și ambițiosul prinț nordic Harald Sigurdsson (Leo Suter). Sezonul al doilea îi regăsește pe eroii noștri la scurt timp de la căderea Kattegatului, un eveniment ce le-a spulberat visele și le-a schimbat destinele. Deveniți brusc fugari în Scandinavia, cei trei sunt nevoiți să își pună la încercare ambiția și curajul în alte lumi, departe de fiordurile Kattegatului.

Vikings: Valhalla îi are ca producători executivi pe Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer și Paul Buccieri. Vikings: Valhalla este bazat pe serialul Vikingii, creat de Michael Hirst.

| Creat de: Jeb Stuart
| Regizat de: Niels Arden Oplev, Hannah Quinn, Steve Saint Leger
| Scris de: Jeb Stuart, Vanessa Alexander, Declan Croghan, Eoin McNamee
| Produs de: Mark Murdoch, Cáit Collins
| Producători executivi: Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Niels Arden Oplev, Sherry Marsh, Alan Gasmer, Paul Buccieri
Cu: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes, Pollyanna McIntosh, Soren Pilmark, Bradley James, Hayat Kamille, Marcin Dorocinski, Sofya Lebedeva
Trailer: aici

DIN 12 IANUARIE


Titluri originale Netflix

1 IANUARIE 2023

Kaleidoscope – SERIAL NETFLIX – Caleidoscop

Un hoț iscusit și echipa lui încearcă să dea o lovitură elaborată pentru a obține 7 miliarde de dolari, dar trădările, lăcomia și alte amenințări le strică planurile.

Lady Voyeur – SERIAL NETFLIX – Priviri indiscrete

Hackerița Miranda o spionează pe vecina ei prostituată, Cléo. Drumurile celor două se intersectează și are loc o crimă, iar destinul Mirandei se schimbă definitiv.

The Way of the Househusband: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Viața unui casnic: Sezonul 2

Fostul membru yakuza îndrăgit de toată lumea s-a întors! El decupează cupoane din reviste, planifică mese ieftine și își ia treaba de soț casnic foarte în serios.

4 IANUARIE 2023

How I Became a Gangster – FILM NETFLIX – Cum am devenit gangster

Un gangster ambițios urcă în ierarhia lumii interlope din Varșovia și, în cele din urmă, încearcă să dea marea lovitură.

MADOFF: The Monster of Wall Street – DOCUMENTAR NETFLIX – MADOFF: Monstrul de pe Wall Street

Un serial documentar despre ascensiunea și decăderea finanțistului Bernie Madoff, care a creat una dintre cele mai mari scheme piramidale din istorie pe Wall Street.

The Lying Life of Adults – SERIAL NETFLIX – Viața mincinoasă a adulților

În anii ’90, la Napoli, încercând să se înțeleagă mai bine pe sine și să cunoască orașul din care provine, o adolescentă se apropie de o mătușă detestată de părinții ei.

5 IANUARIE 2023

Ginny & Georgia: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Ginny și Georgia: Sezonul 2

Georgia și Ginny au parte de noi relații și provocări în timp ce își croiesc drumul prin Wellsbury, dar numai până când secrete din trecut amenință să le complice viața.

Woman of the Dead – SERIAL NETFLIX – Femeia celor morți

Dornică de răzbunare după ce un accident suspect îi distruge viața, o femeie descoperă o conspirație care se întinde până la cel mai înalt nivel în micul ei oraș.

6 IANUARIE 2023

Mumbai Mafia: Police vs The Underworld – DOCUMENTAR NETFLIX – Mafia din Mumbai: Poliția vs. lumea interlopă

În Mumbaiul anilor ’90, un lider mafiot și rețeaua lui stăpânesc orașul, dar numai până la apariția „polițiștilor de întâlnire” care le ucid fără milă țintele.

Pressure Cooker – SERIAL NETFLIX – Bucătari sub presiune

Trăind sub același acoperiș, 11 chefi își folosesc priceperea culinară și gândesc strategii într-un concurs în care votează cine va câștiga premiul de 100.000 de dolari.

The Ultimatum: France Season 1 Part 2 – episoadele 9-10 – SERIAL NETFLIX – Ultimatum: Franța: Sezonul 1: Partea 2

Șase cupluri de îndrăgostiți au parte de un ultimatum: ori se logodesc, ori se despart. Înainte să ia decizia, vor face schimb de parteneri pentru trei săptămâni.

*episoadele 1-8 vor fi disponibile pe Netflix, din 30 decembrie

9 IANUARIE 2023

Trolley – SERIAL NETFLIX – Dilema tramvaiului

O tragedie neașteptată face ca soția unui congresmen să renunțe la viața privată și să-și abordeze fățiș secretele de familie și propriul trecut tulburător.

10 IANUARIE 2023

Andrew Santino: Cheeseburger – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

În acest program de stand-up necenzurat, Andrew Santino atacă orice subiect, de la încălzirea globală, la accidentele provocate de sex în politică.

The Hatchet Wielding Hitchhiker – DOCUMENTAR NETFLIX – Autostopistul cu secure

Acest documentar șocant urmărește ascensiunea spre statutul de vedetă a unui nomad norocos, dar și spirala descendentă care l-a făcut să sfârșească în închisoare.

11 IANUARIE 2023

Noise – FILM NETFLIX – Zgomot

O mamă care-și caută fiica dispărută ajunge să cunoască într-un grup de sprijin și alte femei ale căror vieți au fost distruse de violență.

Sexify: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Sexify: Sezonul 2

Cu viitorul noii lor companii în derivă, trei tinere antreprenoare sunt nevoite să se descurce cu problemele personale, un rival încrâncenat și un investitor pretențios.

12 IANUARIE 2023

Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Kung Fu Panda: Cavalerul dragon: Sezonul 2

Pentru a găsi armele legendare Tianshang, Po și Cavalerii Dragon călătoresc prin toată lumea. Dar vor reuși să învingă răul?

The Makanai: Cooking for the Maiko House – SERIAL NETFLIX – Makanai: Mâncare și maiko

Două prietene nedespărțite se mută la Kyoto pentru a-și urma visurile de a deveni maiko, dar decid să se dedice unor pasiuni diferite în timp ce locuiesc împreună.

13 IANUARIE 2023

Break Point – DOCUMENTAR NETFLIX – Break Point: Drumul spre Grand Slam

Acest serial documentar urmărește un grup de jucători profesioniști de tenis atât pe teren, cât și în afara terenului, pe parcursul unui sezon competițional necruțător.

Dog Gone – FILM NETFLIX – Câinele pierdut

Când câinele său iubit dispare, un tânăr pornește o acțiune de căutare incredibilă împreună cu părinții săi pentru a-l găsi și a-i da medicamente care să-i salveze viața.

Sky Rojo: Season 3 – SERIAL NETFLIX – Orizontul roșu: Sezonul 3

Coral, Gina și Wendy și-au construit o nouă viață și au găsit dragostea în Almería. Dar cum Romeo este hotărât să se răzbune, liniștea și pacea nu vor dura prea mult.

Trial by Fire – SERIAL NETFLIX – Justiție în flăcări

După incendiul de la cinematograful Uphaar, doi părinți îndurerați trebuie să facă față pierderii copiilor lor și să lupte pentru dreptate. Bazat pe evenimente reale.

19 IANUARIE 2023

Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre – SERIAL NETFLIX – Maniacul Junji Ito: Povești macabre japoneze

De la renumitul artist horror manga Junji Ito sosește o selecție înfiorătoare, care include unele dintre cele mai bizare și tulburătoare povești ale sale.

Khallat+ – FILM NETFLIX

O antologie de diversiuni și înșelătorii sociale în patru locuri neașteptate.

That ’90s Show – SERIAL NETFLIX – Anii ’90

Wisconsin, 1995. Leia Forman își petrece vara la bunici, unde se împrietenește cu noua generație de puști din Point Place. Dar sexul, drogurile și rockul rămân la fel.

Women at War – SERIAL NETFLIX – Combatantele

Franța, 1914. Trupele germane avansează și bărbații pleacă pe front. Acasă, patru femei au de înfruntat urmările devastatoare ale războiului.

20 IANUARIE 2023

Bake Squad: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Echipa de cofetari: Sezonul 2

Concursul culinar revine cu un al doilea sezon.

Bling Empire: New York – SERIAL NETFLIX – Imperiul succesului: New York

O nouă serie de americani de origine asiatică își etalează averea și vestimentația, având parte în New York de un trai privilegiat, dar și de drame.

Fauda: Season 4 – SERIAL NETFLIX – Fauda: Sezonul 4

Acest serial plin de acțiune revine cu un nou sezon.

Mission Majnu – FILM NETFLIX – Misiunea Majnu

În anii ’70, un spion indian sub acoperire pornește într-o misiune periculoasă pentru a scoate la iveală un program secret legat de arme nucleare din inima Pakistanului.

Represent – SERIAL NETFLIX – Singurul candidat

Un lider al unui centru de tineret din suburbiile Parisului devine finalist în alegerile prezidențiale. Dar este Franța pregătită pentru primul său președinte de culoare?

Şahmaran – SERIAL NETFLIX

Ajunsă la Adana pentru o conferință, Şahsu profită de ocazie pentru a-și înfrunta bunicul înstrăinat, dar descoperă o veche legendă și o iubire extraordinară.

Shanty Town – SERIAL NETFLIX – Mahala

Un grup de curtezane încearcă să scape de un celebru traficant, dar corupția politică și legăturile de sânge fac libertatea aproape imposibilă.

21 IANUARIE 2023

Alchemy of Souls: Season 1 Part 2 – SERIAL NETFLIX

23 IANUARIE 2023

Narvik – FILM NETFLIX

Un tânăr soldat norvegian luptă în tranșee în timp ce, rămasă acasă, soția lui trebuie să se descurce cu forțele germane care le-au ocupat orașul.

25 IANUARIE 2023

Against the Ropes – SERIAL NETFLIX – Mireasa neagră

Ángela a fost închisă pe nedrept, iar odată eliberată vrea s-o recâștige pe fiica sa Rocío, care practică lucha libre, intrând în ring sub masca unui personaj misterios.

26 IANUARIE 2023

Daniel Spellbound: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Vânătorul de magie: Sezonul 2

Daniel se aliază cu un vânător legendar pentru a-l ajuta să întoarcă un blestem demonic și să reînceapă o eră a magiei ce are legături misterioase cu familia lui Daniel.

Record of Ragnarok: Season 2- episoadele 1-10 – SERIAL NETFLIX – Profeția Ragnarok: Sezonul 2: Episoadele 1 – 10

Omenirea e la pământ, dar lupta oamenilor pentru supraviețuire nu s-a încheiat. În următoarea rundă decisivă, un om cu adevărat malefic e gata să-l înfrunte pe zeu.

27 IANUARIE 2023

Kings of Jo’Burg: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Regii Johannesburgului: Sezonul 2

Drama revine cu un nou sezon.

Lockwood & Co. – SERIAL NETFLIX – Lockwood și asociații

Trei adolescenți vânători de fantome, doi băieți talentați și o fată cu abilități psihice aparte, conduc o agenție ce investighează spiritele mortale care bântuie Londra.

The Snow Girl – SERIAL NETFLIX – Fata din înregistrare

Amaya dispare în timpul unei parade din Málaga, iar o tânără jurnalistă nu se dă în lături de la nimic ca să-i ajute pe părinții fetei să o găsească.

You People – FILM NETFLIX – Oamenii ăștia

Jonah Hill, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus și Lauren London fac parte din excepționala distribuție a acestei comedii de Kenya Barris, despre un cuplu și familiile lor.

30 IANUARIE 2023

Princess Power – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Puterea prințeselor

Prințesele amatoare de aventură din patru regate ale fructelor intră în acțiune pentru a-și ajuta confructățenii și a-și transforma lumea într-un loc mai bun.

31 IANUARIE 2023

Pamela, a love story – DOCUMENTAR NETFLIX – Pamela, o poveste de dragoste

Cu jurnale și înregistrări personale, Pamela Anderson povestește despre drumul ei spre celebritate, iubirile furtunoase și celebra filmare cu scene de sex.

ÎN CURÂND

JUNG_E – FILM NETFLIX

În secolul al XX-lea, pe un Pământ de nelocuit, deznodământul unui război civil depinde de clonarea creierului unui soldat de elită pentru a crea un robot mercenar.

Physical: 100 – SERIAL NETFLIX – Fizic: 100

În această competiție dură de fitness, o sută de concurenți aflați în cea mai bună formă fizică se luptă pentru titlul de cel mai bun corp.

The Endless Night – SERIAL NETFLIX

TMNT: Shredder’s Revenge – JOC NETFLIX

Valiant Hearts: Coming Home – JOC NETFLIX

Titluri licențiate Netflix:

1 IANUARIE 2023

America’s Sweethearts

Back to the Future Part III

Bumblebee

Hard Target 2

Home Run

How to Train Your Dragon 2

Peter Rabbit

The Chronicles of Riddick

The Raid 2

Whiplash

3 IANUARIE 2023

Nobody

10 IANUARIE 2023

Archive

11 IANUARIE 2023

Words on Bathroom Walls

15 IANUARIE 2023

Did You Hear About the Morgans?

Maid in Manhattan

The Client List

The Craigslist Killer

Triple 9

17 IANUARIE 2023

Human Capital

28 IANUARIE 2023

F9: The Fast Saga

31 IANUARIE 2023

Cut Throat City

Let Him Go


Ultima șansă – titluri licențiate care părăsesc Netflix:

1 IANUARIE 2023

13 Going on 30

After Earth

American Gangster

Charlie and the Chocolate Factory

Constantine

Dead Silence

Edge of Tomorrow

Ex Machina

Ghost Rider: Spirit of Vengeance

I Feel Pretty

King Kong

Ocean’s Eleven

Prisoners

RED 2

Scooby-Doo

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed

Sisters

Snow White & the Huntsman

Superstore: Sezonul 1-6

Ted

Ted 2

The Covenant

The Green Mile

The Interpreter

The Lego Batman Movie

The Lego Movie

The LEGO Ninjago Movie

The Lucky One

The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear

The Naked Gun: From the Files of Police Squad!

The Ninth Gate

The Polar Express

The Scorpion King 2: Rise of a Warrior

The Talented Mr. Ripley

Tower Heist

Trainwreck

Troy

14 IANUARIE 2023

Ordinary Love

Articole similare

Aparitie editoriala: Psihoterapie & Consiliere Existentiala

Jovi Ene

Zilele Documentarului Croat la Cinemateca Union

Jovi Ene

Concurs: Câștigă cartea ”Observarea de sine: Trezirea conștiinței”, de Red Hawk! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult