Editorial Recomandat

5 filme care ar fi fost altfel în ”Epoca Smartphone”

The NotebookEste clar că telefoanele mobile au adus o nouă formă de a comunica rapid pentru omenire. Este clar că sunt destule avantaje pe care acestea le-au adus, încât acum deja am uitat cum era acum 20 de ani, când veștile curgeau mult mai puțin, când telefonul fix era un lux, când scrisorile ajungeau după mult timp la destinație, uneori niciodată. Desigur, multe studii arată că telefoanele produc radiații, că sunt nocive, că oamenii care le folosesc (împreună cu mult-iubita Social Media) sunt din ce în ce mai asociali etc.

Ce influențe au avut smartphone-urile însă în lumea filmelor? Pe lângă faptul că sunt din ce în ce mai folosite și în filme, am găsit un infografic simpatic ce ne arată cum ar fi arătat 5 filme celebre dacă telefoanele inteligente erau inventate și folosite în povestea din film.

The Notebook, Home Alone, The Breakfast Club, The Blair Witch Project și Romeo și Julieta, le recunoașteți, nu? Iar poveștile din infografic sunt interesante. Dar și-ar fi păstrat filmele farmecul?

movies-that-would-be-different-with-smart-phones_533c5b3be245e

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Top 10 filme despre epidemii

Dan Romascanu

Mișcarea romantică a lui Alain de Botton – romanul “Sex, shopping şi un roman”, în premieră la Librăria Humanitas de la Cişmigiu

Andreea Andrusca

Eveniment: Discuție despre „În căutarea bunei guvernări. Cum au scăpat alte țări de corupție?”, de Alina Mungiu-Pippidi

Iulia Dromereschi

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult