Stiri

Concertul de Gala de la Berlin 2010 LIVE HD la The Light Cinema

The Light Cinema are deosebita placere sa va invite in Ajunul Anului Nou la traditionalul Concert de Gala al Filarmonicii Berlin. Acest concert va fi transmis Live HD de la Berlin in exclusivitate in Romania la The Light Cinema Liberty Center in ziua de 31 decembrie ora 18.15.

In acest an Filarmonica Berlin va performa sub indrumarea dirijorului Gustavo Dudamel, a carui energie molipsitoare si maestrie artistica exceptionala l-au facut unul dintre cei mai cautati dirijori de orchestre si companii de opera din intreaga lume.

Invitata speciala este Elina Garanca care, in doar cativa ani, a devenit una dintre cele mai faimoase cantarete de opera din lume.

Filarmonica Berlin, una dintre cele mai mari orchestre ale lumii, a jucat rolul principal in viata muzicala a Berlinului pentru aproape 128 ani.

PROGRAM
Hector Berlioz
Le Carneval romain, Overture Op. 9
“D’Amour l’ardente flamme” from “La Damnation de Faust” Op. 24
Camille Saint-SaeÅNns
“Mon coeur s’ouvre à ta voix” from “Samson et Dalila”
Act 3, Scene 2 Dance Bacchanale from “Samson et Dalila”
Georges Bizet
“Prélude”, “Seguidilla 1”, “Nr. 5 Habanera”, “Seguidilla 2”, “Entr’acte to Act 2”, “Les
tringles des sistres”, “Chanson Bohème” from “Carmen”
Manuel de Falla
Suite No. 2 from the ballet “El sombrero de tres picos”

Va asteptam cu drag !

Biletele se pun in vanzare in data de 20 noiembrie.
Tarif : 50 lei/pers

Articole similare

Kristen Stewart si Robert Pattinson sunt mirii anului in Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”O mie nouă sute optzeci și patru”, de George Orwell (într-o traducere nouă)! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

IBU lanseaza 2 carti ARTA 007 la BIEFF

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult