Stiri

Asociatia „Salveaza o inima” lanseaza primul magazin online caritabil din Romania dedicat copiilor

Salveaza o viataMagazinul salveazaoinima.ro a fost infiintat pentru a ajuta copiii aflati in dificultate atat din punct de vedere medical, cat si material. Magazinul caritabil salveazaoinima.ro functioneaza sub sloganul:”Impreuna pentru cei mici”. Acestui proiect unic i s-au alaturat branduri cunoscute atat la nivel national, cat si international, venind in intampinarea clientilor cu cele mai bune produse. La doar o simpla apasare de buton, putem face minuni in viata copiilor care nu au avut sansa sa se bucure de o copilarie normala.

Un concept atragator, un design provocator, un stil unic, dar mai ales totul vine in sprijinul celor mici. In cadrul magazinului puteti gasi diferite produse: carucioare pentru copii, patuturi, produse parafarmaceutice, jucarii, dar mai ales carti de povesti  si DVD-uri pentru cei mici. Ajutorul pe care fiecare il poate oferi nu este conditionat si limitat la sprijinul financiar, ci, indiferent de varsta, statut social sau disponibilitate, cu totii putem contribui printr-un singur click, incat fiecare accesare a paginii web destinata realizarii proiectului va spori interesul partenerilor si va face site-ul mai atragator pentru o eventuala colaborare.

Cumparand din magazinul Salveazaoinima.ro, poti face in acelasi timp doua lucruri minunate: poti aduce zambetul copilului tau aducandu-i ceva nou, iar in acelasi timp poti aduce zambetul celor care au nevoie de ajutor, sumele obtinute din vanzarea produselor fiind directionate catre acestia.

Nu ezita sa arati ca iti pasa……….ca nu poti ramane indiferent!  Tu si noi…..Impreuna pentru cei mici!!!

Va asteptam cu drag pe: http://www.salveazaoinima.ro/

(comunicat oferit de cei de la Asociatia ”Salveaza o inima”)

Articole similare

Intilnire cu Alexandra Ares la Libraria Dalles

Jovi Ene

Lansare – ‘Cox sau Mersul timpului’ de Cristoph Ransmayr, o bijuterile literară și o reflecție filozofică asupra timpului

Jovi Ene

„Cartea soaptelor” de Varujan Vosganian va aparea in Franta

Codrut

1 comment

Ionut 15 septembrie 2014 at 15:03

Multa putere de munca si succes va urez! 🙂

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult