Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă un pachet de 3 cărți despre viață și iubire, oferite de Editura NICULESCU! – ÎNCHEIAT!

Viata fara grijiConcursul săptămânii, alături de Editura NICULESCU:

Partenerii noștri de la Editura NICULESCU oferă celui mai norocos dintre voi un pachet de trei cărți despre viață și iubire, format din următoarele cărți: ”Viaţă fără griji. 9 căi de a trăi mai bine şi a iubi mai mult”, de Rachel Macy Stafford, Cum să te simţi iubit. Creează legături trainice pentru o fericire autentică, de Dr. Jeanne Segal și ”Stima de sine. Iubeşte-te pe tine pentru a trăi mai bine”, de Patrice Ras.

Despre cărți:

”Viaţă fără griji. 9 căi de a trăi mai bine şi a iubi mai mult”, de Rachel Macy Stafford: Cu toţii ne dorim ca atunci când privim în urmă să ni se pară că viaţa pe care am trăit-o a fost una plină de sens. Dar mai este oare posibil acest lucru? Dacă ne gândim la toate lucrurile care ne distrag atenţia şi pun presiune asupra noastră astăzi, o existenţă plină de sens pare un vis imposibil de realizat. Dar nu este aşa – şi asta datorită celor nouă căi de a trăi mai bine şi a iubi mai mult descrise în această carte.

RACHEL MACY STAFFORD, autoare de bestselleruri New York Times şi blogger renumit, prezintă nouă căi care vă pot ajuta să vă concentraţi pe aflarea celor mai importante aspecte ale existenţei. Urmărind fiecare „Declaraţie zilnică pentru o viaţă fără griji”, veţi putea afla noi teme de meditaţie care vă vor ajuta:
• Să vă creaţi conexiuni umane importante şi trainice.
• Să rămâneţi ancoraţi în prezent, în ciuda imboldului de a tinde mereu spre perfecţionism şi creştere a randamentului.
• Să vă protejaţi cele mai trainice relaţii, precum şi valorile, credinţele, starea de sănătate şi fericirea.
• Să vă urmaţi pasiunile fără a vă sacrifica locul de muncă şi responsabilităţile zilnice.

COVER Cum Sa Te Simti Iubit [2016] MARECum să te simţi iubit. Creează legături trainice pentru o fericire autentică”, de Dr. Jeanne Segal: „Oricine poate beneficia de pe urma lucrării de faţă. Dr. Jeanne Segal condensează decenii de cercetări în psihologia şi biologia emoţiei şi ataşamentului. Vom afla cum să devenim mai deschişi, atât faţă de noi înşine, cât şi unul faţă de celălalt. Dacă îi urmezi sfaturile, vei reuşi să devii mai conştient de tine şi de nevoile tale şi vei scăpa de inhibiţie şi de timiditate. Cum să te simţi iubit este o lectură captivantă, din care vei învăţa cum să trăieşti o viaţă responsabilă şi plină de satisfacţie.” Dr. Michael Craig Miller, Harvard Medical School

„Eşti stresat? Te simţi secătuit de energie? Această carte este o comoară nepreţuită pentru tine! Dr. Segal ne deschide calea către principiile fundamentale ale unei vieţi satisfăcătoare şi ne pune la îndemână instrumentele necesare pentru a ne elibera de o existenţă stresantă şi pentru a dobândi capacitatea de a ne simţi iubiţi. Vom fi ghidaţi, treptat, pe acest drum şi ni se vor dezvălui multe alte resurse, accesibile, care ne vor ajuta să menţinem prezent acest sentiment al iubirii.”
Dr. Marti Glenn, decan al Santa Barbara Institute

COVER Stima de Sine [2016]Stima de sine. Iubeşte-te pe tine pentru a trăi mai bine”, de Patrice Ras: Autorul, formatorul şi coach-ul Patrice Ras încearcă să răspundă la toate aceste întrebări pentru a ne face să înţelegem că stima de sine este o nevoie fundamentală, care determină reuşita noastră atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Datorită acestei cărţi, veţi putea să vă îmbunătăţiţi stima de sine, ajungând să vă cunoaşteţi mai bine, să vă recâştigaţi încrederea în propria persoană (mai ales pe plan profesional) şi să vă afirmaţi în faţa celorlalţi.

Această carte vă va ajuta să ajungeţi la un echilibru în viaţa personală şi să fiţi cu adevărat fericiţi, ceea ce este posibil dacă aplicaţi tehnicile propuse de autor pentru creşterea stimei de sine.

Pentru a câștiga pachetul de cărți oferit, va rugam sa răspundeţi la următoarea întrebare:

Care este părerea voastră despre cărțile de dezvoltare personală?

Condiţii de participare :

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.);
  • câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana duminică, 12 iunie 2016, inclusiv, iar castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde va primi pachetul de 3 cărți, oferit de Editura NICULESCU.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (13 iunie 2016): Câștigătorul a fost tras la sorți prin Random.org:

12Aceasta este: Alina S.

Felicitări!

Articole similare

Expoziţia “Rendez-Vous cu Arta” rămâne deschisă până pe 28 mai

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele cinci cărți „Engleza distractivă – metoda Larousse pentru 13 – 14 ani”!

Jovi Ene

Concurs: Castiga doua carti oferite de Editura Herald

Jovi Ene

25 comments

Laura Mitoc 6 iunie 2016 at 10:54

Pe mine ma ajuta foarte mult cartile de dezvoltare personala. Ma fac sa vad lumea cu alti ochii si imi dau sansa sa lucrez cu mine sa devin un om mai bun 🙂

Lazar Adrian 6 iunie 2016 at 11:18

Parerea mea este ca ne ajuta si sunt necesare. Citesc si voi citi carti de dezvoltare personala.

glodeanu-carata catalina 6 iunie 2016 at 11:32

sunt utile

Maria 6 iunie 2016 at 12:01

Sunt utile pt cunoasterea si cercetarea omului.Eu cred ca totul porneste de la mental si perceptie;fara claritate si cunoastere, o viata frumoasa si lina nu se poate.

Pauna Oana 6 iunie 2016 at 12:11

Ador cartile de dezvoltare personala. Fara ele as fi pierdut o multime de informatii folositoare. Le recomand tuturor celor care vor sa se dezvolte spiritual, intelectual, emotional.

Naimaer Andreea 6 iunie 2016 at 12:44

Cărțile de dezvoltare personala sunt cea mai bună idee pentru persoanele ce se afla într-o stare dificilă, o perioadă mai puțin bună a vieții. Pe mine m-au ajutat extrem de mult și am fost foarte incantata de rezultatul de la final. Nu numai că te ajută să îți găsești o cale de ieșire din acea viziune pe care o ai în momentele dificile, dar te face să îți creezi o idee amplă asupra vieții.

Calin Ionut 6 iunie 2016 at 14:52

Cărțile de dezvoltare personala ne ajută în primul rând să ne cunoaștem mai bine, ne învață cum să gestionam anumite situații și găsim în ele multe informații utile.

Cristina 6 iunie 2016 at 17:06

Sunt benefice: ne pot oferi mai multa claritate in situatiile de viata cu care ne confruntam, ne motiveaza si ne fac sa vedem lucrurile dintr-o perspectiva pozitiva.

Diana Vlad 6 iunie 2016 at 17:27

Inveti lucruri noi si te ajuta sa ai o mai buna perspectiva asupra ta si a celor din jur.

Alina S 6 iunie 2016 at 18:52

Sunt in primul rand didactice, iar apoi toate iti imbunatatesc viata pe diferite planuri.

Clipa Narcisa Elena 6 iunie 2016 at 19:42

Iubesc cartile de dezvoltare personala deoarece ma ajuta sa ma inteleg pe mine. Ma fac sa am o alta perspectiva asupra lucrurilor, sa inteleg mai bine unele situatii si sa invat cum sa trec peste unele momente dificile.

Pascu Lavinia Georgiana 6 iunie 2016 at 19:52

Cartile de dezvoltare personala sunt foarte utile oamenilor care vor sa ajunga pe o treapta superioara a cunoasterii sinelui.

Catalina Ghitulescu 6 iunie 2016 at 21:45

Ca orice fel de lectura si cartile de dezvoltare personala aduc pe langa placerea de a citi si cunostinte folositoare.

Bazate in general pe psihologie, cartile de dezvoltare personala te ajuta sa reactionezi corect in viata de zi cu zi.

Ioana 7 iunie 2016 at 08:50

Cartile pt dezvoltare personala nu imi sunt utile doar mie ci si celor apropiati.

Anca Lazar 7 iunie 2016 at 08:53

Parerea mea este ca genul acesta de carti nu trebuie sa lipseasca din biblioteca tuturor! Sunt extrem de utile!

Gabriela Versan 7 iunie 2016 at 13:13

Cărțile de dezvoltare personală îți dau o energie pozitivă!

Cristina A 7 iunie 2016 at 21:19

O parere pozitiva, uneori gasesti raspunsuri potrivite si imediate.

Aurica R. 8 iunie 2016 at 00:40

Consider ca sunt utile si ne pot ajuta sa ne cunoastem mai bine si sa gestionam in mod inteligent diverse situatii de viata.

Haba Ana -Maria 8 iunie 2016 at 09:40

Clar îți îmbunătățesc viața aceste cărți și mi le doresc și eu..

Oprisanu Valerica 8 iunie 2016 at 11:45

Sunt bune într o primă etapă de cunoaștere. Apoi treb aplicate.

Anna 8 iunie 2016 at 14:08

Mulțumim!

Adrian Florin COTUTIU 8 iunie 2016 at 21:36

Cartile de dezvoltare personala se pot dovedi extrem de utile atata timp cat continutul lor deriva din experienta personala a autorului si nu dintr-un exercitiu pur filosofic si eminamente ne-pragmatic. Un alt factor important ce trebuie luat in considerare este disponibilitatea cititorului de a pune in practica si a-si apropria sfaturile citite, in sens conrar va face un simplu exercitiu de cunoastere teoretica, nereusind sa iasa din impasul in care se gaseste.

Monica Strimbei 9 iunie 2016 at 12:49

Cred ca aceasta categorie de carti este foarte utila pentru dezvoltarea si chiar insanatosirea noastra din multe puncte de vedere. Ar trebui sa gasim in ele motivatia sa aplicam toate sfaturile utile si in viata de zi cu zi, astfel incat sa ne imbunatatim calitatea vietii.

Urzica Alecsandra 10 iunie 2016 at 18:12

Din experienţa personală pot spune că prin asimilarea informaţiilor din cărţile de dezvolare am reuşit să depăşesc prejudecăţi, am reuşit să dobândesc curaj să înaintez şi nu în ultimul rând, am reuşit să depăşesc bariere, crezute înainte “de nedepăşit”.

Ana Dragomir 11 iunie 2016 at 18:40

Ne ajuta sa ne cunoastem pe noi, sa ne dezvoltam armonios, atat in plan fizic, cat si emotional.

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult