Stiri

Facem inimile să bată la unison, numai în Orășelul „O inimă de Broscuță”!

sigla OraselDuminică, 27 iulie, începând cu ora 16.00, vă invităm, și pe cei mici, și pe cei mari, în Orășelul „O inimă de Broscuță”, din Parcul Expoziției – Copou, pentru o nouă după-amiază de distracție și veselie!

Vom continua povestea personajelor principale în spectacolul de teatru în care vor juca vedetele seriei O inimă de Broscuță,apoi vom dansa alături de copiii de la Clubul de Dans Sportiv Katiușa din Iași, coordonați de Bianca Asiminei, care vor oferi un show de zile mari, în stilul lor special, care le-a adus deja atâtea premii!

Și pentru că Orășelul nostru e o lume în care ne bucurăm de toate surprizele frumoase numai împreună, vă așteptăm să vă alăturați flashmob-ului care va face toate inimile să bată la unison cu Inima de Broscuță! Învățați pași noi de dans și lăsați-vă în voia relaxării: vacanța de vară e abia la jumătate!

Ne-am propus ca în fiecare săptămână să invităm, special pentru voi, cei mai talentați copii din România! Așadar, duminica aceasta v-am pregătit un concert susținut de câștigătoarea premiului I la ediția din acest an a Festivalului Național „Mamaia Copiilor”! Este vorba despre Giulia Haidău, finalistă în show-ul televizat „Next Star”.Ea va împărți scena cu sora ei, Alexandra, câștigătoare a numeroase trofee naționale și internaționale. Printre victoriile sale cele mai importante, amintim Premiul I și Premiul de Popularitate oferit din partea publicului la Festivalul Internațional „Vise printre stele” din Ucraina, Premiul I și Premiul „Șerban Georgescu” la Festivalul „Fulg de Nea”. Alexandra a fost invitata de onoare a ediției de anul acesta a Festivalului „Ciocârlia de Aur” din Chișinău.

Vă așteaptă o sumedenie de câștigători la tombola cu premii: volumele din Colecția O inimă de Broscuță,tricouri haioase cu personajele cele mai celebre, insigne, puzzle-uri și fotografii realizate împreună cu vedetele Orășelului, fie că vorbim de mascotele din spectacolul de teatru sau de păpușile-gigant care reprezintă personajele centrale ale poveștii: Puricelul cel Viteaz (care află că viața nu-i nici pe departe o glumă proastă și că adevărata bogăție înseamnă să ai prieteni buni și devotați), Viermișorul de Mătase (care ne aduce aminte că inocența, frumusețea inimii și mintea nepătată sunt atuurile cele mai de preț ale copilăriei) și Mama-Picătură (de la care învățăm că nimic nu poate sta în calea unei inimi care iubește neînfricat).

În vacanța asta mare, pentru voi, un parc de distracții tare!

Toate noutățile și fotografiile din Orășel apar pe pagina de Facebook O inimă de Broscuță https://www.facebook.com/InimaDeBroscuta și pe site-ul dedicat http://oinimadebroscuta.org/ .

afi 27 dans mic

Articole similare

Cea de a V-a ediție a Salonului European de Bandă Desenată, în mai la București

Jovi Ene

Despre Dora Maar și Pablo Picasso, personajele Slavenkăi Drakulić, alături de Carmen Mușat, Iulia Popovici și Alina Purcaru

Jovi Ene

Două evenimente dedicate specialiștilor: Psihologie inovatoare in comunitate și Workshop: sandwork expresiv cu Eva Pattis Zoja

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult