Editorial

Nivelul de Horror – Cele mai de groază filme de groază de pe Netflix

Ai avut o zi horror la birou? Se mai întâmplă. Există însă filme care să te facă să crezi că ai trăit un episod din My Little Pony prin comparație. Luna octombrie este aici, iar zilele întunecate și ploioase sunt cel mai bun pretext pentru a vedea filme de groază.

Iar pe Netflix ai multe opțiuni, din toată gama: de la clasice precum The Shining sau The Ring, până la seria Sharknado, părțile 3 și 5.

Mai jos este o listă a celor mai bune filme de groază de pe Netflix, în care nivelul de horror este măsurat în fantome. Booohoho!

The Ring

O jurnalistă urmărește un videoclip care se presupune că duce în moartea a șapte zile a oricui vede imaginile. Poate descifra misterul înainte ca ea însăși să moară?

5 fantome

The Shining

Jack Torrance e cuprins de nebunie și își terorizează soția și fiul după ce locuiește într-un hotel pustiu și sinistru în afara sezonului.

4 fantome

Friday the 13th

Un remake după un film slasher clasic în care un grup adolescenți aflat în tabără stârnește ura lui Jason Voorhees, un ucigaș obsedat care își acoperă fața cu o mască.

4 fantome

Hannibal

În această continuare la „Tăcerea mieilor”, singura victimă în viață a ucigașului în serie Hannibal Lecter încearcă să îl scoată pe acesta din ascunzătoare.

3 fantome

The Witch

Crezând că familia le-a fost blestemată de o vrăjitoare, niște pelerini care trăiesc la marginea unei păduri străvechi din Noua Anglie devin din ce în ce mai paranoici.

5 fantome

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Într-o casă plină de secrete, o asistentă speriată îngrijește o scriitoare de romane horror aflară în suferință.

3 fantome

Scream Season 1

În acest nou serial, continuare a celebrei francize horror, un incident de agresiune pe Internet, din Lakewood, duce la o crimă care invocă un trecut sumbru.

4 fantome

Veronica

În 1991 în Madrid, după o ședință de spiritism la școală, o adolescentă suspectează că o forță malefică a pătruns în apartamentul în care locuiește.

4 fantome

Saw VI

Agentul Strahm a murit de mult, iar detectivul Hoffman a primit acum cumplita moștenire a lui Jigsaw. Însă agentul FBI Erickson i-a luat deja urma.

5 fantome

Articole similare

De ce ar trebui subvenționate bibliotecile?

Jovi Ene

Teatru: “Eu nu contez”, de Florin Coman

Andra Avram

Noutăți săptămânale Netflix: Sky Rojo, The Mitchells vs. The Machines, The Witcher: Sezonul 2

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult