Stiri

Filme noi pe Netflix în aprilie 2024

În aprilie, rebelii supraviețuitori se întâlnesc cu armatele nemiloase într-o confruntare finală, la marginea galaxiei. Cu alte cuvinte, luna asta ți-am pregătit: Rebel Moon — Partea a doua: The Scargiver, continuarea poveștii Korei și a războinicilor supraviețuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori ai Veldt pentru a apăra casa celor ce au pierdut lupta împotriva forțelor Planetei Mamă; Ripley, unde Andrew Scott interpretează un escroc angajat de un bogătaș să călătorească în Italia pentru a încerca să-l convingă pe fiul său vagabond să se întoarcă acasă; Scoop, o relatare din interior a activității jurnalistice tenace, care a dus la obținerea unui interviu cutremurător – infama apariție a prințului Andrew la BBC Newsnight.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Stolen, dramă emoționantă bazată pe fapte reale, o tânără din comunitatea indigenă Sámi din Suedia este pe urma unui ucigaș pentru a-și face dreptate; Dead Boy Detectives, un serial parte din universul Sandman și bazat pe îndrăgita serie de benzi desenate a autorului Neil Gaiman; Our Living World, un serial despre natură narat de Cate Blanchett explorează inteligența, ingeniozitatea și legăturile dintre formele de viață de pe planeta noastră.

În plus, seriile Sex and the City și Sherlock, filmele Beverly Hills Cop, Lady Bird, One Day, The Mask, Uncharted, dar și producțiile românești Bordea: Teoria Conspirației, Visul și Klaus & Barroso vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

Titlurile lunii

Ripley – SERIAL NETFLIX

La începutul anilor ’60, în New York, escrocul Tom Ripley este angajat de un bogătaș să călătorească în Italia pentru a încerca să-l convingă pe fiul său vagabond să se întoarcă acasă. Acceptarea slujbei de către Tom este primul pas spre o viață marcată de înșelăciune, fraudă și crimă. Miniserialul dramatic se bazează pe romanele de succes ale Patriciei Highsmith, în care personajul principal este Tom Ripley.

Andrew Scott îl întruchipează pe Tom Ripley. Dakota Fanning o întruchipează pe Marge Sherwood. Johnny Flynn interpretează rolul lui Dickie Greenleaf. Din distribuție mai fac parte: Eliot Sumner, Maurizio Lombardi, Margherita Buy, John Malkovich, Kenneth Lonergan și Ann Cusack. Ripley este coprodus de Showtime și Endemol Shine North America, în asociere cu Entertainment 360 și Filmrights. Producătorii executivi sunt Steven Zaillian, Garrett Basch, Clayton Townsend, Guymon Casady, Ben Forkner, Sharon Levy și Philipp Keel de la Diogenes. Scott va fi producătorul serialului. Toate cele opt episoade au fost regizate și scrise de Steven Zaillian.

| Regizat de: Steven Zaillian

| Scris de: Steven Zaillian și Patricia Highsmith

| Bazat pe seria de romane despre Domnul Ripley de: Patricia Highsmith

| Produs de: Andrew Scott

| Producători executivi: Steven Zaillian, Garrett Basch, Clayton Townsend, Guymon Casady, Ben Forkner, Sharon Levy și Philipp Keel

| Cu: Andrew Scott, Dakota Fanning și Johnny Flynn, Eliot Sumner, Maurizio Lombardi, Margherita Buy, John Malkovich, Kenneth Lonergan și Ann Cusack

DIN 4 APRILIE 2024

Scoop – FILM NETFLIX

Inspirat de evenimente reale, filmul Scoop este o relatare din interior a activității jurnalistice tenace, care a dus la obținerea unui interviu cutremurător – infama apariție a prințului Andrew la BBC Newsnight. De la tensiunea negocierilor cu Palatul Buckingham ale producătorului Sam McAlister și până la confruntarea foarte precisă a lui Emily Maitlis cu prințul, Scoop ne poartă prin această poveste alături de femeile care nu s-au dat în lături de la nimic pentru a o dezvălui. Pentru a obține un interviu atât de important, trebuie să fii cu adevărat îndrăzneț.

| Regizat de: Philip Martin

| Scris de: Peter Moffatt & Geoff Bussetil

| Produs de: Hilary Salmon & Radford Neville pentru The Lighthouse Film & TV

| Producători executivi: Sanjay Singhal pentru Voltage TV & Sam McAlister

| Bazat pe cartea de memorii Scoops: The BBC’s Most Shocking Interviews from Prince Andrew to Steven Seagal

| Cu: Billie Piper, Gillian Anderson, Rufus Sewell, Keeley Hawes și Romola Garai

DIN 5 APRILIE  2024

Rebel Moon — Part Two: The Scargiver – FILM NETFLIX

Rebel Moon — Partea a doua: The Scargiver continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori ai Veldt, apărând acest sat cândva liniștit, care a devenit casa celor ce au pierdut lupta împotriva forțelor Planetei Mamă. În ajunul acestei bătălii, războinicii trebuie să se confrunte cu adevăratul lor trecut, fiecare dezvăluind ce îi mână cu adevărat în luptă. Pe măsură ce întreaga forță a regatului se abate asupra rebelilor, se creează legături de nezdruncinat, apar eroi și se nasc legende.

| Regizat de: Zack Snyder

| Scris de: Zack Snyder, Kurt Johnstad, Shay Hatten

| Produs de: Deborah Snyder, Eric Newman, Zack Snyder, Wesley Coller

| Producători executivi: Bergen Swanson, Sarah Bowen, Shay Hatten, Kurt Johnstad

| Cu: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, cu Charlie Hunnam și Anthony Hopkins ca vocea lui „Jimmy”.  Din distribuție fac parte și Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Jena Malone, Sky Yang, Charlotte Maggi, Corey Stoll

DIN 19 APRILIE 2024


Titluri originale Netflix:

DISPONIBIL ACUM

Games Dev Tycoon NETFLIX – JOC NETFLIX

Hades – JOC NETFLIX

1 APRILIE 2024

THE MAGIC PRANK SHOW with Justin Willman – SERIAL NETFLIX – FARSE ȘI MAGIE cu Justin Willman  

Magicianul, comediantul și expertul în scamatorii Justin Willman și echipa sa fac farse elaborate unor ținte neașteptate pentru a ajuta persoane reale să-și ia revanșa.

2 APRILIE 2024

Demetri Martin: Demetri Deconstructed – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Comedianul Demetri Martin oferă un spectacol de stand-up unic, expunându-și părerile diverse, de la sacii de gunoi mirositori până la munca de birou în iad.

3 APRILIE 2024

Crime Scene Berlin: Nightlife Killer – DOCUMENTAR NETFLIX – Locul crimei: Germania: Ucigașul vieții de noapte         

În 2012, o serie de crime oribile cutremură scena petrecerilor berlineze. Autorul a fost prins doar după ce una dintre țintele sale a supraviețuit.

Files of the Unexplained – DOCUMENTAR NETFLIX – Fenomene neexplicate  

Întâlniri stranii, dispariții bizare, evenimente inexplicabile și multe alte fenomene ciudate sunt explorate în acest documentar tulburător de investigație.

Rodeio Rock – FILM NETFLIX – Zero to Hero    

Un rocker aspirant este forțat să țină locul unui faimos interpret sertanejo cu care seamănă. Să își piardă propria identitate sau să își urmeze inima?

4 APRILIE 2024

Crooks – SERIAL NETFLIX – Escroci

O monedă valoroasă agită bandele rivale din Europa, făcând ca un spărgător de seifuri retras din activitate să facă echipă cu un gangster mărunt pentru un ultim jaf.

I Woke Up A Vampire: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – M-am trezit vampir: Sezonul 2 

Carmie începe liceul, dar cineva creează animozitate în grupul ei de prieteni. Va reuși Carmie să găsească un echilibru între băieți, școală și o profeție străveche?

The Tearsmith – FILM NETFLIX – Fabricantul de lacrimi  

Adoptați împreună după o copilărie dură la orfelinat, Nica și Rigel încep să aibă sentimente nebănuite și irezistibile, devenind tot mai apropiați.

5 APRILIE 2024

Parasyte: The Grey – SERIAL NETFLIX

Niște paraziți neidentificați preiau violent controlul asupra gazdelor umane și capătă putere, iar omenirea trebuie să lupte împotriva acestei amenințări crescânde.

The Antisocial Network: Memes to Mayhem – DOCUMENTAR NETFLIX – Rețeaua antisocială: De la meme la haos           

De la farse la teorii ale conspirației devenite virale, acest documentar dezvăluie cum un site anonim a devenit un centru al haosului în lumea reală.

8 APRILIE 2024

Spirit Rangers: Season 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Gardienii pădurii: Sezonul 3     

Gardienii pădurii se întorc pentru a ajuta mai mulți prieteni din parcul național Xus, învățând în fiecare zi mai multe despre cultura și lumea din jurul lor.

9 APRILIE 2024

Neal Brennan: Crazy Good – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Comediantul Neal Brennan vorbește în acest spectacol de stand-up despre criptomonede, lăudatul pe rețelele de socializare, complimentele sexuale și multe altele.

10 APRILIE 2024

Anthracite: Secrets of the Sect – SERIAL NETFLIX – Antracit           

Un caz vechi este redeschis atunci când un reporter dispare. Căutările o conduc pe fiica sa, detectiv pe internet, într-un oraș de munte bântuit de secrete și de moarte.

The Hijacking of Flight 601 – SERIAL NETFLIX – Deturnarea zborului 601           

După ce un avion este deturnat, două stewardese trebuie să-și păcălească atacatorii prin negocieri intense atât în aer, cât și la sol. Bazat pe evenimente reale.

Unlocked: A Jail Experiment – SERIAL NETFLIX – Descătușare: Un experiment în închisoare         

Într-un centru de detenție din Arkansas, un șerif pune în aplicare un experiment social radical pentru a le acorda mai multă libertate de acțiune bărbaților încarcerați.

What Jennifer Did – DOCUMENTAR NETFLIX – Ce a făcut Jennifer       

Când Jennifer Pan sună la 911 pentru a anunța că părinții ei au fost împușcați, ea devine suspecta principală în acest caz penal captivant.

11 APRILIE 2024

As the Crow Flies: Season 3 – SERIAL NETFLIX – În linie dreaptă: Sezonul 3        

O figură familiară pășește în fața camerei de filmat, vechi alianțe se rup și altele noi se formează, iar regulile după care sunt prezentate știrile se schimbă.

Baby Reindeer – SERIAL NETFLIX – Micuțul meu ren          

Un comedian aflat în dificultate face un act de omenie față de o femeie vulnerabilă, iar aceasta dezvoltă o obsesie care amenință să le distrugă viețile amândurora.

Heartbreak High: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Liceul inimilor frânte: Sezonul 2          

Tocmai când Amerie crede că poate începe în sfârșit noul semestru în liniște, o nouă rundă de necazuri și un hărțuitor ciudat încep să-i tulbure viața.

Midsummer Night – SERIAL NETFLIX – Noaptea de Midsommar

Carina își reunește familia pentru o sărbătoare suedeză tradițională de vară, dar lucrurile o iau razna atunci când secrete vechi încep să iasă la iveală.

12 APRILIE 2024

A Journey – FILM NETFLIX – O călătorie       

Refuzând tratamentul împotriva cancerului, o femeie pleacă cu soțul și un amic într-o excursie prin Tasmania pentru a bifa câteva lucruri de pe lista ultimelor dorințe.

Amar Singh Chamkila – FILM NETFLIX

Versurile curajoase ale unui cântăreț umil îi aduc un succes fulminant, dar stârnesc și critici dure și furie în Punjab, înainte de moartea lui prematură.

Good Times – SERIAL NETFLIX

În această reimaginare cu umor acid a clasicului serial, o nouă generație a familiei Evans încearcă să facă față problemelor de zi cu zi în Chicago.

Love, Divided – FILM NETFLIX – Perete în perete

Valentina este o tânără pianistă care o ia de la capăt. Vecinul ei David este un inventator care urăște gălăgia. Iar un perete subțire ajută să se înfiripe iubirea lor.

Stolen – FILM NETFLIX – Furat   

În această dramă emoționantă bazată pe fapte reale, o tânără din comunitatea indigenă Sámi din Suedia este pe urma unui ucigaș pentru a-și face dreptate.

Woody Woodpecker Goes to Camp – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Ciocănitoarea Woody merge în tabără   

După ce a fost dat afară din pădure, Woody crede că și-a găsit un cămin permanent în tabăra Woo Hoo. Dar un inspector amenință să închidă tabăra.

16 APRILIE 2024

Jimmy Carr: Natural Born Killer – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX – Jimmy Carr: Născut pentru a ucide       

Jimmy Carr respinge ideea că acum nu se mai poate glumi despre nimic, enunțând opinii tăioase despre controlul armelor, religie, cultura anulării și consimțământ.

17 APRILIE 2024

Don’t Hate the Player – episoadele 1-4 – SERIAL NETFLIX – Jucători murdari          

Pornind dintr-o tabără improvizată, 13 jucători concurează pentru un loc într-o vilă de lux și un premiu de 150.000 de euro, într-un joc de strategie și supraviețuire.

Our Living World – DOCUMENTAR NETFLIX – O lume vie

Acest uluitor serial despre natură narat de Cate Blanchett explorează inteligența, ingeniozitatea și legăturile dintre formele de viață de pe planeta noastră.

The Circle: Season 6 – SERIAL NETFLIX – The Circle: Statele Unite: Sezonul 6     

O emisiune-concurs ca un experiment social cu statusuri și strategii, în care jucătorii flirtează online, formează alianțe și complotează pentru premiul cel mare.

The Grimm Variations – SERIAL NETFLIX – Variațiunile fraților Grimm       

Această antologie inspirată de poveștile clasice ale fraților Grimm include șase basme cu o turnură sumbră, care expun latura tenebroasă a dorinței umane.

18 APRILIE 2024

Bros – SERIAL NETFLIX – Mereu alături de tine    

După ce primesc niște vești șocante, doi buni prieteni călătoresc din Ierusalim în Cracovia, la un meci de fotbal, sperând să-și lase problemele în urmă.

The Upshaws: Part 5 – SERIAL NETFLIX – Ce mai face familia Upshaw: Partea 5   

Familia Upshaw revine într-un nou sezon, încercând să treacă cu bine peste valurile vieții. Oricât de greu le-ar fi, familia este mereu pe primul loc.

22 APRILIE 2024

CoComelon Lane: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – CoComelon: Aventuri pe strada noastră: Sezonul 2       

Bine ai revenit pe strada CoComelon, unde JJ, Bella, Cece, Cody și Nina își folosesc imaginația, încearcă lucruri noi și învață lecții importante în fiecare zi!

Fern Brady: Autistic Bikini Queen – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Ireverențioasa comediantă scoțiană abordează teme majore, cum ar fi moartea, declinul și dezamăgirile vârstei a doua, în spectacolul său de stand-up din Bristol.

23 APRILIE 2024

Brigands: The Quest for Gold – SERIAL NETFLIX – Briganzii: În căutarea aurului   

În secolul al XIX-lea, când sudul Italiei este teritoriul bandiților, Filomena fuge de viața ei bogată, dar tristă, pentru a participa la o vânătoare riscantă de comori.

Fight for Paradise: Who Can You Trust? – episoadele 1-4 – SERIAL NETFLIX

24 APRILIE 2024

Deliver Me – SERIAL NETFLIX – În mâinile tale 

Adolescenții Billy și Dogge sunt recrutați de o bandă locală și se confruntă cu o lume violentă de care nu se prea pot proteja pentru că sunt prea tineri.

Don’t Hate the Player – episoadele 5-6 – SERIAL NETFLIX – Jucători murdari          

Pornind dintr-o tabără improvizată, 13 jucători concurează pentru un loc într-o vilă de lux și un premiu de 150.000 de euro, într-un joc de strategie și supraviețuire.

25 APRILIE 2024

City Hunter – FILM NETFLIX

Lunetist excepțional și playboy, detectivul privat Ryo Saeba se alătură cu scepticism surorii răposatului său partener pentru a-i investiga moartea.

Dead Boy Detectives – SERIAL NETFLIX

Te bântuie o fantomă agasantă sau un demon ți-a furat amintirile? Agenția de detectivi Dead Boy te-ar putea ajuta!

26 APRILIE 2024

Hack Your Health: The Secrets of Your Gut – DOCUMENTAR NETFLIX – Hack Your Health: Secretele alimentației          

Acest documentar vesel și informativ despre sistemul digestiv clarifică rolul pe care sănătatea intestinelor îl joacă în bunăstarea noastră generală.

The Asunta Case – SERIAL NETFLIX – Cazul Asunta   

Rosario Porto și Alfonso Basterra reclamă dispariția fiicei lor, Asunta, dar investigația se întoarce în curând împotriva lor. Inspirat de evenimente reale.

29 APRILIE 2024

Honeymoonish – FILM NETFLIX – Un fel de lună de miere

Doi tineri căsătoriți aflați în luna de miere descoperă că sunt diferiți din aproape toate punctele de vedere. Oare contrariile se atrag?

30 APRILIE 2024

Fiasco – SERIAL NETFLIX – Fiasco  

Dezastrul lovește platoul de filmare al unui regizor debutant, dar o echipă de filmare din culise surprinde totul: incidente, șantaje și sabotaje.

Fight for Paradise: Who Can You Trust? – episoadele 5-8 – SERIAL NETFLIX

1 MAI 2024

Don’t Hate the Player – episoadele 7-8 – SERIAL NETFLIX – Jucători murdari          

Pornind dintr-o tabără improvizată, 13 jucători concurează pentru un loc într-o vilă de lux și un premiu de 150.000 de euro, într-un joc de strategie și supraviețuire.


Titluri licențiate Netflix:

1 APRILIE 2024

BORDEA: Teoria conspirației

Ex Machina

From: Sezonul 1

John Wick

Maze Runner: Death Cure

Maze Runner: The Scorch Trials

One Day

Schindler’s List

Sex and the City: Sezoanele 1-6

Sherlock: Sezoanele 1-4

Sorry to Bother You

The English Patient

The Maze Runner

The Mule

3 APRILIE 2024

Baby Ruby

Visul

4 APRILIE 2024

Beverly Hills Cop

Beverly Hills Cop II

Beverly Hills Cop III

7 APRILIE 2024

ONE PIECE: Egghead

8 APRILIE 2024

Ocean’s 8

10 APRILIE 2024

Disquiet

Mummies

Rocketman

The Mask

12 APRILIE 2024

Top Five

16 APRILIE 2024

Lady Bird

The Boy Next Door

The Matrix

Uncharted

17 APRILIE 2024

Klaus & Barroso

19 APRILIE 2024

Confess, Fletch

Tad, The Lost Explorer and the Emerald Tablet

22 APRILIE 2024

Forrest Gump

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (23 – 29 ianuarie 2017)

Jovi Ene

Top 5 vânzări Editura Univers Enciclopedic la Gaudeamus 2016

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (7 – 13 august 2017)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult