Editorial Recomandat

32 de diferențe dintre cărțile și filmele pentru copii

harry-potter-books-movie-puritanism-is-adherence-to-original-source-material-really-necessaryE weekend, e relaxare, de ce să nu o facem și noi cu un articol mai amuzant?

Infograficul de azi se intitulează ”32 de diferențe dintre cărțile pentru copii și filmele după acestea”. Este interesant de studiat care sunt transformările pe care le-au suferit cele mai importante cărți pentru copii atunci când au fost ecranizate: cât s-a adăugat, cât s-a tăiat, cât s-a modificat pentru a deveni filmele cu succes mai mare sau mai mic la public.

Iată câteva dintre cărțile și filmele prezentate mai jos: Hobbitul, Cocoșatul de Notre Dame, Seria Harry Potter, Vrăjitorul din Oz, Cartea Junglei.

32-differences-between-books-and-their-movies_532195e962d8f_w1500

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Eveniment: Discuție despre „În căutarea bunei guvernări. Cum au scăpat alte țări de corupție?”, de Alina Mungiu-Pippidi

Iulia Dromereschi

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în septembrie 2020

Jovi Ene

Despre egoism și alți demoni: lansare de carte ”Nimicul”, de Hanif Kureishi

Carmen Florea

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult