Editorial Recomandat

Rutina zilnică a oamenilor celebri

Gustave_FlaubertDormim, ne trezim, ne spălăm, muncim, mâncăm, citim, stăm cu familia, ieșim cu prietenii, dormim din nou. Pentru majoritatea dintre noi, aceste lucruri au intrat in rutină, astfel încât pe multe dintre ele le facem aproape mecanic. Suntem totuși curioși de rutina altor oameni, mai ales atunci când vorbim de celebrități.

Care era rutina zilnică a unor oameni celebri? Oare am reuși să fim la fel de creatori ca și ei dacă le-am urma obieceiurile zilnice? La prima întrebare, răspunde parțial infograficul săptămânii, care ne aduce aproape câteva dintre obiceiurile monotone 😀 a cinci oameni celebri: Gustave Flaubert, Ludwig van Beethoven, Sigmund Freud, Charles Dickens, Immanuel Kant.

Așa aflăm că Flaubert crea doar între 10 PM și 3 AM, că Beethoven dormea opt ore pe noapte sau că Freud fuma aproximativ 20 de țigarete pe zi. Kant, pe de altă parte, nu mânca decât o dată pe zi. Cam toți se plimbau zilnic, sursă de recreeere, relaxare sau regândire a creației. Merită căutate și alte obiceiuri zilnice ale altor personalități, dar se pare că instaurarea unei rutine ajută la succes.

the-daily-routines-of-famous-people_53b3b1e555982Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Top 3 cărți citite în 2017

Victor Alartes

Richard Ford despre pasiunea pentru scris. Lansare ”Femei cu Bărbați”

Carmen Florea

Întâlnire cu Highlander: Andrew Nicoll la București (+Fotoreportaj)

Ionut Banuta

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult